Najhorsi film
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Katakomby
KOKOS.. ze 46%... no ja to ****** .. takato kktina dostane tolko %.. ani 10% by som tomu nedal... cely film je uplne bez deja... no mozno dej ako dievca uteka ulickami a newie kam... tolko neuveritelnych chyb tam bolo ze to nie je ani mozne dat do jedneho filmu... a koniec ? uplny otras.. uz asi nevedeli ako to besnenie ulickami ukoncit...
trapne ze som to vobec pozeral
KOKOS.. ze 46%... no ja to ****** .. takato kktina dostane tolko %.. ani 10% by som tomu nedal... cely film je uplne bez deja... no mozno dej ako dievca uteka ulickami a newie kam... tolko neuveritelnych chyb tam bolo ze to nie je ani mozne dat do jedneho filmu... a koniec ? uplny otras.. uz asi nevedeli ako to besnenie ulickami ukoncit...
to si nebol na filme modrý bazén v kine myslel som si že sa tam zastrelím bol som psychicky na dne a to jedna kamaratka odporučila mojej priateľke ten film len preto že ma rada modrú farbu nezabil by si ju?Šu-Do napísal:Katakomby
-
Kibo
Hardcore addict
teraz co davali na jojke to moje ocakavania absolutne nesklamalo, neviditelne komando, to bola kolosalna pi**vina s hulkom hoganom v hlavnej ulohe. c4-kou odpaluju pancierove dvere, nic, potom ich prevrtaju minigunom akoze aby znizili ich pevnost a nakoniec ich zasa odstrelia c4 a ked tie dvere roztrhne tak su drevene, som myslel ze umrem 
/inac na csfd ma tento film zavratnych 20%
/inac na csfd ma tento film zavratnych 20%
haaa jasne, tento film si pamatam... na zaciatku trebalo aspon 5 marinakov aby zabili jedneho cerva a ku koncu 1 marinak vystrielal jednym nabojom skoro 10Steven666 napísal:najhorší film podla mna je jednoznačne Hviezdna pechota, ked som to videl som si myslel že umrem od smiechu, hlavne ma dostala tá scéna z mozgom hmyzu![]()
![]()
-
Soviet
Darca
Rozhodne by som to za najhorší film nepovažoval.Ten film mal niečo do seba. Celý film bol smerujúci proti vojne..Perfektná satira na celý militarizmus. Preto to má aj dosť vysoké hodnotenia..Stačí sa nad tým filmom viac zamyslieť..tomek00 napísal:haaa jasne, tento film si pamatam... na zaciatku trebalo aspon 5 marinakov aby zabili jedneho cerva a ku koncu 1 marinak vystrielal jednym nabojom skoro 10strasne sranda...
ked som ten film videl tak som nerozumel slovam satira ani militarizmus, ale tak ked vravis ze to malo nejaku hlbsiu myslienku tak to asi bude... vtedy sa mi to zdalo vtipneSoviet napísal:Rozhodne by som to za najhorší film nepovažoval.Ten film mal niečo do seba. Celý film bol smerujúci proti vojne..Perfektná satira na celý militarizmus. Preto to má aj dosť vysoké hodnotenia..Stačí sa nad tým filmom viac zamyslieť..
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
zjavne stale nechapes..Steven666 napísal:4 veci prečo radím Hviezdnu pechotu na piedestál najvyšší:
1. chaotický scenár
2. slabé výkony hercov
3. logika niektorých postáv
4. hlúposť až niekedy hraničiacu s demenciou postáv
ja sa stotoznujem zas s tymto:
Naprosto geniálně pojatá satira, ve které se setkává Četa, Dawsonův svět a *kterékoli béčko s havětí*. Výsledkem je neopakovatelný celek, který bežný konzument nedocení ani zdaleka tak, jak by si film zasloužil..