Dovera
-
DonLuca
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Presne, každý má právo na druhu šancu, ale fakt také niečo ako NEVERA sa nedá odpustiť...steniatko napísal:hm..dobra otázka no ked raz urobis chybu a je to velmi vaaazne tak neviem,ze ci si zase ziskas dvoveru?hm..neviem Ked je to len malickosti tak ano.Je to v poho ale ked niekto je neverny tak to uz by som tej osobe nedôverovala .NIKDY.U mna by skončil.Je tasko si ziskat doveru....
je to tazke ale nie nemozme ... ono to velmi zalezi od toho co sme vykonali ked sme si tu doveru stratili ... istotne to chce vela casu a zalezi to aj od cloveka a jeho osobnosti , ale mozno sa to casom da ... a ono je lepsie o tu dvoveru neprist ako potom riesit ako si ziskat na spät vsak ?steniatko napísal:hm..dobra otázka no ked raz urobis chybu a je to velmi vaaazne tak neviem,ze ci si zase ziskas dvoveru?hm..neviem Ked je to len malickosti tak ano.Je to v poho ale ked niekto je neverny tak to uz by som tej osobe nedôverovala .NIKDY.U mna by skončil.Je tasko si ziskat doveru....
Ak ozaj milujes tak zistis ze to ciastocne dokazes, ze su aj dolezitejsie veci ako blby sex. Avsak nehovorim tym, ze sa stavat k tomu ignorantsky, tym sa samozrejme zhodis, a to vztah neudrzi. Odpustit je scasti umenie, a ak to dokazes, tak predsa nieco stale citis... Len treba vytriast karty preco sa to stalo, a ako to citi vo vztahu (ak nieco citi) other side. Lebo je mozne, ze to ozaj trpko clovek lutuje - svoje ciny ktore vztah ohrozili (psychologicky sa to ludmi vnima ako koniec nie ohrozenie, no nemusi to tak byt)DonLuca napísal:Presne, každý má právo na druhu šancu, ale fakt také niečo ako NEVERA sa nedá odpustiť...
-
DonLuca
Medium Star
Kámo, ak sa to stane raz, nikdy nevieš kedy to holka spraví znova...samploom napísal:Ak ozaj milujes tak zistis ze to ciastocne dokazes, ze su aj dolezitejsie veci ako blby sex. Avsak nehovorim tym, ze sa stavat k tomu ignorantsky, tym sa samozrejme zhodis, a to vztah neudrzi. Odpustit je scasti umenie, a ak to dokazes, tak predsa nieco stale citis... Len treba vytriast karty preco sa to stalo, a ako to citi vo vztahu (ak nieco citi) other side. Lebo je mozne, ze to ozaj trpko clovek lutuje - svoje ciny ktore vztah ohrozili (psychologicky sa to ludmi vnima ako koniec nie ohrozenie, no nemusi to tak byt)
Je to ako so psom, je tvojím priateľom a zrazu jedného dňa na teba skočí a roztrhá ťa...
-
Vigor
King
Kdeze...najvacsim vitazstvom v zivote je najst dakoho, kto Ti umyselne neublizi a nebudes mu musiet odpustat, priatela, ktory priatelstvo nezradi a davat vernost tomu, kto si to ceni a zasluzi.
Xweptr...myslienka je to pekna, ale kolko je na svete teoreticky krasnych myslienok, no teoreticky len velmi tazko splnitelnych? Priatel, ktory Ta zradi nie je priatelom, clovek ktory Tvoju doveru zradi si ju nezasluzi...ja sa riadim v zivote tymto a usetril som si tym urcite niekolko sklamani.
Xweptr...myslienka je to pekna, ale kolko je na svete teoreticky krasnych myslienok, no teoreticky len velmi tazko splnitelnych? Priatel, ktory Ta zradi nie je priatelom, clovek ktory Tvoju doveru zradi si ju nezasluzi...ja sa riadim v zivote tymto a usetril som si tym urcite niekolko sklamani.
Nik v zivote ti nedokaze ublizit tak, ako najvacsi priatel a najvacsia laska. Ano, suhlasim ze tie ruzove vety su len teorie. Realita ide do ostreho.Vigor napísal:Kdeze...najvacsim vitazstvom v zivote je najst dakoho, kto Ti umyselne neublizi a nebudes mu musiet odpustat, priatela, ktory priatelstvo nezradi a davat vernost tomu, kto si to ceni a zasluzi.
-
skypej
Medium Star
no tak to s tebou nesuhlasim .. ine je stratit doveru tym, ze mas holku a budes jej neverny a ine je stratit doveru tym, ze ste sa trocha nezhodli v nazoroch ..Vigor napísal:A Ty poznas viacero druhov dovery? Ked niekoho doveru zradis, je jedno ci je to priatelka alebo kamaratka, vsekto co Ti tu ludia pisali plati.
Dovera sa straca na zaklade skutkov, nie na zaklade nazorov. Ak stratim doveru tym, ze nebudem suhlasit s niecim co dotycny(a) povie, tak dovi-dopo, o nic som neprisiel.skypej napísal:no tak to s tebou nesuhlasim .. ine je stratit doveru tym, ze mas holku a budes jej neverny a ine je stratit doveru tym, ze ste sa trocha nezhodli v nazoroch ..
-
skypej
Medium Star
mas pravdu .. ale kazdy clovek ma inu povahu, inak vnima okolnosti a pod. cize pre niekoho je aj vymena nazorov dost nato aby si u neho stratil doveruk6 napísal:Dovera sa straca na zaklade skutkov, nie na zaklade nazorov. Ak stratim doveru tym, ze nebudem suhlasit s niecim co dotycny(a) povie, tak dovi-dopo, o nic som neprisiel.
-
own_destiny
Amateur
-
Palito&LilDevil
Light Expert
ja to poviem takto.. spoznam nejakeho cloveka ak si rozumieme a travim s nim cas tak zo zaciatku verim viac menej bez hlavo(viem je to naivne ale som taka, nedokazem neverit ludom, ale zatial mam dobru intuiciu) a po case ako sa to vyvija.. ci uz je to kamaratstvo abo vztah.. aj ked vo vztahu som ovela opatrnejsia... a podla toho co ten clovek spravi.. jednej kamaratke som odpustala 6 rokov a potom prisla posledna kvapka a prestala som s nou komunikovat... po 4 rokoch ju so slusnosti aspon pozdravim ale nemozem jej to odpustit.. pretoze niektore veci si beriem osobne, take veci ma kazdy a kazdy ine.. je to nieco co proste nedokazete len tak prekonat.. aj ked dobrym kamaratom alebo priatelovi to dokazem tolerovat ze ak sa to nebude opakovat tak to vypustim z hlavy... ale to nie su take banalne veci.. ak by si niekto myslel...
-
midnight_man
Guru