Hormonalna antikoncepcia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

ob3l1x napísal:p4ra je jedno ake vysetrenie doktor spravi ... doktori proste predpisuju antikoncepciu a zistuju co je najmenej skodlive pre tu danu zenu ...

murphy hmmm tvoj nazor mi pripada totalne dedinsky a hlupy ... to teraz ma holka trpiet kvoli tomu ze ty niesi ochotny pouzit prezervativ ? ale su aj ine moznosti antikocepcie staci pohladat (naplaste, ...)
hm naplaste.. o tom som nepocul pocul som o mirene.. a stacilo mi..je to este horsie nez anti.. cize anti je podla mna najvhodnejsia metoda.. prezervativ.. stale pozerat nanho ci tam je ci neco neuteka a bat sa ci nepreskne to je o tom ? hm.. tak tvoj nazor je uzasni..
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

hmm.. s priatelkou mam toho nastudovane dost.. a najlepsie co sa da su asi vaginalne kruzky nuvaring .. ide o to ze je to kruzok z materialu podobneho z akeho sa vyrabaju makke kontaktne sosovky.. proste sa to zavedie dnu, a hormony sa vstrebavaju cez sliznicu.. ide o to ze to nema takmer ziadne neziaduce ucinky, lebo mnozstvo hormonov je podstatne nizzie ako u tabletiek, a vstrebavaju sa pravidelne.. jeden kruzok je na 3 tyzdne, potom tyzden pauza a dava sa dalsi.. je to asi najefektivnejsia metoda.. len dost draha..
http://www.vaginalnykruzok.sk/
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

no neviem ale ono kazda antikoncepcia ktora je zalozena na hormonoch nie je velmi priazniva pre telo ... tie hormony sice mozu byt v malom mnozstve ale nicia sa tym organy ... murphy ta tlac do caje hormony a o po par rokoch uvidis ako na tom bude zdravotne ...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ob3l1x napísal:no neviem ale ono kazda antikoncepcia ktora je zalozena na hormonoch nie je velmi priazniva pre telo ... tie hormony sice mozu byt v malom mnozstve ale nicia sa tym organy ... murphy ta tlac do caje hormony a o po par rokoch uvidis ako na tom bude zdravotne ...
jasne.. lenže ide o to že pri tabletkách problémy spôsobuje hlavne to , hladina hormónov sakramentsky kolíše.. žena zežere tabletku, bum za polhodiny je to v krvi, celá dávka... a postupne sa to vyplavuje.. toto spôsobuje večšinu nepriaznivých učinkov
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Doris napísal:...a nakoniec jednu vetu, ktoru si neodpustim...chlap, ktory nuti svoju partnerku uzivat HAK len preto, ze sa mu nechce natiahnut si kondom, je chrapun a mal by si to svinstvo "uzit" namiesto nej :smt047
Veľmi pekne si to napísala, taký chlap nie je chlapom...
BTW/// myslím, že by ju o to vôbec nemusel žiadať a ani ju do toho nútiť, ak by sa vedel ovládať.... A keď vie ovládať pudy, tak by v tom nemal byť žiaden problém... :mafia:
steniatko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa steniatko »

no to mas pravdu :D:D
Doris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Doris »

DonLuca napísal:Veľmi pekne si to napísala, taký chlap nie je chlapom...
BTW/// myslím, že by ju o to vôbec nemusel žiadať a ani ju do toho nútiť, ak by sa vedel ovládať.... A keď vie ovládať pudy, tak by v tom nemal byť žiaden problém... :mafia:
nechcem hadzat vsetkych chlapov do jedneho vreca...
ak je HAK dohodou oboch, tak fajn, ak je to len jednostranne, tak je to o tom, co som uz vyssie pisala, takze sa nebudem opakovat. :wink:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

DonLuca napísal:myslím, že by ju o to vôbec nemusel žiadať a ani ju do toho nútiť, ak by sa vedel ovládať.... A keď vie ovládať pudy, tak by v tom nemal byť žiaden problém... :mafia:
Vysvetli tie pudy.. ovládať sa a vydržať bez sexu? :) ..alebo ovládať sa a nepustiť to dnu? :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

aj tak si myslim ze radsej gumu nez pchat do baby hentie svintstva. ten pocit ked bez HAK sa caka na kramy ako na spasenie je na nezaplatenie a je to teda riadny adrenalin ked meskaju :D
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

IMHO, myslím, že s HAK sú určite menšie stresy ako s kondómom.... Teda vlastne žiadne stresy... :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

a ked si menstruaciu mozes odlozit na buduci rok je to cista amerika... :mafia:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

treba brať do úvahy aj to , čo som sa dozvedel resp. s čím mám skúsenosť t.j väčšina žien nemá rado sex s kondómom
brm
Darca
Darca

schw33k.. jj, podobná skúsenosť.. a keďže na prerušovanú súlož neverím, tak jedine HAK.. :/
schw33k
Guru
Guru

brm napísal:a keďže na prerušovanú súlož neverím
no , tak raz uveríš :)
ja ju práve prežívam , keďže som kočke dohovoril , aby si po 3 rokoch dala konečne pauzu a kúsok prečistila organizmus
takto si žijem už nejaký 4 mesiac a je to veru kvalitne na kkt , čo však nespravíš pre ženu : )
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

taki ako vy sa odborne nazyvaju "otcovia"
pokial nemam na svojej strane chemiu alebo latex tak sa mi z toho stresu ani nepostavi
schw33k
Guru
Guru

v pohode ...
raz či dva krát bol už týždeň pred nútenou prehliadkou plný nervozity , ale inak vercajg je pod kontrolou : D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

To nie je len o tom, ze sa nespravis do nej. Tvoj penis je schopny uz zeny sposobit pocatie uz pri prvom naznaku vzrusenia, ked ti z neho samovolne vyteka urcite mnozstvo tekutiny. Takze sprostosti, ako prerusovana suloz su pre nezodpovednych. Uz 2 kamaratky mam, ktore boli taketo mudre a dnes im po svete behaju deti. Jedna porodila v 18., druha v 19.
brm
Darca
Darca

..a nehovoriac o druhom kole.. keď tam je v podstate podľa mňa 80% šanca otehotnieť.. a pokiaľ ani tak sa nestalo, tak by som sa začal obávať, či som plodný. :)
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

brm napísal:Vysvetli tie pudy.. ovládať sa a vydržať bez sexu? :) ..alebo ovládať sa a nepustiť to dnu? :)
Vysvetlenie si povedal sám v druhej časti tvojej otázky... :wink:
Doris napísal:nechcem hadzat vsetkych chlapov do jedneho vreca...
ak je HAK dohodou oboch, tak fajn, ak je to len jednostranne, tak je to o tom, co som uz vyssie pisala, takze sa nebudem opakovat. :wink:
Jasné beriem to, len som aj toho názoru, že keď si to dvaju krásne užívajú a chlap svoje vyvrcholenie dokáže ovládať, tak si myslím, že ani ta antikoncepcia by nebola potrebná....A to si myslím, že by bolo najkrajšie :)
brm
Darca
Darca

No k bezpečnosti tejto metódy som sa už vyjadril, už len jedna vec..

Prečo by som sa mal pri takej veci ovládať? :) Prečo si nemôžem aj ja užiť naplno? :)
Napísať odpoveď