WINTERPARK - téma o zimných športoch

O športe...
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

WINTERPARK - téma o zimných športoch

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Téma o zimných športoch (Svetové poháre a majstrovstvá sveta):
Skoky na lyžiach
Severská komninácia
Beh na lyžiach
Alpské lyžovanie
Snowboard
Boby
Sane
Skeleton
Biatlon
...
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

ja co pozeram v TV tak biatlon to je podla mna dobre a este ten snowbording alebo dajake to lyzovanie ale velmi sa v tych sportoch nevyznam
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Jedine čo má baví,tak to je biatlon,len škoda že neni Slovenský reprezentant,či je????
A ešte niečo také že Super G,či ako sa to vlastne volá.
Akože neviem neviem,ale mne ten curling pripadá velmi nudné!neviem čo natom môže ludi baviť.
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

pravidelne sledujem obrovsky slalom a zjazd, obcas pozriem aj skoky
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

no pre mna je najzaujimavejsi Biatlon, zjazd, super G
a vobec nemusim skoky .. to mi priprada take monotonne ..
Sagittarius
Guru
Guru

spike97 napísal:Jedine čo má baví,tak to je biatlon,len škoda že neni Slovenský reprezentant,či je????
A ešte niečo také že Super G,či ako sa to vlastne volá.
Akože neviem neviem,ale mne ten curling pripadá velmi nudné!neviem čo natom môže ludi baviť.
Je: z mužov: bratia Matiaškovci, Hurajt...zo žien zo staršej generácie už iba Halinárová, ale tá už má tiež zenit za sebou...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Viacmenej vsetko ked sa nudim, cize Eurosport sa da divat takmer cely den, ale musi to byt Live, pretoze zaznamy ma nebavia. Najradsej asi lyzovanie, najma zjazd, taktiez skoky a najma tie vacsie mostiky - mamutie su lahodka, no nepohrdnem ani dobrym biatlonom, curlingom alebo bobami/sankami.

Z tychto spominanych sportov sa nevenujem uz viacmenej ziadnemu aktivne, teda lyzovaniu, ale zo tri roky ma to vobec nelaka postavit sa na svah a pustat sa dolu.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

jamsi velmi rad pozriem alpske lyzovanie a hlavne ked zavodi aj nasa reprezentantka veronika zuzlova...ale aj ine alpske sporty su zaujimave napriklad skoky na lyziach ale aj freestyle snowboarding....
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Ja pozerám len skoky a lety na lyžiach.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius napísal:Je: z mužov: bratia Matiaškovci, Hurajt...zo žien zo staršej generácie už iba Halinárová, ale tá už má tiež zenit za sebou...
Slovákov som tento rok ešte nevidel,lebo som pozeral aj tento víkend,aj minulý.Oni súťažia aj tento rok????myslím na mužov :D
JakubH
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa JakubH »

Skoky na lyžiach - sledujem pravidelne, ale teraz ma v poslednej dobe štve Morgenstern svojou dominanciou. Fandím Schmittovi, Kuettelovi a Damjanovi. Fandil som aj Hannwaldovi (najmä to jeho turné v sezóne 2001/02 bolo úchvatné). Inak sa teraz teším, že sa konečne skoky vrátia aj na normálne mostíky. Tam je to vyrovnanejšie a už mi to aj chýbalo. A najviac nenávidím preteky na mostíkoch s nízkym rozdielom medzi kalkulačným bodom a Hill Sizeom ako napr. Trondheim, Kuopio alebo Lahti. Tam sa mi zdá, že je to nudné.

Biatlon - Poiree už skončil kariéru a tak fandím Defrasnovi. Získal si moje sympatie po tom ako na olympiáde Bjoerndalena v cieli prešprintoval. Poiree mohol byť biatlonista storočia, ale žiaĺ to sa nestalo. A obávam sa, že na neho sa aj zabudne. Mal škodu, že pretekal za čias Bjoerndalena. Ako keby ten záver v Osle ( vystihol celú jeho kariéru. O kúsok horší ako Bjoerndalen. Mimochodom v prílohe je cieľová fotografia.

Beh na lyžiach - Iba občas. Ale pravdupovediac teším sa na Tour de Ski. To bude pecka :).

Severská kombinácia - Gottwald skončil tak to už takmer nesledujem. Mimochodom nevie niekto čo sa stalo s Pšenkom?

Alpské Lyžovanie - Všetky disciplíny. Jediné čo nesledujem sú asi ženské rýchlostne disciplíny. Inak všetko a pri každom ženskom slalome nemôžem chýbať kvôli Zuzulovej. Inak medzi mužmi fandím H. Maierovi. Po tom čo sa dostal z toho pádu na motorke už nie je taký fenomén, ale aj tak je to pán športovec.
Prílohy
Photofinish z pretekov v Osle. (Poiree v modrom, Bjoerndalen v červenom)
Photofinish z pretekov v Osle. (Poiree v modrom, Bjoerndalen v červenom)
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

poiree ten mal už iné neštastie :D
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

JakubH, my sna fandime skoro uplne rovnakym sportovcom, biatlon Poiree, skoky Schmitt, teraz aj Schlierenzauer, alpske Maier, snad len v severskej kombinacii fandim Ackermannovi :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

vsetko pozeram, naj asi skoky a biatlon, a fandim malyszovi a poireemu :) zo zien asi takej bailyovej a pod, nemci sux :D
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

Poiree tusim, uz ukoncil karieru .. nie?
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

skypej napísal:Poiree tusim, uz ukoncil karieru .. nie?
Ukoncil, ale to neznamena, ze mu nefandime :) Z terajsich biatlonistov mam snad rad mladeho Nora Svendsena, alebo Greisa :). Zo zien Halinarova :D a Baillyova
Sagittarius
Guru
Guru

spike97 napísal:Slovákov som tento rok ešte nevidel,lebo som pozeral aj tento víkend,aj minulý.Oni súťažia aj tento rok????myslím na mužov :D
No na teletexte sa dočítaš ich výsledky :D umiestnenia 50+ :D
Sagittarius
Guru
Guru

Takže dnes to bol zaujímavý deň.
Zuzulová spravila svoj najlepší výsledok v kariére a pri troche šťastia mohla byť aj prvá.
Bajčičák sa vyšvihol aspoň na 25. miesto v Tour de Ski, ale v dnešnej etape bol časom na treťom mieste, takže aj z toho budú nejaké body.
Turné 4 mostíkov nedávali na žiadnej mne dostupnej TV, takže ani neviem poriade ako dopadli.
V biatlone opäť vyhral suverén Bjorndahlen. Síce nie som jeho veľký fanúšik, ale jeho výkony sú jednoducho fenomenálne. Keď aspoň priemerne zastrieľa má víťazstvo temer isté.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sagittarius: Sice som dnes vsetko prespal, ale aspon vcera som si konecne pozrel lyzovanie. Buduci vikend musim pozriadne nastudovat program a vsetko rad radom popozerat, ako EuroSport, tak aj futbal co bude davat Galaxie + vecer este zapasy NHL.
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

hojko napísal:no nepohrdnem ani dobrym biatlonom, curlingom alebo bobami/sankami.
Tieto tri mám aj ja veľmi rád, hlavne curling (šachy na lade :D), biatlon som sledoval ešte minulý rok pravidelne, teraz nejako menej. :?.
Naopak nebaví ma lyžovanie alebo skoky.
Napísať odpoveď