A aby som tiez pripsela, tak mojim ocakavanim bolo hlavne si bezhranicne doverovat vo vsetkych oblastiach, nehanbit sa pred tym druhym. Poznat toho druheho do takej miery, ze ked preziva jeden z dvojice zle obdobie, tak ho podrzat aj ked jeho problemu mozno nerozumie. A po tej vonkajsej stranke, aj po dvoch rokoch by mal byt priestor pre spontannost a fantaziu. Je toho viac ale budem kazdemu vdacna ak prispeje dakym postrehom
Co ocakavate po dvojrocnom vztahu?
Co ocakavate po dvojrocnom vztahu?
Je vseobecne zname ze zeny su vacsinou narocnejsie ako ich polovicky, zakladam tuto temu, aby som si precitala viacero nazorov a porovnala, ci mi naozaj v mojom vztahu nieco chyba, alebo by sa to dalo nazvat krizou z mojej strany.
A aby som tiez pripsela, tak mojim ocakavanim bolo hlavne si bezhranicne doverovat vo vsetkych oblastiach, nehanbit sa pred tym druhym. Poznat toho druheho do takej miery, ze ked preziva jeden z dvojice zle obdobie, tak ho podrzat aj ked jeho problemu mozno nerozumie. A po tej vonkajsej stranke, aj po dvoch rokoch by mal byt priestor pre spontannost a fantaziu. Je toho viac ale budem kazdemu vdacna ak prispeje dakym postrehom
-
DonLuca
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co ocakavate po dvojrocnom vztahu?
Čo máš presne pod týmto na mysli????Janta napísal:nehanbit sa pred tym druhym
dokazat povedat partnerke napriklad ze ta bolia vajcia a ze mas problemy s matkou alkoholickouDonLuca napísal:Čo máš presne pod týmto na mysli????
-
DonLuca
Medium Star
Nepýtal som sa teba, ale jej OKmi-chau napísal:dokazat povedat partnerke napriklad ze ta bolia vajcia a ze mas problemy s matkou alkoholickou
-
cORP.
Addict
hmm laska by mala byt to je jasne dovera tiez mala by jedna osoba tu druhu poznat dokonale a opacne proste je to zle polozena otazka a je to vhodne na totalny spam
no povedat sa presne neda co ocakavat od dvojrocneho vztahu niektory ludia uz ebru dva roky ako vecnost a hladaju nieco nove no niektory to prezivaju uplne a ich laska neslabne ba stale rastie ten druhy pripad tak to su stastne pary resp lasky na cely zivot a tie prve zial takych je viac a viac
neviem ci niekto vobec pochopi co za hatlaninu som sem nakecal 
-
midnight_man
Guru
Co znamena otazka, ze zeny su narocnejsie vo vztahu?
... vysvetlujem si to tak ...ako zena....( kedze autorka sa uz nevyjadrila k teme), ze tym bolo zrejme myslene nenaplnenie ocakavani vo vztahu...
zena akoby ocakava po urcitej dobe chodenia (randenia, ci coholokvek ineho) , ze partner/priatel jej navhne spolocne byvanie, zasnubenie, alebo nieco podobne...prosto, ze prejavi svoj vazny zaujem o svoju priatelku...a pritom on sa neprejavi v nicom, co by ona povazovala za dolezite.
A preto nastava obdobie dilem, otazok...a musim povedat, ze zbytocnych. Zeny sa mnohokrat umaraju nad zbytocnostami, ktore nie su podstatne.
Preto ti mila Janta odkazujem, ak nieco od chlapa chces, daj mu to vediet priamo, bez zbytocnych okolkov, nevycita ti to z oci...smola...
A co sa tyka hanbenia sa, to podla mna nie je na mieste po dvojrocnom vztahu...
... vysvetlujem si to tak ...ako zena....( kedze autorka sa uz nevyjadrila k teme), ze tym bolo zrejme myslene nenaplnenie ocakavani vo vztahu...
zena akoby ocakava po urcitej dobe chodenia (randenia, ci coholokvek ineho) , ze partner/priatel jej navhne spolocne byvanie, zasnubenie, alebo nieco podobne...prosto, ze prejavi svoj vazny zaujem o svoju priatelku...a pritom on sa neprejavi v nicom, co by ona povazovala za dolezite.
A preto nastava obdobie dilem, otazok...a musim povedat, ze zbytocnych. Zeny sa mnohokrat umaraju nad zbytocnostami, ktore nie su podstatne.
Preto ti mila Janta odkazujem, ak nieco od chlapa chces, daj mu to vediet priamo, bez zbytocnych okolkov, nevycita ti to z oci...smola...
-
midnight_man
Guru
a ked sa partner zacne intezivnejsie zaujimat o dievca,,,teda bude inciativnejsi ako ona ...tak ju casom omrzi a nasleduje znami scenar cize je to take vseliakeDoris napísal:Co znamena otazka, ze zeny su narocnejsie vo vztahu?![]()
Preto ti mila Janta odkazujem, ak nieco od chlapa chces, daj mu to vediet priamo, bez zbytocnych okolkov, nevycita ti to z oci...smola...![]()
No ja neviem ale nemala by byt dovera uz ovela skor?
S mojou laskou su to zhodou okolnnosti tento mesiac uz dva roky...
Ja od nej neocakavam ziadny zazrak. Staci mi len 100% vernost laska a dovera. Ku stastiu chyba uz len zdravie
(ktore pradaze mame)
Z druhej strany ju dost v poslednej dobe nastve ked "Neviem citat medzi riadkami" a ze vobec nemam cit pre romantiku
Zhrnutie:
Ja ocakavam: Doveru,Lasku,Vernost
Ona ocakava: Doveru,Lasku,Vernost,viacej romantiky a viacej chapania... este sa jej spytam ak som nieco zabudol tak dopisem
Ja od nej neocakavam ziadny zazrak. Staci mi len 100% vernost laska a dovera. Ku stastiu chyba uz len zdravie
Z druhej strany ju dost v poslednej dobe nastve ked "Neviem citat medzi riadkami" a ze vobec nemam cit pre romantiku
Zhrnutie:
Ona ocakava: Doveru,Lasku,Vernost,viacej romantiky a viacej chapania... este sa jej spytam ak som nieco zabudol tak dopisem
po dvojrocnom vztahu ocakavam to iste co teraz(rok a pol) ze sa lubime stale viac,ze sa na seba stale tak tesime ze ked ho cakam tak mam normalne ze taky super pocit ako ked otvaras darcek na narodeniny. ze sa proste usmievam ked na neho myslim. ze vzdy ked ho objimem tak nemyslim na nic len na neho:)proste love 
myslím že to je veľmi dobre vystihnuté... nič nie je dôležitejšie ako dôvera potom láska a vernosť. ale každý ma v tom iné poradie...devo159 napísal:No ja neviem ale nemala by byt dovera uz ovela skor?![]()
Ja od nej neocakavam ziadny zazrak. Staci mi len 100% vernost laska a dovera. Ku stastiu chyba uz len zdravie(ktore pravdaze mame)
Z druhej strany ju dost v poslednej dobe nastve ked "Neviem citat medzi riadkami" a ze vobec nemam cit pre romantiku![]()
Zhrnutie:
ja uz asi v tomto nasom vztahu neocakávam nic, uz len svadbu a deti
-
MiSs_MoNkEy
Amateur