Co ocakavate po dvojrocnom vztahu?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Janta
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Co ocakavate po dvojrocnom vztahu?

Príspevok od používateľa Janta »

Je vseobecne zname ze zeny su vacsinou narocnejsie ako ich polovicky, zakladam tuto temu, aby som si precitala viacero nazorov a porovnala, ci mi naozaj v mojom vztahu nieco chyba, alebo by sa to dalo nazvat krizou z mojej strany.
A aby som tiez pripsela, tak mojim ocakavanim bolo hlavne si bezhranicne doverovat vo vsetkych oblastiach, nehanbit sa pred tym druhym. Poznat toho druheho do takej miery, ze ked preziva jeden z dvojice zle obdobie, tak ho podrzat aj ked jeho problemu mozno nerozumie. A po tej vonkajsej stranke, aj po dvoch rokoch by mal byt priestor pre spontannost a fantaziu. Je toho viac ale budem kazdemu vdacna ak prispeje dakym postrehom :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

nechápem čo vlastne chceš
chceš poradiť vo vzťahu? alebo čo? máš nejaký problém?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Po dvojrocnom vztahu ocakavam, ze sa budeme dokonale poznat a rozpravat o comkolvek bez hanby, alebo nasledkov a lasku z oboch stran. Hlavne toto.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

no ja neviem. .. hlavne neočakávam nič.. lebo ked sa to nestane budem smutný.. beriel life aký je..
ale ked budem mať 2 ročný vzťah poviem dd :oops:
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Co ocakavate po dvojrocnom vztahu?

Príspevok od používateľa DonLuca »

Janta napísal:nehanbit sa pred tym druhym
Čo máš presne pod týmto na mysli????
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

DonLuca napísal:Čo máš presne pod týmto na mysli????
dokazat povedat partnerke napriklad ze ta bolia vajcia a ze mas problemy s matkou alkoholickou
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

mi-chau napísal:dokazat povedat partnerke napriklad ze ta bolia vajcia a ze mas problemy s matkou alkoholickou
Nepýtal som sa teba, ale jej OK :wink:
EnQuist
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa EnQuist »

plne suhlasim s kplegami vysie,absolutnu doveru aj ked pre mna by mohla byt tato tema ako bezpredmetna,kedze sme spolu uz 4 rok. ale s tou doverov suhlasim.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Dôveru, nehanbiť sa, o všetkom sa otvorene porozprávať, pochopenie v každej situácii, partnera dobre poznať, byť stále sám sebou a všetko, čo bolo spomenuté predo mnou. :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

hmm laska by mala byt to je jasne dovera tiez mala by jedna osoba tu druhu poznat dokonale a opacne proste je to zle polozena otazka a je to vhodne na totalny spam :lol: no povedat sa presne neda co ocakavat od dvojrocneho vztahu niektory ludia uz ebru dva roky ako vecnost a hladaju nieco nove no niektory to prezivaju uplne a ich laska neslabne ba stale rastie ten druhy pripad tak to su stastne pary resp lasky na cely zivot a tie prve zial takych je viac a viac :? neviem ci niekto vobec pochopi co za hatlaninu som sem nakecal :oops:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Asi vernost, doveru, a lasku :) hadam
Doris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Doris »

Co znamena otazka, ze zeny su narocnejsie vo vztahu? :?:

... vysvetlujem si to tak ...ako zena....( kedze autorka sa uz nevyjadrila k teme), ze tym bolo zrejme myslene nenaplnenie ocakavani vo vztahu...

zena akoby ocakava po urcitej dobe chodenia (randenia, ci coholokvek ineho) , ze partner/priatel jej navhne spolocne byvanie, zasnubenie, alebo nieco podobne...prosto, ze prejavi svoj vazny zaujem o svoju priatelku...a pritom on sa neprejavi v nicom, co by ona povazovala za dolezite.
A preto nastava obdobie dilem, otazok...a musim povedat, ze zbytocnych. Zeny sa mnohokrat umaraju nad zbytocnostami, ktore nie su podstatne.
Preto ti mila Janta odkazujem, ak nieco od chlapa chces, daj mu to vediet priamo, bez zbytocnych okolkov, nevycita ti to z oci...smola... :smt056
A co sa tyka hanbenia sa, to podla mna nie je na mieste po dvojrocnom vztahu...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Doris napísal:Co znamena otazka, ze zeny su narocnejsie vo vztahu? :?:

... vysvetlujem si to tak ...ako zena....( kedze autorka sa uz nevyjadrila k teme), ze tym bolo zrejme myslene nenaplnenie ocakavani vo vztahu...

zena akoby ocakava po urcitej dobe chodenia (randenia, ci coholokvek ineho) , ze partner/priatel jej navhne spolocne byvanie, zasnubenie, alebo nieco podobne...prosto, ze prejavi svoj vazny zaujem o svoju priatelku...a pritom on sa neprejavi v nicom, co by ona povazovala za dolezite.
A preto nastava obdobie dilem, otazok...a musim povedat, ze zbytocnych. Zeny sa mnohokrat umaraju nad zbytocnostami, ktore nie su podstatne.
Preto ti mila Janta odkazujem, ak nieco od chlapa chces, daj mu to vediet priamo, bez zbytocnych okolkov, nevycita ti to z oci...smola... :smt056
A co sa tyka hanbenia sa, to podla mna nie je na mieste po dvojrocnom vztahu...
a ked sa partner zacne intezivnejsie zaujimat o dievca,,,teda bude inciativnejsi ako ona ...tak ju casom omrzi a nasleduje znami scenar cize je to take vseliake :)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

podla toho, v kolkych rokoch sa ten dvojrocny vztah deje:)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

myslim ze taku 99% doveru
a 100% vernost
0.3% hanblivosti
a 100% LASKY
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

No ja neviem ale nemala by byt dovera uz ovela skor? :?
S mojou laskou su to zhodou okolnnosti tento mesiac uz dva roky...
Ja od nej neocakavam ziadny zazrak. Staci mi len 100% vernost laska a dovera. Ku stastiu chyba uz len zdravie :) (ktore pradaze mame)
Z druhej strany ju dost v poslednej dobe nastve ked "Neviem citat medzi riadkami" a ze vobec nemam cit pre romantiku :oops:

Zhrnutie:

Ja ocakavam: Doveru,Lasku,Vernost
Ona ocakava: Doveru,Lasku,Vernost,viacej romantiky a viacej chapania... este sa jej spytam ak som nieco zabudol tak dopisem :-)
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

po dvojrocnom vztahu ocakavam to iste co teraz(rok a pol) ze sa lubime stale viac,ze sa na seba stale tak tesime ze ked ho cakam tak mam normalne ze taky super pocit ako ked otvaras darcek na narodeniny. ze sa proste usmievam ked na neho myslim. ze vzdy ked ho objimem tak nemyslim na nic len na neho:)proste love :smt050
enya77
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa enya77 »

devo159 napísal:No ja neviem ale nemala by byt dovera uz ovela skor? :?
S mojou laskou su to zhodou okolnnosti tento mesiac uz dva roky...
Ja od nej neocakavam ziadny zazrak. Staci mi len 100% vernost laska a dovera. Ku stastiu chyba uz len zdravie :) (ktore pravdaze mame)
Z druhej strany ju dost v poslednej dobe nastve ked "Neviem citat medzi riadkami" a ze vobec nemam cit pre romantiku :oops:

Zhrnutie:

Ja ocakavam: Doveru,Lasku,Vernost
Ona ocakava: Doveru,Lasku,Vernost,viacej romantiky a viacej chapania... este sa jej spytam ak som nieco zabudol tak dopisem :-)
myslím že to je veľmi dobre vystihnuté... nič nie je dôležitejšie ako dôvera potom láska a vernosť. ale každý ma v tom iné poradie... :D
ja uz asi v tomto nasom vztahu neocakávam nic, uz len svadbu a deti :lol: ale to az neskor :oops:
hondzo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hondzo »

Ja by som ocakaval sex a ked nie sex tak dva sexi :D :D :D
Ale nie...len som si nemohol pomoct nenapisat to tu...
Myslel som to zo srandy...
MiSs_MoNkEy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MiSs_MoNkEy »

A ja si myslim ze prave vo chvili ked sa pred partnerom nehanbis, poznas ho dokonale tak pre teba prestane byt zaujimavy a vztah jedneho z vas omrzi..
Napísať odpoveď