Hladam hru

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

zlodej ??? http://www.bestoldgames.net/stare-hry/zlodej.php ale to nebolo vo vizovicich :?
btwsilne pochybujem ze sa to tam odohorava lebo v googli som skusalsetko mozne a nic takze vizovice toasi nebudu.
Btw oco islo v tej adventure
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Posel Bohu? Tiez je to v prvej osobe a je to adventura.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

Runes napísal:zlodej ??? http://www.bestoldgames.net/stare-hry/zlodej.php ale to nebolo vo vizovicich :?
btwsilne pochybujem ze sa to tam odohorava lebo v googli som skusalsetko mozne a nic takze vizovice toasi nebudu.
Btw oco islo v tej adventure
Som si isty ze sa to odohravalo vo Vizoviciach .. teda Vizovice .. hladal som to aj ja v googli, ale tiez som nic nenasiel .. vobec neviem o co v tej hre islo :D len viem, ze na konci v nejakom hrade bola nejaka carodejnica alebo take nieco a do 30 sekund som musel nieco urobit, inak som z toho hradu uz nemohol vyjst

btw teraz som zistil, ze si na to spomina aj moja mama :D na 100% to bolo cierno biele, bola to ceska hra a odohravala sa vo Vizoviciach .. to mi potrvdila .. ale ani ona si nespomina na nazov

Alfonz : Posel bohu to nieje
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

*****HERO***** napísal:Som si isty ze sa to odohravalo vo Vizoviciach .. teda Vizovice .. hladal som to aj ja v googli, ale tiez som nic nenasiel .. vobec neviem o co v tej hre islo :D len viem, ze na konci v nejakom hrade bola nejaka carodejnica alebo take nieco a do 30 sekund som musel nieco urobit, inak som z toho hradu uz nemohol vyjst

btw teraz som zistil, ze si na to spomina aj moja mama :D na 100% to bolo cierno biele, bola to ceska hra a odohravala sa vo Vizoviciach .. to mi potrvdila .. ale ani ona si nespomina na nazov

Alfonz : Posel bohu to nieje
si nerobis prdel? ceska ciernobiela hra v nakej dedine ci co to su tie Vizovice?
o tom som v zivote nepocul..to musi byt strasne neznama hra a strasne stara, spred roku 1995 aspon...vazne ako GL pri hladani ale ja som nemohol zohnat novsie ceske hry nieto este take daco :wink:
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

a nie je to nejaká freewarovka od nejakého zabedneného programátora ktorá sa dostala len k niekoľkým vyvoleným???
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

resp, nemal si to vtedy ciernobiely monitor? :D
holenda
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa: