Bohuzial ma ta karma nejak netrapi, mozem pisat aj inteligentnejsie, ked chcesuplink napísal: ja by som sa skor zamyslel nad tym preco ju chytas, ver mi, nech su niektori useri akokolvek zvrateni, nedavaju cervenu len z nudy a tie 4 co tam mas mas 4 od 4och uplne odlisnych osob s odlisnymi iPckami.
Co by ste privitali nove na fore???
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tereza napísal:ma to len tak napadlo... ale asi z toho nic nebude.. lebo ja casto ked som tu, tak klikam na nazov temy a nie na cisla stran a vzdy ma to hodi samozrejme na prvu stranu. ci by sa nedalo urobit, ze kliknem na nazov temy a otvori poslednu stranu.. ci je to asi zbytocne, vsak?
- Prílohy
-
- last_post.gif
- (13.96 KiB) 125 stiahnutí
-
audiotrack
VIP
na indexe vľavo dole nad tabuľkou so štatistikou a prihlásenými usermi je link: "Označiť všetky fóra ako prečítané"Invader napísal:Nemohla by byt pri polozkach
Zobraziť nové príspevky od poslednej návštevy
Zobraziť vaše príspevky
Zobraziť príspevky bez odpovedí
dalsia v zneni:
Oznacit vsetky sekcie ako precitane.
???
Prepacte, ak sa to tu opakuje, ale nemam velmi cas tu prehladavat cez 70stran prispevkov.
Karma je dobra vec, avsak dobra vec je aj Thanks button. Myslim, ze na Lamkach to je(nie som registrovany). Ked niekto napise kvalitny prispevok, tak by sa mu patrilo dat jeden "Thanks". Ludia by aspon videli hned na prvy pohlad, ktori prispevok stoji za to (napriklad riesenie problemu).
Karma je dobra vec, avsak dobra vec je aj Thanks button. Myslim, ze na Lamkach to je(nie som registrovany). Ked niekto napise kvalitny prispevok, tak by sa mu patrilo dat jeden "Thanks". Ludia by aspon videli hned na prvy pohlad, ktori prispevok stoji za to (napriklad riesenie problemu).
-
Shark NX
Addict
Pri podakovani sa vacsinou Uzivatelia Podpisuju a ak nie tak to aj tak nevadi ... nemusis vediet komu sa pacila staci vediet to preco sa pacila alebo ci sa vobec pacilaimpact napísal:Ano, mas pravdu. Je to to iste, avsak trosku ine
Pri karme nie vzdy vidis, kto Ti podakoval.
Osobne si myslim ze Karma velmi dobre nahradzuje Mod Thankyou
A nieje potrebne ho sem "instalovat"
-
Holubar
Darca
ja by som znovu navrhol, to co tu uz raz bolo- vek pri bydlisku. Asi hlavnym argumentom proti je to, ze vela ludi si to vyplni inym vekom...ale co tam po nich. Vela krat ma zaujme nejaky prispevok a rad by som vedel, kolko ma autor rokov, aby som si vedel spravit obraz, ale pytat sa nebudem. Myslim, ze ti rozumnejsi si to vyplnia spravne a ti ostatni su aj tak jasni.
Bol by to az taky strasne velky trapas ytvorit tu sekciu matematika? v poslednej dobe tu pozorujem problemy s goniometrickymi fciami, maticami sustavami a povaluje sa to v pomoc, v programovani, vo volnej diskusii.. mohlo by sa vytvorit aj nieco vseobecnejsie, napr. matika/fyzika/a neviem co este. Ak to je zly napad tak sorry za vas cas.
-
mastermind
VIP
-
Sagittarius
Guru
Holubar má pravdu, aj ja si myslím, že by to bol dobrý nápad...Holubar napísal:ja by som znovu navrhol, to co tu uz raz bolo- vek pri bydlisku. Asi hlavnym argumentom proti je to, ze vela ludi si to vyplni inym vekom...ale co tam po nich. Vela krat ma zaujme nejaky prispevok a rad by som vedel, kolko ma autor rokov, aby som si vedel spravit obraz, ale pytat sa nebudem. Myslim, ze ti rozumnejsi si to vyplnia spravne a ti ostatni su aj tak jasni.
-
Shark NX
Addict
Respektive Zahrnut do nastaveni Polozku Zobrazit Vek ... a vyplnis si datum narodenia ... Nech sa vek prestavuje AutomatickyHolubar napísal:ja by som znovu navrhol, to co tu uz raz bolo- vek pri bydlisku. Asi hlavnym argumentom proti je to, ze vela ludi si to vyplni inym vekom...ale co tam po nich. Vela krat ma zaujme nejaky prispevok a rad by som vedel, kolko ma autor rokov, aby som si vedel spravit obraz, ale pytat sa nebudem. Myslim, ze ti rozumnejsi si to vyplnia spravne a ti ostatni su aj tak jasni.