Myslim si, ze zrazu by podla tych datumov narodenia vzrastol vekovy priemer tak na 20. No skutocnost by bola celkom ina. Staci citat prispevky od niektorych uzovatelov. Fakt by to malo vyznam?
h4rv3st3r napísal:Myslim si, ze zrazu by podla tych datumov narodenia vzrastol vekovy priemer tak na 20. No skutocnost by bola celkom ina. Staci citat prispevky od niektorych uzovatelov. Fakt by to malo vyznam?
orientacne staci, ked niekto kame tak to spoznas na urovni prispevku
Este jedna otazocka ... predpokladam ze tu kedysi bol Prehlad temy ... Tzn Pri pisani odpovede prehlad temy pod oknom odpovede (vid. Priloha) ak nebol nevadi ...
Dalo by sa to aplikovat aj tu na fore?? Je to podla mna velmi napomocna vec kedze nemusis otvarat novy Tab resp. Kartu.
ono je to fajn ked chcem reagovat na viac veci - vzdy musim ist dozadu aby som si spomenul ze co som este chcel - mne osobne by to helplo - priklanam sa k tomu navrhu, podla mna to je uzitocne
Nemusite pisat, ze ste za nieco, alebo proti niecomu, pretoze rozhodnutie ci sa dana feature nasadi alebo nie, vobec nezalezi na pocte ludi, ktory za nu "hlasuju". Staci ked jeden clovek napise svoj navrh, ostatni nemusia pritakavat. Dalej taketo prispevky mazem a povazujem za spam.
Uvítal by som ešte jednu vec, aby sa Sukromne spravy mohli odosielat naprikad po prekročený určitej hranici príspevkov, aby sa nerobila reklama.. co vy na to?
cor3 napísal:Uvítal by som ešte jednu vec, aby sa Sukromne spravy mohli odosielat naprikad po prekročený určitej hranici príspevkov, aby sa nerobila reklama.. co vy na to?
nj.. celkom sikovne.. ale je to jedno... ja dostanem mozno jednu dve reklamy za mesiac... cize ma to nejako neobtazuje
no, ale docela dost niekomu to vadi, kto dosava reklamu, ale ten napad by sa podla mna hodil je to na jednom nemenovanom warez fore a celkom dobre to tam je , akurat ma docela sere co ten spamuje z tym sprostim mobilnim forom
SSRY za gramatiku, uz nevladzem pisat , unava.. LOW poWER
mne tu nikto žiadnu reklamu neposlal
ak vám chodia reklamy a obťažujú vás, treba povedať a bude upozornený. Ak sa to bude opakovať, budú mu ss zablokované