hej som s nim volal asi hodinu a telefon som nemal v ruke no ten vrch kde je ta sekundarna kamera normalne asi 60 stupnov ked ne viac mal? je to normalne ze sa to tak prehrieva?
Nokia 6120
-
tonek
Darca
- Kontaktovať používateľa:
to mne robilo aj na 6600.........stale v kuse.pershing napísal:no super mame tu prvy problem, po par dnoch pouzivania LCG Jukeboxu mi stale po case ked ho spustim vyhodi modry screen a napise ze damaged executable... uz som urobil aj reinstall, neviete v com to moze byt? dik
zožen si inu verziu potom skus pripadne si objednaj origo od Lonely Cat Games........
jasnacka, môj nazor je, ze kazdy , komu zalezi na hudbe by si mal vymenit sluchatka. Ja som si k mobilu kupil creative EP 630 a uz ked to dam na polovicu dost to huci(ale je to subjektivne , ja nesom zvyknuty na sialene hlasnu muziku) ale v kazdom pripade decibely to prida.nebel napísal:
hej a keby som tram dal dajake lepsie sluchadla revalo by to viac? ja uz som napoly hluchy
-
Runes
Addict
ano kupil si si symbiana telefon z procesorom ,, on sa dost zahrje uz po par minutach hovoru neni to ziadna vadanebel napísal:nevim co to moze byt moja funguje very good
hej som s nim volal asi hodinu a telefon som nemal v ruke no ten vrch kde je ta sekundarna kamera normalne asi 60 stupnov ked ne viac mal? je to normalne ze sa to tak prehrieva?
Jake sluchatka k nemu odporucate ??? na prehravanie hudby :-)a nebolo by odveci keby sa dalo ovladat aj posuvanie skladieb
joj safra sak viem ze je to symbian a ze ma processor ale ta kua zeby mi pritom malo ucho ohoriet to zasa ne! a handsfree stale davat sa mi nechceRunes napísal:ano kupil si si symbiana telefon z procesorom ,, on sa dost zahrje uz po par minutach hovoru neni to ziadna vada
Jake sluchatka k nemu odporucate ??? na prehravanie hudby :-)a nebolo by odveci keby sa dalo ovladat aj posuvanie skladieb
/kua sak s tymi xxl hovormi mi zhori
...
Takze tento telefon vlsatnim asi 2 tyzdne a som mimoriadne spokojny .... prvy dojem perfektny , vynikajuco ladi so symbian 60 v3. a proste je perfektny ... ODPORUCAM
-
Runes
Addict
ukaz tu redukciu teda odfot a upni
a co sa tyka toho tela neviem ono je to makky plast a ja sm jeden s prvych co si tu nokiu zobrali hned v ten den ako ju dostlai do Tmobilu som ju mal lebo som cestoval prec a dokafral sa mi mobil a nemam nanej ani jeden skrabanec alebo tak takze ten plast sa podla mna len tak debilne tvari, a ta klavesnica heh no teraz mi to uz vobec nevadi uplne som si nanu zvikol takze pohoda
a co sa tyka toho tela neviem ono je to makky plast a ja sm jeden s prvych co si tu nokiu zobrali hned v ten den ako ju dostlai do Tmobilu som ju mal lebo som cestoval prec a dokafral sa mi mobil a nemam nanej ani jeden skrabanec alebo tak takze ten plast sa podla mna len tak debilne tvari, a ta klavesnica heh no teraz mi to uz vobec nevadi uplne som si nanu zvikol takze pohoda