Rastaman napísal:Keby riadne pocuvas album DS, tak by si zistil, aky maju nazor na kulovych yeah niggaz ciernych bratislavskych reperov... Nevedomost neospravedlnuje!
pekne to povedal.. najprv by ste si mali vypocut album "duo" a "vypoved o tom co je tu vidiet"
Pozrel som si ukazky a je vidno ze herecke vykony su chabe uz ked to porovnam s ceskymi filmami.
Uroven filmu bude asi ako vacsina modernych slovenskych ..cize v rebricku hodnotenia tak na 3,5/10
Rastaman napísal:Keby riadne pocuvas album DS, tak by si zistil, aky maju nazor na kulovych yeah niggaz ciernych bratislavskych reperov... Nevedomost neospravedlnuje!
Ja ti mozem pocuvanie neakeho priblbleho albumu DS drbat ako aj tvoju priblblu neospravedlnitelnu nevedomost. Hodnotim co vidim.
Digital napísal:Chlapec ti tu povedal pravdivy fakt a ty mu ideš taketo niečo rozpravat ? asi si moc napity ale co
Ja mam aj som mal hlavu cistu, na rozdiel od niekoho. Co mi povedal? Pravdivy fakt? Lol... ty si zhuleny, alebo sme nevideli tie iste trailery na ten film? Jednym slovom, brak...
kinjeril napísal:Ja mam aj som mal hlavu cistu, na rozdiel od niekoho. Co mi povedal? Pravdivy fakt? Lol... ty si zhuleny, alebo sme nevideli tie iste trailery na ten film? Jednym slovom, brak...
No ok tak si trep čo chceš ... a mimochodom maš nejake komplexy alebo čo lebo volaky si nervozny... tebe tiez niekto pi**** do veci ktore nemas dokoncene alebo do tvojho štylu ked ho ani nepozna ? ... sa uvedom. Bude to prvy slovensky film s takouto myšlienkou , ja osobne sa teším... brak to možno bude ale nikto sme to nevideli a uz vymyšlate niektory urychlene zavery.
///SHULENY SI TU ASI LEN TY KINJERIL... nepoznas ma tak to že ma niekto v hlave kktiny možeš hovoriť akurat tak svojim kamaratom !
//Vyjadril som svoj nazor na tu pi*ov***, tak laskavo mi nediktuj to, co si mam o tom myslet. Ked sa ti to nepaci, smola... Nik mi nebude tlacit do hlavy kktiny ake tam mas ty.
Ja sa uz nato tesim, lebo to bude mat dobry dej a dobru temu ale zas zda sa mi to amaterske ked som kukal traileri... nakrucaju to uz od roku 2004 a to by malo byt lepsie spravene si myslim... mno ved uvidime, ale ja sa nato tesim
Mam zaruku, ze nie je zhuleny? Nie, teda predpokladam, ze je. Preto nemam s nim o com.
Staci OT.
Sorry ale to ze sa raz za mesiac nafajcim aj to vynimočne v poslednom čase neznamena že som zhuleny poobede a ine hodiny... a keby som nafajceny tak si to v pohode priznam .. nebol som... ale tak naozaj stop OT
ja si to pozrem (ako asi kazdi) a potom az budem komentovat, podla mna to vsak nebude ani vyslovene dobre ani zle, skor take zaujimave. Celkom ma to uputalo, nevedel som, ze nieco taketo sa chysta. A taktiez mi pride zaujimave vidiet ulice a budovy, ktore su mi tak zname, preto si myslim, ze to je hlavne pre Bratislavcanov.