Najlepši mobil,aky zatial poznam.
-
nejakymarko
Addict
Mne mega najviac vydrzal T610i smaril som ho cez celu triedu kamosovi ten to samozrejme nechytil prask o zem zlozil sa a vsetko frcalo dalej. A tak sa to opakovalo XY krat. Az na obcasne vynechavanie joysticku bol "nerozbity" kym som nezobral do ruk srobovat, roztrhol zavit a nasledne prelomil dosku
teraz mam w810 a tiez uz co to prezil
SE zdedili "nerozbitnost" od starych ericssonov by som povedal
teraz mam w810 a tiez uz co to prezil
SE zdedili "nerozbitnost" od starych ericssonov by som povedal
...
tak to je rozdiel ked si si ju oblubil kvoli fotaku [k750i] podla mna je to urcite 6300 , velmi spolahliva bola aj Nokia N80 a som velmi spokojny aj s Nokiou 6120 dokonca viac jak s nokiou 6300
No pre mna z ciernobielych mobilov 3310 bola cool a z farebnych je pre mna najlepsia Nokia 5500 sporty odolny jak svina vid crash test
Kód: Vybrať všetko
http://www.about-nokia.com/blog/index.php?itemid=373&catid=1Jednoznacne najlepsi v pomere cena vykon Sonyericsson W550.Dnes ho dostat v bazare za 3000 a na tej sume to aj viac menej konci.Netreba kupovat ziadnu pametovku ziadne sluchadla.Vsetko je v baleni.Vyborne intraaural sluchadla a 256MB integrovanej pamete.Potom este ma stereo repraky a je stylovy.Pre hudbu ako stvoreny.Ma lahko vymenitelne kryty.1,3Mpx fotak.Uplne nestazujem sa.Pred 3/4 rokom som ho predal ale asi pred mesiacom som si ho kupil zas lebo som nemohol byt bez neho 
No tak s fotakom to mas pravdu je dobry aj ten xenonovy blesk to je bomba , tiez dizajn pekny ale predsa softwarovo je to hlupy mobil.Som zvedavy kedy vyjde poriadny mobil bez OS aby ma ohuril.Ale asi nikdydnes som mal v ruke novy se k850i a musim povedat ze ma ohuril super fotak a parádne menu niet co vytknut len to ze je hrubsi
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
NO ja placem za svojim starym Samsungom I300 - svojho casu nadcasovy smartphone, maly (v porovnani s ostatnymi), utulny, chytry, lenze som sa nan vykaslal a kupil si Nokiu E90, co povazujem za jednu z naj chyb v mojom mobilnom zivote. E90 by mala byt vlajkova lod Nokie, ale je to totalna kraxna. Je nehorazne draha, tak uvazujem, ze sa jej zbavim a vezmem si ten samsung nazad, kedze bol relativne spolahlivy ale hlavne chytrejsi, teda WM2003SE vs. Symbian S60v.3...v kazdom pripade som si isty, ze Nokiu uz v zivote nekupim.
tento ma navyse aj tvoj podpis doleDigital napísal:suhlasim s 3310,6310i ... aj ked to su take kamene ale silne kamene
IMO neexistuje mobil ktory by mal nieco co potrebujem a nema 6230i. So it's the best.