Florbal

O športe...
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Floorball je je podla mna velmi dynamicka hra ktora sa rychlo uchitila aj na SVK a mam ju moc a moc rad :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Novinka na poste reprezentacneho trenera pan Blasko :) Kosicania si viacej zahraju :wink:
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

Blaska poznam trenuje florko no uvidime jak bude hrat repre pod jeho velenim ale pochybujem ze dajake velke uspochy dosiahneme
Retne
Darca
Darca

Peky05 napísal:Blaska poznam trenuje florko no uvidime jak bude hrat repre pod jeho velenim ale pochybujem ze dajake velke uspochy dosiahneme
Nechcem ho nejako znehodnocovat, ale za ten cas co zom chytal vo florku pod jeho vedenim som nadobul presvedcenie, ze to nie je typ cloveka ktory dokaze stmelit muzstvo a nie to este za ten kratky cas ktory mu ponuka nejaka priprava na majstrovstva, ale inac mu drzim palce mozno sa za tie roky zmenil :)
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Retne:preco uz nechytas??ja hram za gamu newiem ci poznas
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

no tak to je teda vyber...ten clovek namna posobi velmi ale velmi nesympaticky ale oto tu nejde...ale podla mna mohli vybrat aj lepsieho(nepoviem vam koho lebo sa vo floorbalovych trenero po celom slovensku tak nevyznam)
Retne
Darca
Darca

Peky05 napísal:Retne:preco uz nechytas??ja hram za gamu newiem ci poznas
Poznam a preco nechytam, no hlavny dovod je ten ze ma to nebavilo, pred tym som bol hokejovym brankarom a to bolo nieco uplne ine. Post brankara nie je vobec respektovany vo florbale. Ale celkom mi to islo dokopy som chytal ani nie rok a mal som odchytane asi 8 extraligove zapasy + plus som bol na vybere na MS do Madridu ci kde to isli, skoda ze sa neberu traja brankari ale len dvaja :)
lalala
Novice
Novice

Príspevok od používateľa lalala »

aj ja hravam florbal :D uz som bola aj na M-SR do 13 rokov aaj v na stupava cup.bol aj niekto z vas??? :) je to super hra,mne sa vidi viac ako hokej,neni ani tak tvrda a nemusis vediet korculovat :D aa uz nic...
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

pre tych ktory mate radi floorball mam link kde su online prenosy z MS C-kategorie ktora sa hra na Slovensku.(hraju tam samozrejme aj Slovaci)

http://www.robur.sk/floorball/schedule-sk.php
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nice! Je ale vidiet markantny rozdiel medzi C Skupinou a jednou z najlepsich lig na svete - Ceska Fortuna Extraliga. Som zvedavy co predvedu nasi vecer, este som ich hrat ani nevidel. Diki za link ;-)
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

vyborny link, prave je zapas Gruzinsko - Spanielsko

0:14 po prvej tretine ak dobre vidim :D

to bude ete napinave :lol:
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ja som zvedavy na slovakov.Podla mna by sme mohli aj postupit.Tu mate este jeden link kde je vsetko o tych MS.

http://www.wfc2008.sk/news.php
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

No zatial ta hra sa mi zda prilis hokejova, ale v druhej polke tretiny uz zacali lepsie kombinovat. Prva tretina 4:0, Srbi si okrem presiloviek skoro ani netukli, ale nemam prehlad ake silne su tieto muzstva. Videl som kusok zapasu Kanada - Francuzsko a aj podla pripravy to vyzera, ze prave Kanada bude nas hlavny super v boji o postup. No a este nas mozno potrapia Gruzinci ( :-D ) o ktorych mozem zodpovedne povedat, ze by ich vykleplo aj beznadejne posledne muzstvo v nasej amaterskej lige!

edit: Tak uz sa nasi rozsupli a desiatka sa nezadrzatelne blizi, Srbi nic-moc ...
edit2: konecne zacali kombinovat ako sa na florbal patri a Srbi sa tam motaju jak hovna v splave ...
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no slovaci zatial pekne vyhravame 4:0.Dufam ze to uz nepustime a vyhrame,lebo ako sa pozeram Srbi nesu az takym tazkym superom.Ale dakedy 4goly su nic a hlavne vo floorballe.A ako som si vsimol je tam aj dost divakov.

//po 2.tretinach vyhravame 10:0 to uz asi vyhrame :D
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Dnes hrame proti Korey zatial 3:0 vyhravame po prvej tretine.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ti korejcania posobia takym pasivnym dojmom, jak keby tam ani neboli

10:0 ^^
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

ja to hravam a som brankar 8) ale nakureny sport je to ale hokej sa mi paci viac :)
iwkx
Novice
Novice

Príspevok od používateľa iwkx »

cwko ja som hral florbal 4 a som prestal lebo ma to prestalo bawit je to celkom v pohode sport ale ma svoje muchy ale tie by sa daly vilepsit stale rozmyslam ze sa ktomu sportu vratim ale uy asi ne aj z dvovodu toho ze este to neni na takej urovni ako v inych krajinach na svete napriklad ako v cesku :!: :!: :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

To by ma zaujimalo, ze ake konkretne "muchy" moze mat sport, kokretne v tejto teme florbal.
MaSterS
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MaSterS »

t0m4s3: to by aj mna zaujmalo kedze tiez hravam florbal...ale podla mna naraza na to, ze sa tam nehra "tak tvrdo" ako napr. v hokeji, ze su tam nedovolene niektore zakroky ako je nadvihovanie hokejok, trocha toho sekania, spracovanie rukou...alebo, ze su tam dost nizke mantinely a lopticka je dost casto mimo hry...no neviem, aj ja by som tam par veci zlepsil, ale aj tak sa mi to paci a tomuto sportu sa budem nadalej venovat.
Ved kazdy sport je pekny vtom, ze je iny ako ostatne a je vlastnym sposobom originalnym :wink:
Napísať odpoveď