Tabulka s upozornenim

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
ryty
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Tabulka s upozornenim

Príspevok od používateľa ryty »

Na stranke mam zakaz kopirovania textov a potreboval by som daky script najlepsi by bol java aby ked uzivatel klikne pravym tlacitkom mysi na text ze ho chce kopirovat aby mu vyskocila tabulka s upozornenim. Dufam ze ste ma pochopili
impact
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa impact »

Skus tento JavaScript. Mal by si vsak vediet, ze sa to da velmi jednoducho oklamat.
neppo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa neppo »

impact napísal:Skus tento JavaScript. Mal by si vsak vediet, ze sa to da velmi jednoducho oklamat.
jj staci dat v hornej liste Zobrazit > Zdrojovy kod alebo

Kód: Vybrať všetko

view-source:http://www.nieco.sk/
a kod je zobrazeny...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

s tou hornou listou sa to da tiez zabezpecit. staci javascriptom otvorit take okno, kde ta lista nebude (styl pop-up). ale kto by velmi chcel, tak to vyhrabe v tempoch a zobrazi si to aj tak :) co je na nete, to je verejne. tomu sa proste neda zabranit :)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

ked tak velmi chces zakazat pravy klik tak sprav si flash stranku ;) a nevymyslaj zbytocnosti ktore su "len akoze"
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

turtlak69 napísal:s tou hornou listou sa to da tiez zabezpecit. staci javascriptom otvorit take okno, kde ta lista nebude (styl pop-up). ale kto by velmi chcel, tak to vyhrabe v tempoch a zobrazi si to aj tak :) co je na nete, to je verejne. tomu sa proste neda zabranit :)
skrytie tej hornej listy pomoze tak v IE (aj to neviem ci nie len vo verzii 6). Kazdy seriozny prehliadac ti tu listu zobrazi aj ked ju v tom popupe zakazes.
zakazanie praveho kliku je uplna hlupost. ak mas mat na stranke nejake data ktore maju byt privatne, zahesluj to. ak tam chces mat obrazky na ukazku, pridaj watermark.
ale spoliehat sa na odchytenie praveho kliku....
ryty
Light Star
Light Star

ja som pomocou prikazu
<body oncontextmenu="return false" onmousedown="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false"> som zakazal klikanie pravym tlacitkom celkovo
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

ryty napísal:ja som pomocou prikazu
<body oncontextmenu="return false" onmousedown="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false"> som zakazal klikanie pravym tlacitkom celkovo
pre koho tako... neviem co chces tymto sposobom "zabezpecit" ale toto nepomoze ani proti imbecilovi
ryty
Light Star
Light Star

ja viem ale co uz ale zas mam problem s niecim inym ale suvisi to s tou strankou (TU) v tom nadpise sa mi objavuje farba pozadia body a ja by som chcel aby sa tam zobrazovalo iba ta farba co je okolo toho nadpisu hladal som kde moze byt pricina ale nic som nenasiel pls mozte mi pomoct?
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Nastavil si farbu pozadia v css pre * (a teda pre všetky elementy). Radšej tam nastav farbu ako transparent a farbu pre <body> nastav zvlášť. (alebo zmeň farbu pozadia na transparent práve pre ten element, v ktorom máš názov)
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

lol?
ja som pravy klik na skopirovanie cohokolvek nepouzil ani nepamatam ...
take ze CTRL+C vam nic nehovori???
luky81
Amateur
Amateur

Re: Tabulka s upozornenim

Príspevok od používateľa luky81 »

Ahojte, síce stará téma, ale na čo zakladať novú, keď to súvisí :-)

Takže ja by som potreboval presne to isté, čo je napísané v prvom príspevku, teda ide mi len o zakázanie pravého tlačítka a keď niekto klikne pravým, tak aby vyskočila tabulka s nejakým textom ... ludia viem, že kopírovaniu nijak nezabránim a že sa to dá lahko obísť, mne ide LEN o vyskočenie tej tabulky po pravom kliku, nič viac :-) ... bol tu odkaz na tento JavaScript avšak ja tomu vôbec nerozumiem, tak sa chcem len spýtať, či je stále funkčný? proste nerád by som si na stránke niečo pokazil kvôli tomu, prípadne vie mi niekto poradiť iný kód ktorý zakáže to pravé tlačítko a po kliknutí pravým vyskočí informatívna tabulka? ... nejde mi naozaj zabránenie kopírovania, keď sa chce, tak sa to dá hocijako, ja len proste potrebujem tú tabulku :D vďaka
hwip
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Tabulka s upozornenim

Príspevok od používateľa hwip »

Javascript sunkčný samozrejme vždy je. ak sa nerozumieš do js, tak to nech plavat, alebo js zacni studovat. Si pozri eventy a potom tam daj pop-up okno.
Napísať odpoveď