Tabulka s upozornenim
Tabulka s upozornenim
Na stranke mam zakaz kopirovania textov a potreboval by som daky script najlepsi by bol java aby ked uzivatel klikne pravym tlacitkom mysi na text ze ho chce kopirovat aby mu vyskocila tabulka s upozornenim. Dufam ze ste ma pochopili
Skus tento JavaScript. Mal by si vsak vediet, ze sa to da velmi jednoducho oklamat.
jj staci dat v hornej liste Zobrazit > Zdrojovy kod aleboimpact napísal:Skus tento JavaScript. Mal by si vsak vediet, ze sa to da velmi jednoducho oklamat.
Kód: Vybrať všetko
view-source:http://www.nieco.sk/-
mastermind
VIP
skrytie tej hornej listy pomoze tak v IE (aj to neviem ci nie len vo verzii 6). Kazdy seriozny prehliadac ti tu listu zobrazi aj ked ju v tom popupe zakazes.turtlak69 napísal:s tou hornou listou sa to da tiez zabezpecit. staci javascriptom otvorit take okno, kde ta lista nebude (styl pop-up). ale kto by velmi chcel, tak to vyhrabe v tempoch a zobrazi si to aj takco je na nete, to je verejne. tomu sa proste neda zabranit
zakazanie praveho kliku je uplna hlupost. ak mas mat na stranke nejake data ktore maju byt privatne, zahesluj to. ak tam chces mat obrazky na ukazku, pridaj watermark.
ale spoliehat sa na odchytenie praveho kliku....
-
mastermind
VIP
ja viem ale co uz ale zas mam problem s niecim inym ale suvisi to s tou strankou (TU) v tom nadpise sa mi objavuje farba pozadia body a ja by som chcel aby sa tam zobrazovalo iba ta farba co je okolo toho nadpisu hladal som kde moze byt pricina ale nic som nenasiel pls mozte mi pomoct?
Re: Tabulka s upozornenim
Ahojte, síce stará téma, ale na čo zakladať novú, keď to súvisí 
Takže ja by som potreboval presne to isté, čo je napísané v prvom príspevku, teda ide mi len o zakázanie pravého tlačítka a keď niekto klikne pravým, tak aby vyskočila tabulka s nejakým textom ... ludia viem, že kopírovaniu nijak nezabránim a že sa to dá lahko obísť, mne ide LEN o vyskočenie tej tabulky po pravom kliku, nič viac
... bol tu odkaz na tento JavaScript avšak ja tomu vôbec nerozumiem, tak sa chcem len spýtať, či je stále funkčný? proste nerád by som si na stránke niečo pokazil kvôli tomu, prípadne vie mi niekto poradiť iný kód ktorý zakáže to pravé tlačítko a po kliknutí pravým vyskočí informatívna tabulka? ... nejde mi naozaj zabránenie kopírovania, keď sa chce, tak sa to dá hocijako, ja len proste potrebujem tú tabulku
vďaka
Takže ja by som potreboval presne to isté, čo je napísané v prvom príspevku, teda ide mi len o zakázanie pravého tlačítka a keď niekto klikne pravým, tak aby vyskočila tabulka s nejakým textom ... ludia viem, že kopírovaniu nijak nezabránim a že sa to dá lahko obísť, mne ide LEN o vyskočenie tej tabulky po pravom kliku, nič viac
Re: Tabulka s upozornenim
Javascript sunkčný samozrejme vždy je. ak sa nerozumieš do js, tak to nech plavat, alebo js zacni studovat. Si pozri eventy a potom tam daj pop-up okno.