Hormonalna antikoncepcia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

riesite tu blbosti ... HAK je skodliva a mali by sa na nom zhodnut obaja nie len muz ...
Ak zena nechce brat, nemoze brat tak staci pouzit prezervativ ...
ak sa vam nechce pouzivat prezervativ vypocitajte plodne dni ...
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

Hmm, trochu mi je divne ked citam o nejakych stresoch s kondomom. Preboha ake stresy? Pouzivam to uz nejaky ten cas a nemam ziadnu negativnu skusenost a uz vobec nie nejake stresy pri sexe.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

ob3l1x napísal:no neviem ale ono kazda antikoncepcia ktora je zalozena na hormonoch nie je velmi priazniva pre telo ... tie hormony sice mozu byt v malom mnozstve ale nicia sa tym organy ... murphy ta tlac do caje hormony a o po par rokoch uvidis ako na tom bude zdravotne ...
a regulon ? obsahuje najmenej hormonov co na trhu najdes.. cize bavit sa tu o tom ocom nevies je troska divne

no organy to nici ale povedz mi co dneska nenici organy? proste je to istota priatelke to nevadi.. tak mne tiez ne.. ale vsak prinahorsom ked uz spolu nebudeme tak vyluci ha a da sa na "detox"..ja v tom nevidim problem ale decko v 18 nechcem fakt
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

murphy prestuduj si trosku ten tvoj regulon ... a porozpravaj sa o tom s niekym kto tomu rozumie studuje medicinu ... nech ti poriadne vysvetli co znamenaju hormony co su tam a co su podla teba tie minimalne davky co to robi ... potom hovor ...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Zaujimave je, ze podaktori z vas moralizuju o tom ako HA skodi zene. Pred nedavnom ked tu bola erotika sa takym co nemali ziadnu A a riesili tu svoje obavy o rodicovstvo nadavalo do nezodpovednych. Ja viem, vzdy sa da pouzit prezervativ alebo nesexovat vobec, ale to nieje ono, vsak? A o tom viete, ze ked fajcite pri svojej priatelke tak jej tiez znacne poskodzujete organy? Vo svete je neuveritelne vela faktorov ktore ublizuju ludskemu telu, ale HA by som zaradil medzi tie faktory, ktore su aspon trochu uzitocne.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

zoberte si to takto ... holka si zoberie antikoncepciu kazdy den presne v urcitej dobe ... to znamena da do tela mnozstvo hormonov kde sa tie hormony odburaju ? pecen ... je jedno ake je to mnozstvo samozrejme cim vyssie tym skodlivejsie ale aj male mnozstvo sa stale hromadi a hromadi ...
z toho nam vypliva ze holka sa pomaly zabija ... ak este popritom fajci smrt je pomaly ista ...
samozrejme niektore holky beru antikoncepciu kvoli upraveniu menstruacneho cyklu .... alebo z inych zdravotnych dovodov ...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

hmm fajčenie + hak je nebezpečné iba z toho dôvodu, že je zvýšené riziko vytvorenia krvných zrazenín.. sú prípady keď mladé 18-20 ročné ženy umreli na upchatie cievy....
MurphY
Professional
Professional

ob3l1x napísal:murphy prestuduj si trosku ten tvoj regulon ... a porozpravaj sa o tom s niekym kto tomu rozumie studuje medicinu ... nech ti poriadne vysvetli co znamenaju hormony co su tam a co su podla teba tie minimalne davky co to robi ... potom hovor ...
uff no moj to neni.. ale ked si myslis ze som taky jak ty a berem antikoncepciu tak oka..hm akoze milujem tieto reci..ty to studujes ked tu tak machrujes s karfiolom na zaludi ? regulon je najnizsia hormonalna anti.. to som ti chcel vysvetlit len si to troska nepochopil..

podla mna ty ziadna nedala.. a teraz sa to tu vybyjas heh
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

murfy teraz si dal jasne najavo vysku svojho IQ ... poprve ani som dobre nepochopil co sa ti zrodilo v hlave pretoze je to napisane uplne nezmyselne ... podruhe uz som ti spominal porozpravaj sa o tom tvojom minimalnom mnozstve s niekym kto tomu rozumie ...
MurphY
Professional
Professional

ty to nebudes s kym sa budem o tom bavit..

hold zrhnem to tak.. ze frajerka to nebude zrat 5 rokov sice su aj take typy.. ak budu medzi tym pauzi dajme tomu ze pol rocne tak by to take zle nemalo byt..stale lepsie jak kocikovat stale nechapes ?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Čo keby si si na vtáka radšej natiahol pneumatiku, akoby malo tvoje dievča jesť tabletky, ktoré nie sú práve najprínosnejšie pre jej zdravie ?
Každá tabletka, je jedno aká zle vplýva hlavne na pečeň a potom obličky.

Ak si názoru, že teba sa to netýka, pretože ty ich jesť nebudeš, si na omyle. Ono sa ťa to týka kamarát.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

bavíme sa tu o tom ako keby HAK bola pre nás nejaký nový jav...je to v obehu už niekoľko rokov....nezomierajú na to ženy ako napríklad na alkohol alebo na cigarety,či nebodaj drogy...v dnešnej dobe škodí skoro všetko...škodlíve?potom by si sa nemohol prejsť po ulici aby ti neuškodil "smog"..alebo niečo podobné...moj názor radšej nech moja polka bere hak ktoré nám aspoň"pomáha"neotehotnieť ako by mala každý deň fajčiť či si vypiť....od fajčenia si pri mne odvykla,pitia taktiež takže... :?
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Opak napísal:bavíme sa tu o tom ako keby HAK bola pre nás nejaký nový jav...je to v obehu už niekoľko rokov....nezomierajú na to ženy ako napríklad na alkohol alebo na cigarety,či nebodaj drogy...v dnešnej dobe škodí skoro všetko...škodlíve?potom by si sa nemohol prejsť po ulici aby ti neuškodil "smog"..alebo niečo podobné...moj názor radšej nech moja polka bere hak ktoré nám aspoň"pomáha"neotehotnieť ako by mala každý deň fajčiť či si vypiť....od fajčenia si pri mne odvykla,pitia taktiež takže... :?
A čo tak, keby si si ju viac chránil, a natiahol si kondóm, keď si nevieš so sebou rady.... :roll:
mi-chau
Darca
Darca

Ja neviem ale hovorite tu o tom ako keby to bola vina muza ze zena berie HAK. Kopec zien ma radsej sex bez prezervativu a ani sa im necudujem, niektore pomahaju potlacit akne, ine upravuju cyklus, s HAK si mozes dovolit pol roka nemat menstruaciu. Je to snad ich vec, nie?
Opak
Addict
Addict

predstav si že ja to robím s kondómom a viem si dať so sebou rady..moja hak nebere...a čo tvoja?..pije, fajčí , bere hak :prdel:
... keď už o to ide je to naša vec
mi-chau
Darca
Darca

Opak napísal:predstav si že ja to robím s kondómom a viem si dať so sebou rady..moja hak nebere...a čo tvoja?..pije, fajčí , bere hak :prdel:
... keď už o to ide je to naša vec
Neda mi to neragovat na tvoju infantilitu na zaver.. nie, moja nefajci ani nepije, berie HAK koli upraveniu cyklu, potlaceniu akne a ma rada sex bez sintetickych latok na genitaliach. Mas pravdu, som ja ale svina ze jej to nezakazem.. :roll:
Ak by to bola spolocna vec, potom by bolo spolocnou vecou aj to ci ja fajcim alebo nie, to ci sa zdravo stravujem, ci som vegeterian a podobne... vaz slova.
Opak
Addict
Addict

tomu to nechápem
mi-chau napísal:, berie HAK koli upraveniu cyklu, potlaceniu akne a ma rada sex bez sintetickych latok na genitaliach. Mas pravdu, som ja ale svina ze jej to nezakazem.. :roll:
Ak by to bola spolocna vec, potom by bolo spolocnou vecou aj to ci ja fajcim alebo nie, to ci sa zdravo stravujem, ci som vegeterian a podobne... vaz slova.
kde som napísal že moja bere hak koli cyklu a potlačeniu akne...a robili sme to zatial len s kondómom takže ani neviem že má rada sex bez syntetických látok....jasne v prvom rade je to jej vec či bude brať hak ale je to hádam aj vec toho druhého..tak isto ja nechcem aby si ona ničila zdravie cigaretami a ešte keď ja nefajčím
mi-chau
Darca
Darca

Si nafajceny? sak vravim o svojej... ked nechapes skus precitat este raz.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

DonLuca napísal:A čo tak, keby si si ju viac chránil, a natiahol si kondóm, keď si nevieš so sebou rady.... :roll:
aké rady nevie chlap so sebou ?
normálny sexuálny život , ty si nikdy nemal dlhodobejší vzťah ?
Nerobte už prosím Vás z toho takú vedu...berú to milióny žien...
Napríklad ja nepoznám pár , ktorý sa spolu vláči dlhšiu dobu a používa kondómi (vždy sú to tabletky)
ob3l1x napísal:z toho nam vypliva ze holka sa pomaly zabija ... ak este popritom fajci smrt je pomaly ista ...
ukážkový príklad dr.smrť , predpokladám , že umývaš ruky 60 krát denne
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

schw33k napísal:ukážkový príklad dr.smrť , predpokladám , že umývaš ruky 60 krát denne
ano samozrejme ... len hovorim fakty ... ved nech si to berie kto chce mne je to v podstate jedno vy si zabijate svoje polovicky ...
samozrejme niekedy to pomaha, akne, uprave nie cyklu,...
ale ked to berie holka ktora fajci jednu za druhou a pije tak je to mierne zaujimave ....

a len taka jednoducha otazka na zaver ... viete vobec co je to hormon ?
Napísať odpoveď