Som s dievcatom 5 mesiacou. Ja ju milujem naozaj velmi moc ale to je asi chyba. Uz od zaciatku je ten vztah o problemoch . Ale ide o to ze neviem co ku mne city. Niekedy vravi ze ma velmi miluje a aj sa tak ku mne sprava je na fajn. Ale strasne moc sa hadame kvoli mojej ziarlivosti ale aj ona ma natom vinu. Neustale mi pripomina kolkych chalanou mala a kazdy kto o nu prejavi zaujem je prenu hned prednejsi jak ja. Na nete si pisem s nim a ja stojim bokom. Zalubi su jej prednesjie ako ja . Napriklad on si nenajde cas od utorka do piatku skocit do mesta co ma 30 min a zistit pre mna nieco. Proste nema cas. Dalej ma predomnou tajomstva proste mi napisala ze mi vsetko povedala ale ze toto nemoze povedat ani nechce a nikomu ani nepovie mam smolu. Ked som snou live je nam super ale akonahle je na nete( lebo ja som len cez vikendy snou je to nanic len sa hadame a udobrujeme). Co si o tomto myslite ja jej davam kopu volnosti a stale sa mi stazuje jak ona potrebuje aj chalanou ako kamaratou ( flirtuje s byvalimi ucitelmi , spoluziakmi , o 6 rokou starsimi) a mna to stve.
Ja som prenu nesiel cez leto na dovolenku, na zeny totalne serem aj ked by som mohol mat ine , zakazala mi motorku tak si ju nekupim , musel som vykaslat na basket aby som bol s nou a asi prestupim na inu skolu aby som mohol byt s nou cim stratim sancu na pekny zivot v buducnosto.
A teraz ten najvacsi problem jej foter nas chce za kazdu cenu rozdelit, mi to vravel uz ale 4 krat ale teraz ze je presvedceny. Ja ju napriek vsetkemu stratit nestem. Chceme to spravit tak ze moj otec pojde za nim a pozve ako rodinu na navsetvu a nech sa spoznaju , ak nie tak neviem co budeme robit. Co nato cele vravite ?
BTW: chcem jej kupit prstienok zo zlata na vianoce za 2500Sk (som 1vak na SS a vsetko som si to odkladal bokom z toho com som dostal ako vreckove a tak cize je to premna dost som nato setril ale 3-4 mesiace) ci jej to mam kupit , ci to bude vediet ocenit.
vek: ja 15 ona 12 , coskoro 16 a 13