Nevysvetlitelne spravanie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Nevysvetlitelne spravanie

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Ach jaj hojkaci. Som bol presvedceny ze sem do tejto sekcii nepadne ani jeden moj prispevok. Ale som v koncoch uz mi nema kto z mojich znamych poradit. Tak sa obraciam na vas. Opisem vam trosku situaciu , mnohym z vas je znama.

Som s dievcatom 5 mesiacou. Ja ju milujem naozaj velmi moc ale to je asi chyba. Uz od zaciatku je ten vztah o problemoch . Ale ide o to ze neviem co ku mne city. Niekedy vravi ze ma velmi miluje a aj sa tak ku mne sprava je na fajn. Ale strasne moc sa hadame kvoli mojej ziarlivosti ale aj ona ma natom vinu. Neustale mi pripomina kolkych chalanou mala a kazdy kto o nu prejavi zaujem je prenu hned prednejsi jak ja. Na nete si pisem s nim a ja stojim bokom. Zalubi su jej prednesjie ako ja . Napriklad on si nenajde cas od utorka do piatku skocit do mesta co ma 30 min a zistit pre mna nieco. Proste nema cas. Dalej ma predomnou tajomstva proste mi napisala ze mi vsetko povedala ale ze toto nemoze povedat ani nechce a nikomu ani nepovie mam smolu. Ked som snou live je nam super ale akonahle je na nete( lebo ja som len cez vikendy snou je to nanic len sa hadame a udobrujeme). Co si o tomto myslite ja jej davam kopu volnosti a stale sa mi stazuje jak ona potrebuje aj chalanou ako kamaratou ( flirtuje s byvalimi ucitelmi , spoluziakmi , o 6 rokou starsimi) a mna to stve.
Ja som prenu nesiel cez leto na dovolenku, na zeny totalne serem aj ked by som mohol mat ine , zakazala mi motorku tak si ju nekupim , musel som vykaslat na basket aby som bol s nou a asi prestupim na inu skolu aby som mohol byt s nou cim stratim sancu na pekny zivot v buducnosto.
A teraz ten najvacsi problem jej foter nas chce za kazdu cenu rozdelit, mi to vravel uz ale 4 krat ale teraz ze je presvedceny. Ja ju napriek vsetkemu stratit nestem. Chceme to spravit tak ze moj otec pojde za nim a pozve ako rodinu na navsetvu a nech sa spoznaju , ak nie tak neviem co budeme robit. Co nato cele vravite ?

BTW: chcem jej kupit prstienok zo zlata na vianoce za 2500Sk (som 1vak na SS a vsetko som si to odkladal bokom z toho com som dostal ako vreckove a tak cize je to premna dost som nato setril ale 3-4 mesiace) ci jej to mam kupit , ci to bude vediet ocenit.

vek: ja 15 ona 12 , coskoro 16 a 13 :?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Kazdopadne prsten jej kup radsej strieborny, ked chces 13 rocnej po 5tich mesiacoch dat zlaty, co jej das na zasnuby hmh? Silne city sa daju vyjadrit aj inak ako financne.
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

Mno asi na nu fakt dost ziarlis ked ti vadi ze "flirtuje" s ucitelom :D
A prstienok jej v ziadnom pripapade nekupuj...

A co na to vravim? Si este mlady, ona este viac... si asi az prilis zamilovany...
skus sa pomaly odmilovat... podla mna tento vztah nema buducnost...

/muzsky rod - pise sa koncovka -ov / ten mesiac . cize mesiacoV
Wyllo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Wyllo »

takto by som to povedal...ma 12-13, je to este stale decko, nevyzrete. Nevie co chce...myslim ze nikdy s nou nebudes stastny, furt bude robit sprostosti, pretoze je to decko...je medzi vami prilis velky rozdiel. asi sa ti moj nazor nepaci, ale poradim ti jedine rozist sa s nou. to je moj nazor, netvrdim, ze je spravny...
mi-chau
Darca
Darca

Wyllo napísal:takto by som to povedal...ma 12-13, je to este stale decko, nevyzrete. Nevie co chce...myslim ze nikdy s nou nebudes stastny, furt bude robit sprostosti, pretoze je to decko...je medzi vami prilis velky rozdiel. asi sa ti moj nazor nepaci, ale poradim ti jedine rozist sa s nou. to je moj nazor, netvrdim, ze je spravny...
Kazdopadne nevies ze o nich dvoch tu bola tema na 30 stran, ze?
Wyllo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Wyllo »

nie, to som asi nesledoval...
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

v tvojom pripade by som ju nechal tak. je velmi mlada a nevie este co chce od zivota. ver mi, ze aj tak sa casom rozidete. a este ked flirtuje s chalanmi starsimi o 6 rokov, to hovori uz samo o sebe.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

No, pozrime sa na to:

Musím ti hneď takto zo začiatku napísať môj dosť častý - ale myslím, že opodstatnený - názor na vec. Má DVANÁSŤ rokov! Baby, je to ešte dieťa. Mladá žabka, ktorá vie o láske tak za pol zrnka maku. Nemá skúsenosti so vzťahom, s pravou láskou a s vecami, čo k tomu patria. Ty si o pár rokov starší a tak dajme tomu, že nejaké tie prvé skúsenosti môžeš mať. Ale ona je naozaj ešte dieťa. Pozerá sa za každým chalanom, ktorý sa vyskytne v jej okolí a teba berie ako zajačika, ktorý vždy docupká, vzdá sa kvôli nej vlastného života, koníčkov...
Viem, že ju ľúbiš a tak sa všetkého vzdávaš len preto, aby si bol s ňou. Ale ako sám vidíš, ona o to nestojí, nezaslúži si, aby si sa takto zbytočne snažil a potom bol nešťastný.

Preto by som ti radila, aby si riadne spomalil, inak nabúraš a narobíš si zbytočne veľa bolesti. Keď jej chceš dať hodnotný darček, nemusíš siahať práve po tisícových zlatých prsteňoch. Kúp jej niečo strieborného za pár stovák a bude to mať obojstranne väčší efekt. Alebo chceš si položiť vysokú latku, šetriť celý rok na drahé dary a takto nezmyselne si kupovať lásku a pozornosť niekoho, kto o to evidentne nestojí?
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

no mas to tazke ale ako vravis ste este velmi mlady, sice chemia robi svoje, ale stym nic neraobite, moj nazor je jedno co spravis aj tak vam to padne, proste v tomto veku je to vacsinou len o zabave. a este nieco: kupou toho prstenu spravis jednu s naj blbosti, ktoru budes este dlho banovat... odporucam ak darcek tak ten strieborny je dobry napad
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Bal by som sa darovat prsten 16 rocnej babe nie to 12 rocnej zbytocna investicia .

Alebo spytam sa takto .... ako dlho chces aby drzal vas vztah ?
mi-chau
Darca
Darca

P3Bo napísal:Bal by som sa darovat prsten 16 rocnej babe nie to 12 rocnej zbytocna investicia .

Alebo spytam sa takto .... ako dlho chces aby drzal vas vztah ?
Ja idem do kazdeho vztahu s tym ze je na cely zivot... ale mna sa nepytas, vsak?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:Ja idem do kazdeho vztahu s tym ze je na cely zivot... ale mna sa nepytas, vsak?
isiel si aj v 15 - tich ? ja som raz isiel a doteraz som sa poriadne nespamatal
mi-chau
Darca
Darca

P3Bo napísal:isiel si aj v 15 - tich ? ja som raz isiel a doteraz som sa poriadne nespamatal
Som v 15tich riesil ine veci nie zeny...resp. dievcatka.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

O to prave ide v takom veku si vobec nevies uvedomit co to vztah vlastne znamena a vlastne sa to len postupne kazdy ucime tak preco snivat o nejakom vztahu davat drahe dary ked vlastne ani nevies co chces tak ako nas babyshaq
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

Baby....

Nekupuj taky prsten.... uz len koli tomu ze ju milujes-tymto jej to neukazes.......

Ja som s frajerkou rok, na 18tku som kupil prsten do 700,- korun strieborny...... a na Vianoce to tiez nebude darcek za viac nez 1000,-

ja by som jej kupil nieco aj za milion..... ale ona by to asi neprijala.... lebo ma tiez miluje....

Ani neuveris ako ju potesi krasny prsten a hlavne ze si trafil velkost....

Vztah sa neodvyja od penazi..... Nekupuj ho!!!... Potes ju inak.... :wink:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Je to pi*a jak mraky. Ale je to dvanastrocna pi*a jak mraky takze sa niet comu divit.

Len tebe to nedochadza.

Prepac ale nechcel som to nijak zlahcovat. Spamataj sa zo sna.

//Hojo, take lieky nezozenie. Aspon legalne urcite ne.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Akoze sory, nechcem byt kruty ale budem. Dvanastrocnemu decku kupit prsten? Umriem asi. Zuvacky jej kup. Preboha ziveho toto nieje mozne co sa deje. Ved to je puberta v plnom rozkvete, decko ktore nevie co chce, decko ktore nevie co je to milovat. Daj si facku.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BOŽE!!
Baby, veď o tomto všetkom sme sa rozprávali osobne, tak čo tu trepeš. Všetko sme si povedali pamätáš? Ústupky, rovnováha vo vzťahu, jej puberta - myseľ, že nič z tých kravín, čo robí nemusíš brať vážne. Budem sa opakovať, ale za tým "nevysvetliteľným správaním" nehľadaj nič neuveriteľné - má predsa 12!

Prsteň: Nie, nebude ho vedieť oceniť :roll:

//hojko: :P
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Do tejto casti fora napisem raz za mesiac, hoci som si tento mesiac uz ten jeden prispevok vycerpal, aj tak musim napisat este jeden.

BabySHAQ: Staci, aby si clovek pozrel jej vek a pochopi, ze to nema buducnost, tak ako nema buducnost to, ze pridu na obed ci na veceru ku vam. Je sice pekne, ze si si kazdu korunu odkladal, ale urcite by som na tvojom mieste nic nekupil, pretoze ten vztah nema buducnost. Sam vidis ako sa sprava, ze su jej prednejsi kamarati a nemyslim si, ze to prstenom alebo obedom s rodinou zmenis, pretoze stale ostane rovnako mladou babou, akou je dnes. Mozno bude mat o par dni viacej, ale to bude tak vsetko. Radsej kup gangymu lieky, pretoze ked cita tvoje prispevky, tak sraca nervy.

jin: Kto vie ci bude vediet co to prsten je a na co sluzi.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Vcera som bol dost nahnevany nanu tak to chcem dneska dat na pravu mieru. Ono to je tak ze nemala prave najlepsie detstvo :? dost neprijemnych zazitkov ale nebudem o tom pisat ani nemozem. Ide o to ze ked je so mnou je nam absolutne super, nechodi s nikym inym von fakt je so mnou kedy len moze.A je somnou stastna. Ona uz mala snad 30 chalanou a mam to overene proste ona je taka ze mala ist robit modelku do BA. Ale povedala mi ze ich mala len ako 2 tyzdnove trofeje ale ze ja som jej otvoril oci ze nemoze mat kazdeho ale iba jedneho a to mna , ze som ju naucil milovat :cry: . Ale po nete sa hadame za kraviny. Btw ja som ju poprosil aby si isla dat zmerat prst do zlatnictva a furt vravi ze nema cas , tak ja si to vysvetlujem tak ze mozno nechce aby som jej taky darcek kupil. A dalej ze ja som sa fakt vykaslal na vsetko prenu ale mam ten pocit ze ona by nic z toho premna nespravila.
Teraz su prazdniny budem nam dobre a poriesime aj tu moju skolu. Len hlavny problem je jej otec aby pochopil ze som slusny chalan a pochadzam z normalnej slusnej rodiny. Ale bojim sa aby to pozvanie prijal lebo on trva natom ze sa mame rozist. Ale nechcem to ani ja ani ona. Akoze ja viem vy si myslite ze ja som totalne decko a nieto este ona. Ale ja som zazil tiez dost a proste ma nebavia tie trapne zabavy s jednorazovymi babami. Ja chcem vazny vztah ale len snou. A aj ona , povedala ze ja sa jej nezbavim ze budeme spolu navzdy nik nas nerozdeli. Co nato vravite ako sa mam zachovat lebo ma nebavi ze ja davam do vztahu vsetko a ona nic.

Plz vyjadrite sa. Dakujem
Zamknuté