ako sa prestat hanbit

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Majko666 napísal:no len ci si budeme rozumiet
opat: Kto neriskuje, nema.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Majko666 napísal:tak ked povie nie tak to by bol pekny zhod
Zhod? A pred kým si sa zhodil? Pred ňou. To Ti môže byť tak jedno. Aspoň si Ťa tá baba všimne a prestaneš byť iba niečo, cez čo jej úsmev len preletí. Pokiaľ to neskúsiš nazhodíš sa. Avšak ani nič iné.

//mi-chau: Presne...
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Majko666 napísal:tak to sa nemame cim chvalit :D
cas nieco zmenit nemyslis? ;)...lebo s takymto pristupom nielen ze nikoho nezbalis...ale ani ziadnej nedovolis aby zbalila teba
Majko666
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Majko666 »

asi sa budem drzat toho kto neriskuje nema bo uz mi to povedalo viacej ludi
Aiden napísal:cas nieco zmenit nemyslis? ;)...lebo s takymto pristupom nielen ze nikoho nezbalis...ale ani ziadnej nedovolis aby zbalila teba
prave o to sa snazim o zmenu
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Majko666 napísal:prave o to sa snazim o zmenu
a kvoli tomu aby si sa zmenil musis zacat skusat...mozno sa ti to par krat z uvodu nepodari, ale to nieje dovod s tym prestat...skusaj dalej...casom mozno naberies trochu viac sebavedomia a to ti velmi pomoze ;)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

nič nieje jednoduché :) Všetkých kamošov čo máš si si nejak získal..A dievča si myslíš že je niečo iné? Ani extra nie..Proste buď sám sebou ako keď si kamošmi a neboj že to zabere :) Proste musíš sa kus odviazať keď si s nejakou babou a nie byť hanblivý..Aj tak to je na dve veci ..
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

ako sa prestat hanbit? skusenostami
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

monako napisal ze len sa neopi... a skus sa opit, potom s nou pokecaj, budes sam prekvapeny ako ti to ide... (samozrejme sa neopi velmi...len tak trosku, do odvahy :) )
Majko666
Amateur
Amateur

ok diki vam za vsetky rady teraz uz len staci ich pouzit v praxi
momentalne som vsak chory tak nemozem velmi vyliezat z domu ale ako nahle sa uzdravim zacnem usilovne hladat a ak najdem tak vam napisem 8)
a diki aj za tento link myslim ze som tam nasiel to co som hladal fakt super stranka dik
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

aj ked ti budeme radit akokolvek sam podla seba by si sa mal zariadit ked sa ti proste dievca paci tak skusaj akokolvek to pojde. Rady?. nedavaj jej moc najavo ze ju chces radsej si najskor odsleduj aku ma povahu aby si sa netlacil do niecoho co nepoznas. ak poznas tak potom je to tím lahšie pretože vieš aku ma povahu a vies co má rada co nie poprípade k nej bud mily to zalezi aj podla typu zeny ako ju "zbalit"
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Majko666 napísal:ok ale myslel som tak ze hanblivy napr ze ked sa na mna deivka usmeje tak len bezmocne sklopim zrak a neviem co potom alebo ked da jasny signal ja si pomyslim hm to asi nepatrilo mne a idem dalej proste mozno by aj nieco xcela ale ja si to dako nepripustam
toto je skor hlupost ako hanblivost ...sak sa staci usmiat tiez ...neviem ci vies ale ak sa na teba usmeje mas 80% uspechu vo vrecku

ja ze nevies pris ty za dievcatom ..to by som chapal som taky isty totiz :lol:

skus trenovat na kamaratkach ;)
sKoReC
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sKoReC »

Soviet napísal:nič nieje jednoduché :) Všetkých kamošov čo máš si si nejak získal..A dievča si myslíš že je niečo iné? Ani extra nie..Proste buď sám sebou ako keď si kamošmi a neboj že to zabere :) Proste musíš sa kus odviazať keď si s nejakou babou a nie byť hanblivý..Aj tak to je na dve veci ..
Tak nie je to o nič inšie ale to platí iba v prípadoch keď ju chceš za kamarátku. Ak chceš dačo viac tak to je už o niečom inom. Bohužiaľ dievčatá často idú iba po prachoch alebo po výzore. :?
Majko666
Amateur
Amateur

sKoReC napísal:Tak nie je to o nič inšie ale to platí iba v prípadoch keď ju chceš za kamarátku. Ak chceš dačo viac tak to je už o niečom inom. Bohužiaľ dievčatá často idú iba po prachoch alebo po výzore. :?
s tymi prachmi a vyzorom mas uplnu pravdu ale cest vynimkam ktorych je cim dalej tym menej :?
blaydy-036
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa blaydy-036 »

V mojom pripade prestat sa hanbit = opit sa.
Viem ze to nie je prave najidealnejsi sposob, ale je to tak :roll:
sKoReC
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sKoReC »

Majko666 napísal:s tymi prachmi a vyzorom mas uplnu pravdu ale cest vynimkam ktorych je cim dalej tym menej :?
No mám s tým nemalé skúsenosti hlavne čo sa výzoru týka, kedže nepatrím medzi nejakých krásavcov.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Majko666 napísal:s tymi prachmi a vyzorom mas uplnu pravdu ale cest vynimkam ktorych je cim dalej tym menej :?
tebe je co ved si vravel ze na teba holky zmurkaju ..myslis ze kvoli tomu ze vies hrat dobre karty? ..ty asi s vyzorom problem nemas clovece :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

zelovoc napísal:tak nebal a pride sama. ja chcem len take dievcata, ktore chcu mna.
To nie je vyzva , to je hra na istotu , obcas treba aj poriadne zabojovat a predviest sa v najlepsom moznom svetle : P
Majko666
Amateur
Amateur

SRneC napísal:tebe je co ved si vravel ze na teba holky zmurkaju ..myslis ze kvoli tomu ze vies hrat dobre karty? ..ty asi s vyzorom problem nemas clovece :)
nemam problem s vyzorom ale som zgrlos :D
EDIT: ale mam taku skusenost no skor moj kamarat ktory neni najkrajsi na svete tak s nim xcela chodit fakt super baba mne sa to aj zdalo divne tak som mu vravel ze si to ma rozmysliet ale on ze nie tak spolu zacali chodit a odvtedy do neho tahala iba peniaze ale jemu to bolo jedno cim viac spolu boli tym menej sa stretavali a tym viac penazi od neho tahala ale nakoniec sa uvedomil a uz s nou nexce mat nic spolocne
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ako sa prestan hambit ?? vazne otazka za milion :D v par veciach co sa tyka najme toho aky si co som precital jak keby som videl seba kedysi .. ok ani teraz to neni dokonale stale patrim k tym viac hamblivym a vzdy co sa da vsetko pokaslem :D , ale vies co ? uz aspon skusim .. a ako sa prestat hambit ? ono je to len na tebe musis sa len prekonat povedat si ze nemas co stratit mozes len ziskat a ak to nevijde ides dalej svet sa nezruti .. vies ako sa hovori "zivot sa nepocita podla nadychov ale podla okamihov ktore nam ho beru" alebo tak nieejak :D takze vazne je to len o tom nebrat vsetko tak strasne vazne a skusat ,skusat ....... nic nepojde z dna na den .. vela stastia :wink:
Napísať odpoveď