Call of Duty 4
-
webmasterr
Medium Professional
Tak pardón, když ti to tak vadí, tak se an to nedívej... Ale nevím proč bych se měl omlouvat za to, že když chci poradit a mám problém a vím, že uživatele tohoto fóra mi pomůžou, tak proč bych ten topic nezaložil? Já si myslím, že spam to není když pokaždé když založím topic chci s něím pomociwebmasterr napísal:no ty sa tu mas co najviac ozyvat, ved tvojimi prispevkami o tvojom buducom kompe a grafike je zaspamovana polka fora
-
webmasterr
Medium Professional
mal som tu vyhladanych 8 tem s linkami kde pises o svojom kompe..ale nejak sa mi tento post pobabral..tak mf...ale oto mi neslo...kapu napísal:Tak pardón, když ti to tak vadí, tak se an to nedívej... Ale nevím proč bych se měl omlouvat za to, že když chci poradit a mám problém a vím, že uživatele tohoto fóra mi pomůžou, tak proč bych ten topic nezaložil? Já si myslím, že spam to není když pokaždé když založím topic chci s něím pomociSorry že nejsem asi tak geniální v počítačích jak ty, jsem možná maličko nad průmšrem a každým novým příspěvkem se něco naučím
btw. narazal som hlavne nato ze urazat druhych je lahke...
ale sry OT....toto je tema CoD4 takze uz som
hm, příště si stěžuj třeba do SS a nespamuj tady do CoD4 témy...webmasterr napísal:tak toto vsetko su temy kde pises o svojom novom kompe:
mas pocit ze je to malo?
a btw. narazal som hlavne nato ze urazat druhych je lahke...
ale sry OT....toto je tema CoD4 takze uz som
S tím nic hošánku neudělám, já jsem rád že mi všeci zatím poradili a já už jen bez problému čekám, aspoň už se nemusím nijak stresovat kvůli něčemu no... Prostě sorry, ale tohle resit nebudu, já jsem potřeboval pomoct a taky jsem ji dostal, NAZDAR
Ok, CoD4 jsem přešel a byla to parádní hra... Strašně moc se mi líbilo jak vybouchla ta bomba, tak jak tam pak všechno padalo a všechno ten výbuch ničil... A nejvíc mě bavila mise za snipera v Chernobilu, to bylo AMAZING!
Toto tu je uz riesene asi milion krat. Mas BAN na GUID. Neviem ci pomoze ale skus zmenit KEY v hre (pripadne update PB). Alebo si zozen inu verziu hry no a ta najlepsia moznost KUP SI ORIGINALKU! a ak mas 1.3 patch tak sa pripajaj iba na server ktory tiez bezi na 1.3 verziikotlas666 napísal:Pani!
Nevie niekto co toto znamena a preco mi nejde spustit ziadny crack server?Mam aj patch 1.3 a nic!
EDIT: Call of Duty 4 pro osobní počítače může mít celkově na kontě nějakých 150-200 tisíc predanych kusů. Ale i ty jsou poměrně směšné, když se podíváte na 1,6 milionu prodaných kusů xboxové verze CoD4 (2x více než se odhadovalo) + 450 tisíc PS3 verze
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ee.. to nie je tym ze neni na 1.3 servry.. pripaja sa na 1.3 server... ale so zabanovanym CDkeyom... cize treba zohnat origoromerot napísal:Toto tu je uz riesene asi milion krat. Mas BAN na GUID. Neviem ci pomoze ale skus zmenit KEY v hre (pripadne update PB). Alebo si zozen inu verziu hry no a ta najlepsia moznost KUP SI ORIGINALKU! a ak mas 1.3 patch tak sa pripajaj iba na server ktory tiez bezi na 1.3 verzii
No na slovensku som nenasiel nic lacnejsie ako 1550Sk (ja som tiez za tolko kupoval) ale v polsku to kupis za 77PLN (714 Sk) COD4 v PolskuDem0n napísal:Prosim vas, kde ponukaju NAJLACNEJSIE Call of Duty 4 MW? Nejaka prijatelna cena...
-
Tomman
Expert
- Kontaktovať používateľa:
V Ziline v nakupnom centre Duben v Datarte mali vcera CoD4 za 1299Sk. Bohuzial uz posledny kusok ktory sluzil ako maketa. Uz sa mi aj predavacka vybrala hladat CD, ze si to vezmem rozbalene a v tom som si pomyslel, ze ci je akoze zdrava... sak jedina vec o ktoru tam ide, je CD key, ktory uz moze mat v MMSke niaky skladnikov znamyDem0n napísal:Prosim vas, kde ponukaju NAJLACNEJSIE Call of Duty 4 MW? Nejaka prijatelna cena...
Inac by ma zaujimalo kto im to rozbalene kupi.... asi fakt len idiot alebo Kysucan bez netu.