Notebook 4ME

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
kEndros
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Notebook 4ME

Príspevok od používateľa kEndros »

Chystam sa kúpit si notebook ale moc sa v tomto obere nepohybujem preto vas chcem poziadat o pomoc. Notebook musi byt taky ze musi utiahnut CS 1.6 na 100FPS, dalej filmy, pracovanie s graf. programami. Diq tu mi pls piste alebo hadzte linky aky by notebook tomu vyhovoval.
DIQ všetky za postrehy a rady
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

filmy to je pohoda pre dnesne ntb, ale praca s grafikou? No skus napisat tvoj rozpocet, ale ntbky su ajtak neni stavane na nejake extra vykony, v hrach a grafiku uz vobec nie. Priepustnost zbernic v porovnani s desktopom nic moc, navyse mobilne procaky stracaju vykon najma pri skokovej zmene zataze, kedy sa prepina frekvencia, takze su stavane skor na plynule prechody zataze, cize nejake nenarocne aplikacie. Predpokladam, ze chces ntb, aby si nemusel byt stale pripojeny na siet, ale ntb s takymi parametrami, aby zvladal tvoje poziadavky bude musiet mat dobru grafiku, procak, vela ramky. Ak s nim nechces byt vkuse na adaptere, tak poriadna baterka a samozrejme dobre vyriesene chladenie, u ntb je prehrievanie na dennom poriadku nehovoriac o ntb s dedikovanymi high-end GPU. Skus sa poobzerat po nejakych vyssich radach Dell, IBM/Lenovo, HP, najlepsie s core2 T7*** a nejakou Geforce 7600 GT, alebo Radeon HD2600 a aspon 2GB ram. Ale ako som pisal vyssie, notebooky niesu stavane na vykon v gfx aplikaciach a tie lepsie preplatis v porovnani s desktopovym ekvivalentom o niekolko desiatok tisic, co uz polemizuje s myslienkou kupit vykonny PC+priemerny NTB
kEndros
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa kEndros »

graf. programi som myslel PHOTOSHOP, PINACLE......., aby mi to nemrzlo ked budem s tym robit a hlavne aby to stihalo nie ze budem čakat "2hod" pokym mi tam natiahne to čo chcem
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zamknuté