byva mi tam mamina...
MESTsky zivot - co Vam chyba alebo co by ste uvitali ?
-
papillonbubu
Expert
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Andi_Cibula
Addict
Prievidza - hádam 60 tis. obyv, či nie ?
Asi nás ubudlo.
Dá sa povedať že mi nič nechýba, veď všade propagujem Prievidzu ako naj mesto na Slovensku.
Skôr ma štve, že pred nejakými pár rokmi nejakí kkti z vedenia mesta podpísali zmluvu o stavbe podchodu pod druhou hlavnou cestou, čím chceli urýchliť dopravu... No jo, urýchlili ju, ale iba v jednom smere a to je Juh-Sever, teda napr. smerom od Novák na Žilinu/Martin. Ostatné smery napájajúce sa na túto cestu sú skôr spomalené, najviac to postihlo chodcov. Prejsť cez túto cestu ráno a poobede je takmer nemožné. Vyriešili to jedným jediným podchodom pod cestou a jedným jediným svetelne riadeným prechodom pre chodcov. Úbohé.
Dalšia vec ktorá ma štve, že sa vyrubuje čoraz viac a viac stromov a na kedysi prázdnych miestach kde bola zeleň stavajú nové budovy-obludy, najčastejšie polyfunkčné objekty.
Dá sa povedať že mi nič nechýba, veď všade propagujem Prievidzu ako naj mesto na Slovensku.
Skôr ma štve, že pred nejakými pár rokmi nejakí kkti z vedenia mesta podpísali zmluvu o stavbe podchodu pod druhou hlavnou cestou, čím chceli urýchliť dopravu... No jo, urýchlili ju, ale iba v jednom smere a to je Juh-Sever, teda napr. smerom od Novák na Žilinu/Martin. Ostatné smery napájajúce sa na túto cestu sú skôr spomalené, najviac to postihlo chodcov. Prejsť cez túto cestu ráno a poobede je takmer nemožné. Vyriešili to jedným jediným podchodom pod cestou a jedným jediným svetelne riadeným prechodom pre chodcov. Úbohé.
Dalšia vec ktorá ma štve, že sa vyrubuje čoraz viac a viac stromov a na kedysi prázdnych miestach kde bola zeleň stavajú nové budovy-obludy, najčastejšie polyfunkčné objekty.
V Prahe mi nechyba nic. Je to sice velke mesto, ale vdaka metru sa da vsade dostat maximalne do 45 minut. K tomu dobre zazemie pre zabavu. Aj ked su tu vyssie ceny (rozok je po 2,50
), da sa omnoho lepsie zarobit. Ale ak by som nebyval na internate, tak neviem ako by to bolo s bytom, lebo najomne je dost vysoke aj ked je byt pomerne daleko od centra.
Hlavne sa mi paci fungujuca MHD, nie ako v KE, kde clovek bez auta straca vela casu.
Hlavne sa mi paci fungujuca MHD, nie ako v KE, kde clovek bez auta straca vela casu.
Aha, tak to som nevedel, ale co povies na to, ze za internat mimo centra, kde je jedna izba s fakt minimalnou velkostou a spolocnymi zachodmi, sprchami a kuchynkou za nieco vyse 1900 kc na mesiac? - bez netut0m4s3 napísal:fakticka: rozok tolko stoji v celej republike, takze ako priklad si to netrafil, navyse kazdy hypermarket sa teraz predbieha v akciach a da sa kupit za 0,90
v BA sa zda ze je vsetkeho dostatok... ale zdanie klame - kolko plavarni mame v BA? presny pocet neviem ale ak maju byt pasienky najvacsou plavarnou v meste tak to tiez nie je ziadna vyhra.. na tento pocet by sa patril pocet zdvoj-trojnasobit... uz aj preto aby clovek z petrzalky nemusel kvoli jednej plavarni prejst na opacny koniec...
u nas v meste nemame ani mc donald, ani kfc a vobec mi to nechyba. som rad ze to tam neni. skorej by som uvital vybudovanie uz 300 rokov slubovaneho obchvatu mimo centrum. v piatok je dost nemozne sa v normalnom case dostat z jedneho konca mesta na druhy. kolony niekedy dosahuju aj 1,5 - 2 km! a to je dost ubohe. hlavne ze sa stale stavaju obchody pre cinanov, senky a herne. 
-
t0m4s3
Admin
Samozrejme toto je najdrahsi priklad, su aj o dost lacnejsie.k6 napísal:Takze to mam asi najlacnejsie... 1700,- kc
Najdrahsie su dvojlozka s novym nabytkom za 100/den, najlacnejsie 6lozko za 35, pricom to 6lozko musi byt total psycho
tento OT neskor zmazem, len mi slo o to, ze Praha nie je o tolko drahsia ako ine mesta
d3l3t3