tak tak. aj ked neviem preco je tam spomenuty aj TomasitoHolubar napísal:....kde sa ty chces porovnat s modmi, ako mastermind alebo tomasito, ktori si dokazu ziskat prirodzeny respekt silou argumentov, nie len hlupymi vetickami ako:" Toto si ku mne nedovoluj,dobre?".
Co by ste privitali nove na fore???
-
mastermind
VIP
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
rikinko, ved napis co si myslis, davas tam plno smajlikov ze akoze sranda, ale pritom sa len bojis ci nedostanes k- viac sa mi pacia ludia ktori povedia co si myslia aj ked vedia ze nie vsetkym sa to paci, ako taky ako ty teraz, co nechce nikoho urazit. netusim co je na tom vtipne, ale ta kludne sa smej.
-
R1k1nko
Darca
zelovoc napísal:rikinko, ved napis co si myslis, davas tam plno smajlikov ze akoze sranda, ale pritom sa len bojis ci nedostanes k- viac sa mi pacia ludia ktori povedia co si myslia aj ked vedia ze nie vsetkym sa to paci, ako taky ako ty teraz, co nechce nikoho urazit. netusim co je na tom vtipne, ale ta kludne sa smej.
troska som zaripal zasmial sa .... dostal som 2k-
poplakal som si a idem dalej mozno raz budem taky dobry ako ste vy a mudri ...
a
nemyslim si nic tvoje forum rob si co chces
alebo moja hra hram ju ako chcem
Re: správa
Uz sa to riesilo na 76tej strane, ale este sa k tomu nikto z vedenia nevyjadril...ako na tom ste pani?J.O.S.E napísal:Chcem sa opýtať, či by sa v Profile nedala zriadiť položka vek??
btw. asi by sa našli ľudia, ktorí by si pridali ale určite by bolo viac tých, ktorí by písali skutočný vek
za odpoved vdaka
PS: mne sa to nezda uplne vhodne, lebo potom tu mozu vznikat flamy ohladom toho, kto vo veku klame a samozrejme ze mladsi clenovia sa budu vsemozne snazit ostatnych presvedcit, ze uz naozaj mali 18. A potom dalsi problem s tym, ze niekto nieco napise a ostatni budu reagovat v style "co ty o tom mozes vediet ked mas iba 14" a mame tu dalsi flame. Ak by tu bolo iba osadenstvo nad tych 16-17, tak by to mohlo mat uroven, ale v sucasnej situacii to nevidim ako dobry krok.
ak to berieme z tohto uhla pohľadu tak pravdu máš, ale zober si že ak by tu ta položka bola tak vek by tu dany user napísal iba raz a potom by sa nemohol hrať na deda vševeda a písať ako keby mal 60 rokov a bol neviem aký skúsený a zbehli v jednoltivých odobroch. a navyše podľa nazorov by si si zistil či je možne aby sa ten ktorý user takto vyjadroval, ved predsa 13 ročné decko sa ti nevyjadri k jadrovej fyzikeGothaR napísal:Uz sa to riesilo na 76tej strane, ale este sa k tomu nikto z vedenia nevyjadril...ako na tom ste pani?
PS: mne sa to nezda uplne vhodne, lebo potom tu mozu vznikat flamy ohladom toho, kto vo veku klame a samozrejme ze mladsi clenovia sa budu vsemozne snazit ostatnych presvedcit, ze uz naozaj mali 18. A potom dalsi problem s tym, ze niekto nieco napise a ostatni budu reagovat v style "co ty o tom mozes vediet ked mas iba 14" a mame tu dalsi flame. Ak by tu bolo iba osadenstvo nad tych 16-17, tak by to mohlo mat uroven, ale v sucasnej situacii to nevidim ako dobry krok.
-
P3Bo
Guru wannabe
Preco by sa nemohlo . Ja myslim ze je to podcenovanie nejakeho usera inym pretoze je starsi . To ze mas o rok / dva viac neznamena ze si stihol zhltnut vsetku mudrost sveta. Podaktori by ste sa tak urcite spravali . Ohodnot usera podla toho ako pise a nie ake cislo ma pri veku ci pri karmeJ.O.S.E napísal:... ved predsa 13 ročné decko sa ti nevyjadri k jadrovej fyzike/btw. to neviem ani
/