kamos v laverne dovliekol k baru dve babenky: co si date?
baby: to je jedno.
kamos barmanovi: dve borovicky! /uz som vedel kolka bije/
baba: neee, borovicku neee
kamos: drz pi*u, povedala si ze to je jedno.
baby sa otocili na stekloch a jasne ze sme ich uz nevideli.
Raz sme boli so spoluziackou na obede a mali sme kolace posypane praskovym cukrom.
A ona ze: Nechapem naco na tie kolace davaju tolko ovseneho prachu...
dnes rano po kave: nevies kam sme polozili vcera tie hlinikove profily?....
hmmm...asi im narastli len take male nohy....hmmm, bez kolien a trochu chlpate....taaaaak prepletali, ked utekali....kuy...fok....profilov beznadejne niet...
kamarat spoluziacke-
Misa ty ked kychas ta to jak mys ale ked si fukas nos ta to jak keby traktor startoval. (ked si fuka nos tak to je pocut na celu skolu)
alebo
mali sme napisat sloh tak sme sa rozpravali a kamos
Včera ne take flipy keď som pišal (chcel povedat pisal) ten sloh
Akože túto hlášku dala moja 80-ročná babka, ale fakt ma tým pobavila....
Včera večer šiel v telke Gladiátor a babka hovorí: "Ja na nijaký radiátor nebudem pozerať, idem spať " .....ja som bol z toho out
učiteľka na hodine po tom ako celú hodinu chodili takí mladši to triedy po nejaké veci na jedno malé dievča ktoré tam prišlo: "pod sem, no neboj sa.. pod sem.. Ty máš v hlave mozgovú bunku ??!! Heej ??..."
najlepsia hlaska z mojho okolia sli sme na turnaj do francuzka boli sme vtedy niekde v nemecku neviem presne a kamarat spal druhy ho zobudil a vravi aha "Jaslovske bohunice"(kamarat ho chel nachytat)a ten zolik co spal mu na to povedal "to len ty kkt*i cesi mozu postavit elektrarne pri ceste ":D
// So smajlikmi to skusme neprehanat (vid pravidla). Upravil Tomasito
tak toto je podla mna jeden z najlepsich odfajcov ake som kedy videl:
video o D.LANDOVIhttp://www.youtube.com/watch?v=jFXBi6RH ... re=related
pozrite si diskusiu: prve dva prispevky(od:MarcosKostovcik a odpoved Fatalamy)