Nová Škoda Superb !!!
-
Dante3000rpm
Medium Star
aj tak, cim menej elektroniky v aute tym lepsie, napr. taky rusky UAZ je bez elektroniky a opravis ho pomocou kladiva, ale o co ide vo VW je motor, podvozok,plechy pokial je VW vyrobeny v Nemecku tak chyby (skoro) net, a ak by som mal na vyber medzi VW a Skodvkou tak beriem jednoznacne VWShark NX napísal:Dante nebudem ti racej rozpravat o kvalite VW ... lebo by si sa zadrhol ...
Pri Vyrobe robia detske chyby v Elektonike a konstrukcii
Nebudem ti racej hovorit jake hovadiny robia na svojej vlajkovej lodi (Phaeton) o lacnejsich modeloch racej pomlcim
Cize tvrdit ze VW su kvalitne auta je jak tvrdit ze Fotaky od Benq su kvalitne
Ano odfotia ale kvalitou by som to nenazyval
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
takze by si vybral ten isty podvozok, ten isty motor tu istu prevodovku, ten isty ram, akurat s inymi blatnikmi, mierne upravenym interierom, kvalitou uplne porovnatelnou a cenou vyssou radovo o desiatky tisic ? .. asi by si spravil chybu ...Dante3000rpm napísal:aj tak, cim menej elektroniky v aute tym lepsie, napr. taky rusky UAZ je bez elektroniky a opravis ho pomocou kladiva, ale o co ide vo VW je motor, podvozok,plechy pokial je VW vyrobeny v Nemecku tak chyby (skoro) net, a ak by som mal na vyber medzi VW a Skodvkou tak beriem jednoznacne VW
nie je to pravda, koncernovych suciastok je tam sice vela vela avsak tu ide o celok, a pozri este moj prispevok troska vyssie a zistis ze tych rozdielov bude podstatne viacnordkapp_pb napísal:takze by si vybral ten isty podvozok, ten isty motor tu istu prevodovku, ten isty ram, akurat s inymi blatnikmi, mierne upravenym interierom, kvalitou uplne porovnatelnou a cenou vyssou radovo o desiatky tisic ? .. asi by si spravil chybu ...
-
Dante3000rpm
Medium Star
no neviem ci sa ta cena bude az tak lisit, superb maju cenovu latku velmi vysoku porovnatelnu s VWnordkapp_pb napísal:takze by si vybral ten isty podvozok, ten isty motor tu istu prevodovku, ten isty ram, akurat s inymi blatnikmi, mierne upravenym interierom, kvalitou uplne porovnatelnou a cenou vyssou radovo o desiatky tisic ? .. asi by si spravil chybu ...
a erytrocyt - niet divu ze sa ti nepaci ved to je odkopirovane BMW
///sory,chyba opravena
Vela scestnych info:
- 1.9TDi neexistuje CR, CR sa robi az 2.0TDi
- Phaeton sa uz nevyraba, tak naco to riesit ?
- hovorit o dakom odpore k skodovke - to nie, skor naopak, u daktorych ludi je Skoda viac ako si zasluzi, ostatni maju len oci otvorene a neboja sa ist do inej, lepsej znacky
- Fabia RS bola imho najpodarenejsi produkt automobilky Skoda za poslednych ... fuuu, taky stari ani nie sme
- ze Mondeo nie je dost velke ? 3kove BMW a M-C su vo vnutri mensie ako Mondeo. Kto nemohol porovnat nazivo a vychadza z obrazkov, nech to radsej necha tak
- Superb je predrazeny suvix
- 1.9TDi neexistuje CR, CR sa robi az 2.0TDi
- Phaeton sa uz nevyraba, tak naco to riesit ?
- hovorit o dakom odpore k skodovke - to nie, skor naopak, u daktorych ludi je Skoda viac ako si zasluzi, ostatni maju len oci otvorene a neboja sa ist do inej, lepsej znacky
- Fabia RS bola imho najpodarenejsi produkt automobilky Skoda za poslednych ... fuuu, taky stari ani nie sme
- ze Mondeo nie je dost velke ? 3kove BMW a M-C su vo vnutri mensie ako Mondeo. Kto nemohol porovnat nazivo a vychadza z obrazkov, nech to radsej necha tak
- Superb je predrazeny suvix
povodny superb je zastarale auto, uz ked ho vypustili bolo zastarale, vynahradzalo to naozaj velkym vnutornym priestorom, v oblasti noh na urovni predlzenych luxusnych limuzin.
uvidime, na akej platforme bude postavena nova generacia, globalne uz ma ale kazde auto strednej triedy vyborny podvozok, ktory uplne vyhovuje 99 percentam ludom, delia sa uz teda len na dobre a lepsie "pre konkretne pouzitie".
davat ale milion za auto typu skoda, pri cca rovnakych prevadzkovych nakladoch vsetkych znaciek rozpocitanych na 4roky je hlupost.
uvidime, na akej platforme bude postavena nova generacia, globalne uz ma ale kazde auto strednej triedy vyborny podvozok, ktory uplne vyhovuje 99 percentam ludom, delia sa uz teda len na dobre a lepsie "pre konkretne pouzitie".
davat ale milion za auto typu skoda, pri cca rovnakych prevadzkovych nakladoch vsetkych znaciek rozpocitanych na 4roky je hlupost.
Škoda Superb: nová generace v detailech
http://www.autorevue.cz/Magazin/Skoda-S ... fault.aspx
Pre antiškoďákov: Je to hybrid medzi Passatom, SAABom, Lagunou, BMW..
(z každej strany niečo)
http://www.autorevue.cz/Magazin/Skoda-S ... fault.aspx
Pre antiškoďákov: Je to hybrid medzi Passatom, SAABom, Lagunou, BMW..
-
Godfather
Medium Star
Razvor zmensili o 42 mm
mam taky pocit, ze Skoda pride jednu velku vyhodu a tou bol priestor..... a Este nechapem preco v tom clanku pisu ze Superb na dialnici necha M3ku .... Ved BMW 3 je stredna trieda a Superb je vyssia stredna trieda tak nech ho laskavo porovnavaju s M5 .... ale na to si uz v Mladej Boleslave netrufaju 
Godfather.. za predpokladu dosiahnutia určitých podmienok nechá Superb za sebou väčšinu nemeckých áut vrátane BMW 3/5/7 Mercedesov C/E/S, Audia A4/6/8.. pretože asi tieto všetky vozidlá majú obmedzenie 250km/h.. ale Superb s daným motorom má maximálku až 254km/h.. 
Ale toho rázvoru je naozaj škoda.. no ale uvidia sa skutočné úžitkové hodnoty.
Niekto tu aj tak písal, že pre neho nie je dôležité miesto pre nohy na zadných sedadlách..
čiže to nie je všetko.. 
Ale toho rázvoru je naozaj škoda.. no ale uvidia sa skutočné úžitkové hodnoty.
-
Godfather
Medium Star
Ano len mi to pripada trochu detinske chvastat sa tym ze je Superb o 4km/h rychlejsi je predsa kazdemu jasne ze nebyt obmedzeni tak si Superb proti nim ani nepipne .... ale inac ma prekvapili v Skodovke s tym motorom 3.6 FSI ma dostali.... a co sa tyka toho priestoru ...Superb je auto urcene na reprezentativne podmienky ... a u takeho auta je povinnost mat dost priestoru pre kadehobrm napísal:Godfather.. za predpokladu dosiahnutia určitých podmienok nechá Superb za sebou väčšinu nemeckých áut vrátane BMW 3/5/7 Mercedesov C/E/S.. pretože tieto všetky vozidlá majú obmedzenie 250km/h.. ale Superb s daným motorom má maximálku až 254km/h..
Ale toho rázvoru je naozaj škoda.. no ale uvidia sa skutočné úžitkové hodnoty.Niekto tu aj tak písal, že pre neho nie je dôležité miesto pre nohy na zadných sedadlách..
čiže to nie je všetko..
-
Shark NX
Addict
Mna potesili 125kW Dieslom s 6st. DSGGodfather napísal:Ano len mi to pripada trochu detinske chvastat sa tym ze je Superb o 4km/h rychlejsi je predsa kazdemu jasne ze nebyt obmedzeni tak si Superb proti nim ani nepipne .... ale inac ma prekvapili v Skodovke s tym motorom 3.6 FSI ma dostali.... a co sa tyka toho priestoru ...Superb je auto urcene na reprezentativne podmienky ... a u takeho auta je povinnost mat dost priestoru pre kadeho
A myslis ze 42mm co je 4,2cm je pre pasaziera tak extremne citelny?? ... nic nepoviem keby zobrali 150mm ale 42?
-
Godfather
Medium Star
by si sa divil ake divy to dokaze narobit je to netradicne zmenit velkost o tolko smerom nadol .... ved trend v tejto triede je ponukat cim dalej viacej komfortu a pohodlia...Shark NX napísal:Mna potesili 125kW Dieslom s 6st. DSG
A myslis ze 42mm co je 4,2cm je pre pasaziera tak extremne citelny?? ... nic nepoviem keby zobrali 150mm ale 42?