Nová Škoda Superb !!!

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Sorry, ale nedal som tu poslednu vetu. Ako to myslis?

(precital som si to 10x a stale nerozumiem, sorry)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Co ti ja viem t0m4s3... Ten isty srot som "skusal" po kapotou VW Passat Variant a este teraz mam pri spomienke na tuto spanilu jazdu husiu kozu. Jednoducho - elegancia. :mnaminky:
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dante3000rpm »

Shark NX napísal:Dante nebudem ti racej rozpravat o kvalite VW ... lebo by si sa zadrhol ...
Pri Vyrobe robia detske chyby v Elektonike a konstrukcii
Nebudem ti racej hovorit jake hovadiny robia na svojej vlajkovej lodi (Phaeton) o lacnejsich modeloch racej pomlcim
Cize tvrdit ze VW su kvalitne auta je jak tvrdit ze Fotaky od Benq su kvalitne
Ano odfotia ale kvalitou by som to nenazyval
aj tak, cim menej elektroniky v aute tym lepsie, napr. taky rusky UAZ je bez elektroniky a opravis ho pomocou kladiva, ale o co ide vo VW je motor, podvozok,plechy pokial je VW vyrobeny v Nemecku tak chyby (skoro) net, a ak by som mal na vyber medzi VW a Skodvkou tak beriem jednoznacne VW
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Dante3000rpm napísal:aj tak, cim menej elektroniky v aute tym lepsie, napr. taky rusky UAZ je bez elektroniky a opravis ho pomocou kladiva, ale o co ide vo VW je motor, podvozok,plechy pokial je VW vyrobeny v Nemecku tak chyby (skoro) net, a ak by som mal na vyber medzi VW a Skodvkou tak beriem jednoznacne VW
takze by si vybral ten isty podvozok, ten isty motor tu istu prevodovku, ten isty ram, akurat s inymi blatnikmi, mierne upravenym interierom, kvalitou uplne porovnatelnou a cenou vyssou radovo o desiatky tisic ? .. asi by si spravil chybu ... :-D
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

nordkapp_pb napísal:takze by si vybral ten isty podvozok, ten isty motor tu istu prevodovku, ten isty ram, akurat s inymi blatnikmi, mierne upravenym interierom, kvalitou uplne porovnatelnou a cenou vyssou radovo o desiatky tisic ? .. asi by si spravil chybu ... :-D
nie je to pravda, koncernovych suciastok je tam sice vela vela avsak tu ide o celok, a pozri este moj prispevok troska vyssie a zistis ze tych rozdielov bude podstatne viac
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

To len ja som tak postihnutý že sa mi to auto nepáči? :? Neviem, neprišiel som tomu na chuť. Možno časom...
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dante3000rpm »

nordkapp_pb napísal:takze by si vybral ten isty podvozok, ten isty motor tu istu prevodovku, ten isty ram, akurat s inymi blatnikmi, mierne upravenym interierom, kvalitou uplne porovnatelnou a cenou vyssou radovo o desiatky tisic ? .. asi by si spravil chybu ... :-D
no neviem ci sa ta cena bude az tak lisit, superb maju cenovu latku velmi vysoku porovnatelnu s VW

a erytrocyt - niet divu ze sa ti nepaci ved to je odkopirovane BMW

///sory,chyba opravena :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Je to možné, je to také BMWAUDISKODA Superb II. Neprišiel som tomu ešte na chuť, možno keď to uvidím naživo, fakt, nechcem to v mojich očiach dopredu odsúdiť... uvidím ako to bude vyzerať na ceste, potom napíšem, či páči, alebo nie :)

dante3000rpm - čo keby si riadne napísal moje meno, hm? :)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

brm napísal:Načo je napr. Packovi BMW M5?
Packova M5 je komplet na operativku ako pozornost AWT Bavaria po kupe 14kusov sedmiciek a 2x X5 bez vyberoveho konania zo skladovych zasob pri navsteve Putina....
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Vela scestnych info:
- 1.9TDi neexistuje CR, CR sa robi az 2.0TDi
- Phaeton sa uz nevyraba, tak naco to riesit ?
- hovorit o dakom odpore k skodovke - to nie, skor naopak, u daktorych ludi je Skoda viac ako si zasluzi, ostatni maju len oci otvorene a neboja sa ist do inej, lepsej znacky
- Fabia RS bola imho najpodarenejsi produkt automobilky Skoda za poslednych ... fuuu, taky stari ani nie sme :D
- ze Mondeo nie je dost velke ? 3kove BMW a M-C su vo vnutri mensie ako Mondeo. Kto nemohol porovnat nazivo a vychadza z obrazkov, nech to radsej necha tak
- Superb je predrazeny suvix :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

mishenko napísal:- Superb je predrazeny suvix :)
Nie je. :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

kinjeril napísal:Nie je. :)
Suhlasim s tymto tvrdenim. :)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

p4ra napísal:Suhlasim s tymto tvrdenim. :)
aj ja sa pridavam ku vam chlapci . myslim si ze superb je v pohode auticko , trosku luxusnejsia limuzina ako octavia. pre slovakov si myslim ze to je dobre auto
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

povodny superb je zastarale auto, uz ked ho vypustili bolo zastarale, vynahradzalo to naozaj velkym vnutornym priestorom, v oblasti noh na urovni predlzenych luxusnych limuzin.
uvidime, na akej platforme bude postavena nova generacia, globalne uz ma ale kazde auto strednej triedy vyborny podvozok, ktory uplne vyhovuje 99 percentam ludom, delia sa uz teda len na dobre a lepsie "pre konkretne pouzitie".

davat ale milion za auto typu skoda, pri cca rovnakych prevadzkovych nakladoch vsetkych znaciek rozpocitanych na 4roky je hlupost.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Škoda Superb: nová generace v detailech
http://www.autorevue.cz/Magazin/Skoda-S ... fault.aspx

Pre antiškoďákov: Je to hybrid medzi Passatom, SAABom, Lagunou, BMW.. :) (z každej strany niečo)
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

Razvor zmensili o 42 mm :shock: mam taky pocit, ze Skoda pride jednu velku vyhodu a tou bol priestor..... a Este nechapem preco v tom clanku pisu ze Superb na dialnici necha M3ku .... Ved BMW 3 je stredna trieda a Superb je vyssia stredna trieda tak nech ho laskavo porovnavaju s M5 .... ale na to si uz v Mladej Boleslave netrufaju :lol:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Godfather.. za predpokladu dosiahnutia určitých podmienok nechá Superb za sebou väčšinu nemeckých áut vrátane BMW 3/5/7 Mercedesov C/E/S, Audia A4/6/8.. pretože asi tieto všetky vozidlá majú obmedzenie 250km/h.. ale Superb s daným motorom má maximálku až 254km/h.. ;)

Ale toho rázvoru je naozaj škoda.. no ale uvidia sa skutočné úžitkové hodnoty. :) Niekto tu aj tak písal, že pre neho nie je dôležité miesto pre nohy na zadných sedadlách.. :P čiže to nie je všetko.. ;)
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:Godfather.. za predpokladu dosiahnutia určitých podmienok nechá Superb za sebou väčšinu nemeckých áut vrátane BMW 3/5/7 Mercedesov C/E/S.. pretože tieto všetky vozidlá majú obmedzenie 250km/h.. ale Superb s daným motorom má maximálku až 254km/h.. ;)

Ale toho rázvoru je naozaj škoda.. no ale uvidia sa skutočné úžitkové hodnoty. :) Niekto tu aj tak písal, že pre neho nie je dôležité miesto pre nohy na zadných sedadlách.. :P čiže to nie je všetko.. ;)
Ano len mi to pripada trochu detinske chvastat sa tym ze je Superb o 4km/h rychlejsi je predsa kazdemu jasne ze nebyt obmedzeni tak si Superb proti nim ani nepipne .... ale inac ma prekvapili v Skodovke s tym motorom 3.6 FSI ma dostali.... a co sa tyka toho priestoru ...Superb je auto urcene na reprezentativne podmienky ... a u takeho auta je povinnost mat dost priestoru pre kadeho :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Godfather napísal:Ano len mi to pripada trochu detinske chvastat sa tym ze je Superb o 4km/h rychlejsi je predsa kazdemu jasne ze nebyt obmedzeni tak si Superb proti nim ani nepipne .... ale inac ma prekvapili v Skodovke s tym motorom 3.6 FSI ma dostali.... a co sa tyka toho priestoru ...Superb je auto urcene na reprezentativne podmienky ... a u takeho auta je povinnost mat dost priestoru pre kadeho :)
Mna potesili 125kW Dieslom s 6st. DSG
A myslis ze 42mm co je 4,2cm je pre pasaziera tak extremne citelny?? ... nic nepoviem keby zobrali 150mm ale 42? :wink:
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Mna potesili 125kW Dieslom s 6st. DSG
A myslis ze 42mm co je 4,2cm je pre pasaziera tak extremne citelny?? ... nic nepoviem keby zobrali 150mm ale 42? :wink:
by si sa divil ake divy to dokaze narobit je to netradicne zmenit velkost o tolko smerom nadol .... ved trend v tejto triede je ponukat cim dalej viacej komfortu a pohodlia...
Napísať odpoveď