• AirSoft •

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
solitary1
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa solitary1 »

pershing napísal:COLTY od TM su SHITY, pretoze tam mas 2jku mechac, nespevneny, plus to je plast jak hovado, ostatne zbrane od TM su v pohode :) podla mna najlepsie :)
No tak zase take SHITY nie su ale je pravda ze tam vadi ta poistka na rukovati pod palcom. Ma ju moj brat a zatial striela v pohode. Zas zalezi to od kazdeho kusu. 10 sa podari a jeden nie. A to ze je to plast nevadi. Skusali sme odolnost toho plastu crashtestom tak ze sme ho hadzali o zem a nic sa mu nestalo. Ani len nepraskol.
Ja mam TM S&W PC356

Kód: Vybrať všetko

http://airsoft.catus.sk/index.php?modul=tovar&id=678
a som s nim strasne spokojny. Nezasekava sa, striela presne a dobre sa drzi.
Stenky napísal:koki nebudem obtahovat manualku ako retard :) som nasiel na nete TM zbrane za dobru cenu (m4a1 za 225$) a dovoz do EU stoji iba 60 dolcov. jak ratam tak ma TM m4a1 vyjde na daco do 7000,- aj s dovozom..... pre slovensko bezkonkurencna cena
Kazda zbran z Ameriky ja na konci hlavne cervena :!: Tak si rozmysli ci by ti to nevadilo.

//audiotrack: používaj edit
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

lol? :lol:
sak to je len taka zatka co vytiahnes
cervena zbran:D
aj keby bola ta premalujes ta co:D
inac kolt od TM som nejaky ten drzal a oproti CA to je velky rozdiel (or G&P)
solitary1
Medium Expert
Medium Expert

pershing napísal:lol? :lol:
sak to je len taka zatka co vytiahnes
cervena zbran:D
aj keby bola ta premalujes ta co:D
inac kolt od TM som nejaky ten drzal a oproti CA to je velky rozdiel (or G&P)
lol :lol:
urcite to nie je zatka :!: :!: :!:
Zatku maju tie zbrane ktore sa predavaju na Slovensku. Ale Americke MUSIA mat koniec hlavne cerveny koli ozbrojenym prepadnutiam.

http://www.airsplat.com/Items/AR-DE-SD87B.htm
http://www.airsplat.com/Items/AR-HA-203.htm
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

solitary1 napísal:lol :lol:
urcite to nie je zatka :!: :!: :!:
Zatku maju tie zbrane ktore sa predavaju na Slovensku. Ale Americke MUSIA mat koniec hlavne cerveny koli ozbrojenym prepadnutiam.

http://www.airsplat.com/Items/AR-DE-SD87B.htm
http://www.airsplat.com/Items/AR-HA-203.htm
ano, da sa to bez problémov premalovat. +cervene to predavaju iba v amerike, ked si objednavas do europy kde takýto zákon nieje, tak ti to pošlu väčšinou bez začerveneného nosa. :D a ked aj, premalujes.
pershing
Guru
Guru

ok no, ale z japonska tam je zatka co sa tazko vybera :D to viem naisto :D
solitary1
Medium Expert
Medium Expert

pershing napísal:ok no, ale z japonska tam je zatka co sa tazko vybera :D to viem naisto :D
To tazko. Ja mam TM co ja vyrovbena v Japonsku a ta zatka ide normalne vyberat. To nie je prilepene ze to nejde vybrat. To sa normalne da zlahka vybrat.
pershing
Guru
Guru

ale no, kamarat to tiez vyberal a vravel ze tazko, sak pockaj, dojde mi gun z wgc ta uvidime :)
solitary1
Medium Expert
Medium Expert

pershing napísal:ale no, kamarat to tiez vyberal a vravel ze tazko, sak pockaj, dojde mi gun z wgc ta uvidime :)
OK ale ja som to uz vyberal zo 4 zbrani a ani jadna nesla tazko.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

hadajte sa ci ide tazko alebo nie :lol: aj niektoru flasu vodky bieda otvorit a niektora ide lahko. :lol:
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

tak a teraz sa pozrite na domacu vyrobu :lol::lol::lol:

Obrázok

projektilovnica alebo klincovacka znacky "Air-Hard Washington 193, made in Slovakia", vlastna vyroba

troska styl "lupary" z Mafie :D
pred "opravou" to vyzeralo jak dvojhlavnova brokovnica, teraz to vyzera s
prepacenim jak hrubsi pelendrek alebo baterka sovietskej vyroby :D

idealne na strielanie tych nie-moc-ostrych projektilov alebo klincov. vyskusal som strielat aj mince a to uz hned po druhom pokuse muselo ist pod skalpel a odvtedy to stratilo "esteticky" look, teraz to vyzera jak pahýl... ale lepsie sa to drzi v ruke :)

viem ze toto tu asi nepatri, tie vase dela a gulomety stali 13000, toto je troska od veci, ale stale klasika nie? pamiatka na detstvo 8) plus toto ma nestalo ani korunu a na tie cinske 50Sk smejdy to nema, toto je o hafo silnejsie nez tie cinske braky, aj ked nepresne - preto radsej som spravil na dve rany :D
pershing
Guru
Guru

este HI-CAP, baterku silnu, takticke prislusenstvo a mozes aj predavat :D
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

juuuuu dnes som si kupil AEG cinsku AK-74 (cm.0.31) od CYMA vyrobcu. po par hrach dam vediet. zatial som bol len na takej kratsej kropenici ale vyzera solidne. kopec kovovych casti, dobre mierenie, zasobnik nema problem s podavanim, jedina vec co zatial trocha kolise je selektor modu strelby. po niekolkych Safe-Auto-Semi prehodeniach sa mu uvolni srobik a uz tak nedolieha tak pevne.... prave cely nedockavy nabijam baterku.........
Prílohy
cm.031
cm.031
cm.031
cm.031
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

a ja som kupil tento model, striela to fajne a na blizko aj celkom bolestivo (rozcesal som chalanovi nos s tym :oops: ) inak pohoda, vaha je 2,8 cize je ho citit pri behu a tak :D
pershing
Guru
Guru

chlapci sa vam to doje*** jak slayerovi a bude :D
kto pozna, vie :D
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

aj sa tak aj dačo do...be, za 2300 Sk je to ppci vec:
http://www.municak.sk/index.php?page=sh ... t&Itemid=1

trocha sopm sa zdrahal kvôli farbe....tan vyzera blbo, ale tak ta cena ma presvedcila...
..ale atk dnes rano mi to pride, otvorim, na krabici tan, nakreslene s tan, otvorim krabicu: BLACK.:D ale som sa potešil.:D

//edit:
no super. takže od desiatej som to nechal do osmej na nabijačke, potom s očakávaním odpojil, vložil do zubrane, stisol spúšť a...nič! boháča, ja fakt neviem čo mám teraz akože robiť alebo myslieť si. Sice je to prvá AEG ktoru kedy držím aj vidím ale spravil som všetko podľa manuálu... navyše sa mi zdá že zbraň aj bateria vykazujú nejaké nepatrné ale predsa náznaky predošlého používania (plast na predpažbí je v jednom mieste prasknutý-to by mi však ani nevadilo)... ale budiž, neriešil by som to, keby šla! ale nejde vôbec!
inak kdesi som počul, že AEGčka od CYMY sa dajú použiť aj ako manuály keď vám dosluži baterka, ale keď sa ju snažínm natiahnuť nič to nerobí, je to tam akoby iba na okrasu a je za tým nastavenie hopu...

//edit2:
Merákom som skúsil baterku aj nabíjačku. Nabíjačka funguje, betarka na nule, ani len ťuk, vôbec. Navyše je na nej jasne vidieť, že je používaná, je ošúchaná, doškriabaná.... :evil: to by som si teda nemyslel, že v muničáku ma takto oje*u...
pershing
Guru
Guru

treba kupovat osobne ;)
alebo si mal kupovat z WGC :)
odporucam novu baterku kupit, skoc do najblizsieho modelarstva
inac ciny AEG ako manual? to kde si pocul taku kravinu :D ved to je total nerealne :D
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

jasne, z WGC, a zaplatim stonasobok ceny zbrane za dovoz. :D
hej, nad modelárstvom som tiež uvažoval, tie ceny bateriek, čo maju v municaku a catuse sa mi zdajú fest prehnané, a v modelarstve by take daco mohli mat...
no a je to vôbec prvá AEG co kedy v zivote vidim, tak sa mi nesmej. :D som bol docela soknutý, že tým oným sa gulicky nenatahuju. ze to nema elektrický blowback som samozrejme vedel, ale myslel som si, že aeg funguje na principe-vlozim zasobnik, natiahnem prvu gulicku a strielam. :D
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

reklamuj to. im otrieskaj o hlavu ze nefunguje.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

problém je, že oni sa začnú oháňať tým, že to bol predaj dekoračnej zbrane.
Ale som zvedavý čo spravia, keď sa ja začnem oháňať Slovenskou Obchodnou Inšpekciou. Niesu prví ani poslední internetoví "machri" čo sa ma snažia o...ať, a zatiaľ každý výrazne skrotol, ked počul tie tri zázračné slovíčka...
a keby aj, tak im zahrám na tú istú nôtu-fajn, nefunguje, nefunguje, nevadí, ale nedodali ste mi zbraň ktorú som požadoval (mám BLACK a objednával som TAN) navyše poškodenú.
najradšej by som bol keby som sa s nimi dohodol normálne ako človek s človekom, šak nech mi pošlú poriadnu baterku a ja ochotne zabudnem, že sa niečo stalo. Je to moje prve AEGčko a nechcem si ho nehať ujsť....:)
pershing
Guru
Guru

pocuj kludne ich spixuj, poriadne, a pokial ti dodali poskodeny tovar tak v klude reklamuj, zaruka sa vztahuje len na vonkajsok...
skus si pozicat od dakoho baterku
ale v airsofte by som od 2300sk vela necakal :P
Napísať odpoveď