juiced 2 Zavodna zabava pokracuje
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hru som stiahol pred par dnami a celkom sa mi to zapacilo mozno aj viac ako nfsps ale casom uz dostavam chut aj na to, tuninig je dost dobre spraveny a aj vyber aut....vyber disciplin sa da aj ked drift velmi rad nemam najme 150000 drift si neveim predstavit ako spravim
.......najvaic co ma stve je ze aj ked je nfs na lepsej grafickej urovni tam mi to ide plynulo ale toto som musel vypnut AA jvalitu stoahnut a aj tak mi to obcas strasne zacne sekat a najme v tedy ked to najmenej potrebujem, dokonca mi raz uplne vyplo obraz potom zase nahodilo a po vypnuti hry mi dole s vykricnikom vyhodilo volaku chybu s ovladacom takze to sekanie bude zapricinene aj tym....mozno sa to napravi ked dam na xp....to je ais vsetko 
no ja mam Xp a robi mi to iste a mam dobru grafiku a vsetkoHulkm napísal:hru som stiahol pred par dnami a celkom sa mi to zapacilo mozno aj viac ako nfsps ale casom uz dostavam chut aj na to, tuninig je dost dobre spraveny a aj vyber aut....vyber disciplin sa da aj ked drift velmi rad nemam najme 150000 drift si neveim predstavit ako spravim.......najvaic co ma stve je ze aj ked je nfs na lepsej grafickej urovni tam mi to ide plynulo ale toto som musel vypnut AA jvalitu stoahnut a aj tak mi to obcas strasne zacne sekat a najme v tedy ked to najmenej potrebujem, dokonca mi raz uplne vyplo obraz potom zase nahodilo a po vypnuti hry mi dole s vykricnikom vyhodilo volaku chybu s ovladacom takze to sekanie bude zapricinene aj tym....mozno sa to napravi ked dam na xp....to je ais vsetko
-
makoss
Medium Expert
tak toto je tak isto ako prostreet Najhorsia a najneovladatelnejsia racingovka aku som kedy hral... najlepsia hra s autickom je JelloCar..
Kód: Vybrať všetko
http://www.gamedev.net/community/forums/topic.asp?topic_id=467483ja mam ten isty problemQWERTY99 napísal:hmmmm
mam athlon x2 6000+ , 2*1 GB corsair twin2x c4 , asus 8600 gt [512MB] a viac ako 5 fps z toho nevytiahnem ani na 800*600 level 0 , kde je problem?
Ostatne hry mi idu v pohode, DX mam, ramka je postacujuca a aj cely PC tak de je chyba???
Juiced 2 problem so sekanim
Snazim sa ten problem zo sekanim vyriesit uz par dni. Je jasne ze to nie je v grafike. Pretoze ked vypnem zvuk hra ide viditelne rychlejsie az plynule. Skusal som ci nie je chyba vo zvukovke . zle drivers alebo tak.. ale ked tu citam ze mate viacery s tym problem.. tak asi nie. Ale je zvlastne ze niekto ma ten problem a niekto nie. Asi Juiced 2 sa neznesie s nejakym konkretny sound HW... treba zistit s ktorym. Kazdopadne tvorcovia Juiced 2 to pekne pos ***i .
Ak niekto pride na to skor .. dajt emi prosim vediet na mail alebo ICQ.
DIIK
DIIK
-
Šu-Do
Redeemer
Re: Juiced 2 problem so sekanim
ak mas zvukovku na doske tak to moze dost vytazovat CPUNight_man napísal:Snazim sa ten problem zo sekanim vyriesit uz par dni. Je jasne ze to nie je v grafike. Pretoze ked vypnem zvuk hra ide viditelne rychlejsie az plynule. Skusal som ci nie je chyba vo zvukovke . zle drivers alebo tak.. ale ked tu citam ze mate viacery s tym problem.. tak asi nie. Ale je zvlastne ze niekto ma ten problem a niekto nie. Asi Juiced 2 sa neznesie s nejakym konkretny sound HW... treba zistit s ktorym. Kazdopadne tvorcovia Juiced 2 to pekne pos ***i .
DIIK
Zvukovka ?
Hmm mam laptop. takze zvukovka bude na doske. Ale ine hry mi idu super. ako NFS:PRo street plne detaili.. alebo DIRT co je vazne narocna hra.
Mal som ten isty problem s hrou Suffering 2. Niekde som nasiel riesenie.. je to haluz :
Ked nainstalujes Windows XP musis najprv nainstalovat net.Framework potom cipset grafiku atd a az potom zvukovku. Ak sa to spravi inak, niektore hry budu sekat a pri vypnutom zvuku pojdu OK. To plati hlavne pri REALTEK zvukovkach. Overil som to a je to pravda.. co sa tyka Sufferingu ale Juiced 2 mi to nepomohlo.
((((((((((((
Mal som ten isty problem s hrou Suffering 2. Niekde som nasiel riesenie.. je to haluz :
Ked nainstalujes Windows XP musis najprv nainstalovat net.Framework potom cipset grafiku atd a az potom zvukovku. Ak sa to spravi inak, niektore hry budu sekat a pri vypnutom zvuku pojdu OK. To plati hlavne pri REALTEK zvukovkach. Overil som to a je to pravda.. co sa tyka Sufferingu ale Juiced 2 mi to nepomohlo.