juiced 2 Zavodna zabava pokracuje

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Tak tu máme prvú recenziu:
http://games.tiscali.cz/reviews/juiced2/index.asp
sedo01: píš menej smajlíkov, 46 smajlov naraz dôležitosti príspevku nepridá. A používaj edit, dva príspevky za sebou sa tu nemajú písať.
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nechapem ako to, ze to seka. Nemam ziadnu extra vykonnu zostavu (E4400, 2GB, X1950Pro) a hral som to 1680x1050 bez seku.
sedo01
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa sedo01 »

t0m4s3 napísal:Nechapem ako to, ze to seka. Nemam ziadnu extra vykonnu zostavu (E4400, 2GB, X1950Pro) a hral som to 1680x1050 bez seku.
ja mam tez 2 GB ram a mam Pentium D a ATI Radeon 1950 PRO 512 MB taka podobna jak ty
sedo01
Light Star
Light Star

t0m4s3 napísal:Nechapem ako to, ze to seka. Nemam ziadnu extra vykonnu zostavu (E4400, 2GB, X1950Pro) a hral som to 1680x1050 bez seku.
PLS napis mi jak si to mal nastavene v config aky Quality level?? a potom este v Pause menu
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Hru som po hodine odinstaloval a zmazal...
vlubosh
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vlubosh »

prečo mi to nejde??? ostane mi už v menu čierna obrazovka...
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

To je chore ! Seka to aj na zostave : C2D E2140@3Ghz, 2x1Gb 900Mhz, 7600GST + OC :evil: Nechapem tu wtf optimalizaciu :cry:
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

hru som stiahol pred par dnami a celkom sa mi to zapacilo mozno aj viac ako nfsps ale casom uz dostavam chut aj na to, tuninig je dost dobre spraveny a aj vyber aut....vyber disciplin sa da aj ked drift velmi rad nemam najme 150000 drift si neveim predstavit ako spravim :? .......najvaic co ma stve je ze aj ked je nfs na lepsej grafickej urovni tam mi to ide plynulo ale toto som musel vypnut AA jvalitu stoahnut a aj tak mi to obcas strasne zacne sekat a najme v tedy ked to najmenej potrebujem, dokonca mi raz uplne vyplo obraz potom zase nahodilo a po vypnuti hry mi dole s vykricnikom vyhodilo volaku chybu s ovladacom takze to sekanie bude zapricinene aj tym....mozno sa to napravi ked dam na xp....to je ais vsetko :P
sedo01
Light Star
Light Star

Hulkm napísal:hru som stiahol pred par dnami a celkom sa mi to zapacilo mozno aj viac ako nfsps ale casom uz dostavam chut aj na to, tuninig je dost dobre spraveny a aj vyber aut....vyber disciplin sa da aj ked drift velmi rad nemam najme 150000 drift si neveim predstavit ako spravim :? .......najvaic co ma stve je ze aj ked je nfs na lepsej grafickej urovni tam mi to ide plynulo ale toto som musel vypnut AA jvalitu stoahnut a aj tak mi to obcas strasne zacne sekat a najme v tedy ked to najmenej potrebujem, dokonca mi raz uplne vyplo obraz potom zase nahodilo a po vypnuti hry mi dole s vykricnikom vyhodilo volaku chybu s ovladacom takze to sekanie bude zapricinene aj tym....mozno sa to napravi ked dam na xp....to je ais vsetko :P
no ja mam Xp a robi mi to iste a mam dobru grafiku a vsetko
makoss
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makoss »

tak toto je tak isto ako prostreet Najhorsia a najneovladatelnejsia racingovka aku som kedy hral... najlepsia hra s autickom je JelloCar..

Kód: Vybrať všetko

http://www.gamedev.net/community/forums/topic.asp?topic_id=467483
QWERTY99
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa QWERTY99 »

hmmmm

mam athlon x2 6000+ , 2*1 GB corsair twin2x c4 , asus 8600 gt [512MB] a viac ako 5 fps z toho nevytiahnem ani na 800*600 level 0 , kde je problem?

Ostatne hry mi idu v pohode, DX mam, ramka je postacujuca a aj cely PC tak de je chyba???
sedo01
Light Star
Light Star

QWERTY99 napísal:hmmmm

mam athlon x2 6000+ , 2*1 GB corsair twin2x c4 , asus 8600 gt [512MB] a viac ako 5 fps z toho nevytiahnem ani na 800*600 level 0 , kde je problem?

Ostatne hry mi idu v pohode, DX mam, ramka je postacujuca a aj cely PC tak de je chyba???
ja mam ten isty problem :lol: to sme dvaja ale mne vytiahne 15 :!:
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

sedo01 napísal:ja mam ten isty problem :lol: to sme dvaja ale mne vytiahne 15 :!:
ta hra je proste na ppc spravena... :!:
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

To som tu jediny komu ta hra ide v pohode aj na FULL nastaveniach? :roll: mne sa to osobne velmi paci (hoci to nie je naj simulator) ale je pri tom dobra zabava. A skvely tunning 8)
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

romerot napísal:To som tu jediny komu ta hra ide v pohode aj na FULL nastaveniach? :roll: mne sa to osobne velmi paci (hoci to nie je naj simulator) ale je pri tom dobra zabava. A skvely tunning 8)
to ms pravdu je tam velmi pekna grafika a celkovy tuning je paradny mna to tiez bavi :wink:
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Takze mam mensi update pre tych, ktorym hra seka, dneska som to vyriesil...

Nespravne som si myslel ze CPU bezi na 3Ghz, ale islo len na default(1,6Ghz). Takze pretaktovanim na 3,2Ghz a ramkami na rovny 1Ghz som vyriesil problem so sekanim 8) :lol:

Dufam ze som niekomu pomohol :P
Night_man
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Juiced 2 problem so sekanim

Príspevok od používateľa Night_man »

Snazim sa ten problem zo sekanim vyriesit uz par dni. Je jasne ze to nie je v grafike. Pretoze ked vypnem zvuk hra ide viditelne rychlejsie az plynule. Skusal som ci nie je chyba vo zvukovke . zle drivers alebo tak.. ale ked tu citam ze mate viacery s tym problem.. tak asi nie. Ale je zvlastne ze niekto ma ten problem a niekto nie. Asi Juiced 2 sa neznesie s nejakym konkretny sound HW... treba zistit s ktorym. Kazdopadne tvorcovia Juiced 2 to pekne pos ***i .

Ak niekto pride na to skor .. dajt emi prosim vediet na mail alebo ICQ.

DIIK 8)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Re: Juiced 2 problem so sekanim

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Night_man napísal:Snazim sa ten problem zo sekanim vyriesit uz par dni. Je jasne ze to nie je v grafike. Pretoze ked vypnem zvuk hra ide viditelne rychlejsie az plynule. Skusal som ci nie je chyba vo zvukovke . zle drivers alebo tak.. ale ked tu citam ze mate viacery s tym problem.. tak asi nie. Ale je zvlastne ze niekto ma ten problem a niekto nie. Asi Juiced 2 sa neznesie s nejakym konkretny sound HW... treba zistit s ktorym. Kazdopadne tvorcovia Juiced 2 to pekne pos ***i .

Ak niekto pride na to skor .. dajt emi prosim vediet na mail alebo ICQ.

DIIK 8)
ak mas zvukovku na doske tak to moze dost vytazovat CPU
Night_man
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Zvukovka ?

Príspevok od používateľa Night_man »

Hmm mam laptop. takze zvukovka bude na doske. Ale ine hry mi idu super. ako NFS:PRo street plne detaili.. alebo DIRT co je vazne narocna hra.
Mal som ten isty problem s hrou Suffering 2. Niekde som nasiel riesenie.. je to haluz :

Ked nainstalujes Windows XP musis najprv nainstalovat net.Framework potom cipset grafiku atd a az potom zvukovku. Ak sa to spravi inak, niektore hry budu sekat a pri vypnutom zvuku pojdu OK. To plati hlavne pri REALTEK zvukovkach. Overil som to a je to pravda.. co sa tyka Sufferingu ale Juiced 2 mi to nepomohlo.

:-(((((((((((((
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

chalani da sa s tym sekanim nieco urobit? Mam E4500, 2x1GB ram, ATI HD 3850 256MB a na 1680x1050 na low detailoch mi to ide max. 10fps :lol: Pritom NFS:PS mi ide na full detailoch
Napísať odpoveď