Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no kedze rikinko napisal ze je to dobry film taktiez aj i-Cube tak som si ho pozrel..
myslim american.pie.beta.house.2007.stv.dvdrip.xvid-kopps
nechcel som ho pozerat lebo holubar napisal ze je to kktina... ale akoze mne sa pacil a to dost... vedel som co od toho filmu cakat... perverznosti uchylnosti mrte bab... a jasne ze to tam bolo a bol to paradny film..
urcite do najhorsich filmov nepatri...
ked uz koncil tak som neveril
chcel som aby pokracoval.... skratka film ma nenudil od prvej minuty az po poslednu 
myslim american.pie.beta.house.2007.stv.dvdrip.xvid-kopps
nechcel som ho pozerat lebo holubar napisal ze je to kktina... ale akoze mne sa pacil a to dost... vedel som co od toho filmu cakat... perverznosti uchylnosti mrte bab... a jasne ze to tam bolo a bol to paradny film..
urcite do najhorsich filmov nepatri...
ked uz koncil tak som neveril
ja som vcera chcel pozriet, ale stiahol som od osirisa a pisalo chybu pri niektorych partoch (co sa mali rozbalit do toho priecinka) tak som si pozrel, ktory part tam je zly (bol to 16 a neskor aj 23) a stiahol som ten part (v parte 3 boli tie male party) a aj tak neslo
stahujem to este raz, pevne verim, ze to uz pojde
sorry za to, ako som to napisal, ale neviem to inac vysvetlit
inak, tak naposledy co som videl film, bola to Zelena Mila (nie je to nic nove) a proste, uzasny film...
sorry za to, ako som to napisal, ale neviem to inac vysvetlit
inak, tak naposledy co som videl film, bola to Zelena Mila (nie je to nic nove) a proste, uzasny film...
Letters From Iwo Jima.
Btw, Superbad som si pozrel tiez a imho, neskutocna blbost. Klasicky americky zvast.
Btw, Superbad som si pozrel tiez a imho, neskutocna blbost. Klasicky americky zvast.
-
R1k1nko
Darca
nj je to pecka chcem to v HD ...slavo120 napísal:American Gangster ... toto som vcera vecer pozeral pecka vrelo odpoucam
inak dalsi dobry film : Trosku Mimo/The Heartbreak Kid
http://www.csfd.cz/film/226766-heartbreak-kid-the/
neviem preco tak malo ...skusil som to bez TIT no a chapal som to a dobre som sa nasmial.
-
snaque
Light Professional
Videli ste niekto film Bournovo ultimátum (The Bourne Ultimatum)?
Na CSDF to dostalo 91%
http://www.csfd.cz/film/224141-bourneov ... matum-the/
Je to naozaj tak dobre?
/ akurat stahujem...
Na CSDF to dostalo 91%
Je to naozaj tak dobre?
/ akurat stahujem...
no, tak som kukol ten Betahouse a hmm... na jedno, dve pozretie dobre, ale na ostatne sa nechyta... aspon nie na prvy diel, to bola proste supa
teraz uvazujem co si pozriem, ci novy resident evil, alebo Prokleti domu slunecnic... zajtra napisem co som kukol a ake to bolo
inak, tomu novemu American Pie dam tak, mozno 6/10 bodov
inak, tomu novemu American Pie dam tak, mozno 6/10 bodov
-
Šu-Do
Redeemer
popravde pre mna nic zaujimave.. hodnotenie niekedy fakt klame... pretoze napriklad Bourn Ultimatum si nezasluzi take hodnotenie.. podla mna.. mne sa ten film na tolko urcite nepacil... mozno na 60%.. lepsia bola smrtonosna pasca 4 alebo Hitmansnaque napísal:Videli ste niekto film Bournovo ultimátum (The Bourne Ultimatum)?
Na CSDF to dostalo 91%
Je to naozaj tak dobre?
/ akurat stahujem...
-
Šu-Do
Redeemer
waw... kukol som Shoot em Up kedze uz je Dvdrip.. a nelutujem..
uz hned o zaciatku to bolo bombasticke... neznamy typek zachrani nezname dieta... a takt osa to vlecie.. o akciu nie je nudze kedze sa tam STALE nieco deje.. prestrelky.. jj je ich tam mrte... haha.. niekedy az srandy... napriklad ked sa celne zrazi s dodavkou preleti do nej a postriela vsetkych.. proste flegmatik.. velmi dobry film
uz hned o zaciatku to bolo bombasticke... neznamy typek zachrani nezname dieta... a takt osa to vlecie.. o akciu nie je nudze kedze sa tam STALE nieco deje.. prestrelky.. jj je ich tam mrte... haha.. niekedy az srandy... napriklad ked sa celne zrazi s dodavkou preleti do nej a postriela vsetkych.. proste flegmatik.. velmi dobry film
-
hojko
Site Admin
Pozrel som American Pie - Beta House a neda mi napisat svoj nazor, kedze je tu o tom uz diskusia. Mam pocit, ze seria ide ku dnu a zije z velkeho uspechu prveho a druheho dielu. Toto bola rozhodne najhorsia cast nebyt mozno 5 vtipnych scenok, tak je to nudne. Kamera a strih mi prisli strasne, aspon baby pekne vybrali.
Tak s tymi babami suhlasim tie boli fakt ze dobreeeehojko napísal:Pozrel som American Pie - Beta House a neda mi napisat svoj nazor, kedze je tu o tom uz diskusia. Mam pocit, ze seria ide ku dnu a zije z velkeho uspechu prveho a druheho dielu. Toto bola rozhodne najhorsia cast nebyt mozno 5 vtipnych scenok, tak je to nudne. Kamera a strih mi prisli strasne, aspon baby pekne vybrali.