Cawes, chalani ako to je s hrami na tomto fone resp. stiahol som si normal instalacku hry v .rar a dal som to na pamet. kartu do zlozky Others. Ale ked som hladal v mobile nenasiel som to. Poradte
SpermoS napísal:Cawes, chalani ako to je s hrami na tomto fone resp. stiahol som si normal instalacku hry v .rar a dal som to na pamet. kartu do zlozky Others. Ale ked som hladal v mobile nenasiel som to. Poradte
no skus si na pocitaci rozbalit tu hru aby si dostal sis subor a ten potom nainstaluj v telefone
cafte. dnes som kupil 6120 a neviem ci som az tak blby ale ked pisem sms nevidim tam nikde smajlikov? a ete jedna vec ma zaujima ze som si prehodil zo stareho mobilu cez nokiasuite sms a pri starych sms mi ukazuje len cislo odosielatela a nove sms uz ukazuje normalne zo zznamu. da sa to nejako zmenit. aby aj stare ukazoval zo zoznamku.
culi7 napísal:cafte. dnes som kupil 6120 a neviem ci som az tak blby ale ked pisem sms nevidim tam nikde smajlikov? a ete jedna vec ma zaujima ze som si prehodil zo stareho mobilu cez nokiasuite sms a pri starych sms mi ukazuje len cislo odosielatela a nove sms uz ukazuje normalne zo zznamu. da sa to nejako zmenit. aby aj stare ukazoval zo zoznamku.
Kujeeem
smile vlozis stlacenim 2 krat hviezdicky, s druhym problemom Ti nepomozem
no dneska som si kupil redukciu v radioamateri za 14sk z 2.5 na 3.5 mm dal svoje big sluchadla technics a nenormalne super zvuk uz so zakladnym nokia prehravacom o LGC ani nehovorim super...
Ludkovia, teraz ked to bolo toho povedane viac o prehrevaci v tejto nokii, napadlo ma spytat sa, ci aj vam v tichsich, resp. menej vyraznych skladbach(nepr: meditacne) tak vyrazne pocut sum. Ak nie, v com to môze byt, ze ho stale pocujem? /so sluchom problemy nemam )
pershing napísal:jj sum to ma hrozny,
dnes mi skapal tento fon, mam ho 3 tyzdne
idem ho vyreklamovat, asi ho predam a kupim nejaku 6300
plastova kktina