Novým trénerom Anglicka Capello
Novým trénerom Anglicka Capello
Myslite si ze dostene anglicko na MS 2010 alebo bude zase taka blamaz ako tento rok??Vybrali si anglicania dobreho trenera alebo to podla vas mal byt niekto iny??
Moj nazor mal to byt Mourino podla mna by z nimi urobil divi len skoda ze neprial tu ponuku.
Moj nazor mal to byt Mourino podla mna by z nimi urobil divi len skoda ze neprial tu ponuku.
No tak asi takto, Capello ma vysledky a vyhrava trofeje takze to ho robi dobrym trenerom.
Ale, este nikdy netrenoval reprezentaciu co je nieco ine ako sutaze na klubovej urovni.
Tiez je to talian a konkretne jeho sposob trenovania mi nejak nesedi do anglickeho stylu. Inac povedane vacina jeho muzstiev len betonovala.
Ja osobne by som na trenerskej lavicke videl asi najradsej Martina Jola alebo mozno aj Herryho Redknappa.
Ale, este nikdy netrenoval reprezentaciu co je nieco ine ako sutaze na klubovej urovni.
Tiez je to talian a konkretne jeho sposob trenovania mi nejak nesedi do anglickeho stylu. Inac povedane vacina jeho muzstiev len betonovala.
Ja osobne by som na trenerskej lavicke videl asi najradsej Martina Jola alebo mozno aj Herryho Redknappa.
a ja Laca Borbelyho a anglicke utoky po vertikalnej horizontale by sa vzdy koncili golomkali520 napísal:No tak asi takto, Capello ma vysledky a vyhrava trofeje takze to ho robi dobrym trenerom.
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Novým trénerom Anglicka Capello
asi tak ja si myslim ze on nevie prehravat a keby dostal sancu trenovat anglicku reprezentaciu on by tych hracov ukamenoval keby robili dajake chyby ... predsa je z tych vybusnejsichPeky05 napísal:
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jednoznacne pod toto sa rad podpisem, taliansky futbal neuznavam, neuznavam celu filozofiu talianskeho futbalu..sklamanie po vybere capella, aj ked z toho vyberu by som bol sklamany asi z kazdeho..Redknapp alebo O´Neill by boli IMO lepsim riesenim..alebo nejaky francuzkali520 napísal:No tak asi takto, Capello ma vysledky a vyhrava trofeje takze to ho robi dobrym trenerom.
No ved prave preto som tam chcel anglicana a ked nie anglicana tak aspon Mourinha. Ale taliana? a este k tomu Capella? Budu hrat este nudnejsie ako za EriksonaR1k1nko napísal:no podla mna tah smiesnyvsak talianska liga je cela nudna ... otukavacky pod ....
a ked toto capello bude ucit aj ang. futbal na ktory sa da asi najviac pozerattak pre oko divaka to bude zle ...
mozno padnu goly ale po dlhom a zdlhavom a nudnom priebehu