Novým trénerom Anglicka Capello

O športe...
Peky05
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Novým trénerom Anglicka Capello

Príspevok od používateľa Peky05 »

Myslite si ze dostene anglicko na MS 2010 alebo bude zase taka blamaz ako tento rok??Vybrali si anglicania dobreho trenera alebo to podla vas mal byt niekto iny??

Moj nazor mal to byt Mourino podla mna by z nimi urobil divi len skoda ze neprial tu ponuku.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ja si myslim ze krajina ako anglicko v ktorej je futbal samozrejmost ako caj o piatej si nemoze dovolit spravit takyto skandal ako v kvalifikacii na euro 2008 a uplne vyhoriet....a myslim si ze Capelo je vyborny trener ktory s anglickom nieco dokaze...
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Vybrali vyborneho trenera, mali na vyber z Mourinha, Capella a Lippiho, co su podla mna traja skveli manazeri, takze je jedno, ktori z nich by viedol Albion. Urcite lepsie ako McLaren
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No tak asi takto, Capello ma vysledky a vyhrava trofeje takze to ho robi dobrym trenerom.

Ale, este nikdy netrenoval reprezentaciu co je nieco ine ako sutaze na klubovej urovni.

Tiez je to talian a konkretne jeho sposob trenovania mi nejak nesedi do anglickeho stylu. Inac povedane vacina jeho muzstiev len betonovala.

Ja osobne by som na trenerskej lavicke videl asi najradsej Martina Jola alebo mozno aj Herryho Redknappa.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

kali520 napísal:No tak asi takto, Capello ma vysledky a vyhrava trofeje takze to ho robi dobrym trenerom.

Ale, este nikdy netrenoval reprezentaciu co je nieco ine ako sutaze na klubovej urovni.

Tiez je to talian a konkretne jeho sposob trenovania mi nejak nesedi do anglickeho stylu. Inac povedane vacina jeho muzstiev len betonovala.

Ja osobne by som na trenerskej lavicke videl asi najradsej Martina Jola alebo mozno aj Herryho Redknappa.
a ja Laca Borbelyho a anglicke utoky po vertikalnej horizontale by sa vzdy koncili golom :D ale nie teraz vazne. ja mam pocit ze anglicko je dost hrda krajina a ma dostatok kvalitnych trenerov , a ja by som tam nedaval zahranocneho , mas pravdu ten Radnapp by sa tam vcelku mozno aj hodil , ale to je uz jedno
kali520
Darca
Darca

Inak moj nazor je ze celkovo reprezentacie by nemali viest cudzi trenery.

Je to reprezentacne muzstvo a do toho muzstva patri aj trener.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

kali520 napísal:Inak moj nazor je ze celkovo reprezentacie by nemali viest cudzi trenery.

Je to reprezentacne muzstvo a do toho muzstva patri aj trener.
presne aj podla mna , lebo trener je sucast muzstva
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

matko888 napísal:presne aj podla mna , lebo trener je sucast muzstva
asi tak....no ale nam to je jedno lebo stale domaceho trenera a stale nejakeho debila...
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

den333:to by som nepovedal lebo ked bol trener galis tak podla mna urobil z
repre divy vsak doviedol slovakov az do baraze co nikomu sa doteraz nepodarilo
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Peky05 napísal:den333:to by som nepovedal lebo ked bol trener galis tak podla mna urobil z
repre divy vsak doviedol slovakov az do baraze co nikomu sa doteraz nepodarilo
dobre berem s5 galis bol v pohode ale kocian je podla mna uplny koko....
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no kocian mi bol sympaticky.Myslel som si ze je to dalsi dobry trener co urobi daco z repre a ukaze celemu slovensku ze vieme hrat futbal ale nic z toho nebolo
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

keby bolo co ukazovat:D
no dobre ale uz staci OT
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Novým trénerom Anglicka Capello

Príspevok od používateľa P3Bo »

Peky05 napísal:

Moj nazor mal to byt Mourino podla mna by z nimi urobil divi len skoda ze neprial tu ponuku.
asi tak ja si myslim ze on nevie prehravat a keby dostal sancu trenovat anglicku reprezentaciu on by tych hracov ukamenoval keby robili dajake chyby ... predsa je z tych vybusnejsich
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

kali520 napísal:No tak asi takto, Capello ma vysledky a vyhrava trofeje takze to ho robi dobrym trenerom.

jednoznacne pod toto sa rad podpisem, taliansky futbal neuznavam, neuznavam celu filozofiu talianskeho futbalu..sklamanie po vybere capella, aj ked z toho vyberu by som bol sklamany asi z kazdeho..Redknapp alebo O´Neill by boli IMO lepsim riesenim..alebo nejaky francuz :P
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

no podla mna tah smiesny :D vsak talianska liga je cela nudna ... otukavacky pod ....
a ked toto capello bude ucit aj ang. futbal na ktory sa da asi najviac pozerat :( tak pre oko divaka to bude zle ...
mozno padnu goly ale po dlhom a zdlhavom a nudnom priebehu
kali520
Darca
Darca

R1k1nko napísal:no podla mna tah smiesny :D vsak talianska liga je cela nudna ... otukavacky pod ....
a ked toto capello bude ucit aj ang. futbal na ktory sa da asi najviac pozerat :( tak pre oko divaka to bude zle ...
mozno padnu goly ale po dlhom a zdlhavom a nudnom priebehu
No ved prave preto som tam chcel anglicana a ked nie anglicana tak aspon Mourinha. Ale taliana? a este k tomu Capella? Budu hrat este nudnejsie ako za Eriksona
Napísať odpoveď