Stopovanie
-
Jeremy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Stopovanie
Co si myslite o stopovani?
Kam ste uz dostopovali?
Ja bezne stopujem a podla mna je stopovanie super. Vzdy stretnem novych zaujimavych ludi. vacsinou mi zastanu ludia co uz stopovali a vedia ake to je.
Vacsinou vsak stopujem iba po slovensku ale chcel by som ist do zahranicia stopom
a co vy pochvalte sa
Kam ste uz dostopovali?
Ja bezne stopujem a podla mna je stopovanie super. Vzdy stretnem novych zaujimavych ludi. vacsinou mi zastanu ludia co uz stopovali a vedia ake to je.
Vacsinou vsak stopujem iba po slovensku ale chcel by som ist do zahranicia stopom
a co vy pochvalte sa
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
papillonbubu
Expert
dajte sem dake funny stories nech sa pobavime popripade neprijemne zazitky
napr nevem ci funny ale snad hej... moj oco bral stopara a po par bájkach mu dal 500 sk lebo vraj mu zomreli rodicia a ide na pohreb z viedne tri noci nespal a somariny... o pol roka na navsteve to vravel a jeho kamarat si spomenul ze viezol cloveka s rovnakym pribehom a dal mu 700 sk
o tri mesiace sa otec s tym clovekom stretol a nahanal ho autom po zvolene az na nejake poorane pole cez ktore ten clovek-zlodej krizom utekal... oco vravel ze vraj za 5kil mu to stalo, aky bol vyleptany
napr nevem ci funny ale snad hej... moj oco bral stopara a po par bájkach mu dal 500 sk lebo vraj mu zomreli rodicia a ide na pohreb z viedne tri noci nespal a somariny... o pol roka na navsteve to vravel a jeho kamarat si spomenul ze viezol cloveka s rovnakym pribehom a dal mu 700 sk
o tri mesiace sa otec s tym clovekom stretol a nahanal ho autom po zvolene az na nejake poorane pole cez ktore ten clovek-zlodej krizom utekal... oco vravel ze vraj za 5kil mu to stalo, aky bol vyleptany
-
p4ra
Redeemer
Raz v zivote som isiel z Nitry domov stopom. Zastavil nam taky chlapik v strednych rokoch. Strasne v pohode. Rozpraval nam o tom o svojej milenke a tak. Tesne pred Zamkami mi podal telefon so slovami: Pocuj, nevies, ako zmazem tie spravy, co mi tato mlada posiela, ked mi to stara uvidi, zabije ma. Neskutocny smiech v aute, ale potom dal aj cislo a hovoril, ze casto ide z NR, keby chceme zviest, ze hocikedy mam zavolat.
-
Jeremy
Medium Professional
Ja som raz stopoval do piestan z banskej bystrice. Za novakmi mi zastala zena ucitelka autoskoly... ze ma zobere do topolcian. Tak som nasadol a zaspal. A zobudil som sa v Zlatych moravciach. A ona sa mi zacala ospravedlnovat ze ona zabudla ze nejde cez topolcany. Tak som s usmevom vystupil a stopoval do nitry a hlohovca. A v tom zacalo prsat. Fakt podareny den ale potom som stopol typa az do hlohovca tak bolo v pohode
)
-
Jeremy
Medium Professional
Na takych ludi z vacsa potichu nadavam
ale pravda je ze casy su divne ale vies som student kazda korunka draha a tie peniaze sa vzdy zidu
preto stopujem
a je pravda ze vzdy stopnem zaujimaveho cloveka... a niekedy skautov niekedy stoparov
raz mi tak zastal chalanisko co den predtym sa vratil stopom z francuzska a dali mi cislo a rano ma zobrali zo ziaru do bystrice...
proste pohodovy chlapci
preto stopujem
a je pravda ze vzdy stopnem zaujimaveho cloveka... a niekedy skautov niekedy stoparov
raz mi tak zastal chalanisko co den predtym sa vratil stopom z francuzska a dali mi cislo a rano ma zobrali zo ziaru do bystrice...
proste pohodovy chlapci
-
Tomasko
Guru wannabe
ak mozem, napisem:
pripomina mi tato tema, ako som raz pozeral 112 na Tv Nova a jednu studentku cesku, ktora stopovala zobral jeden nenapadny starsi par, vsetko v pohode, potom odbocili k ich domu zviazali ju, dlhy cas ju (sexualne, psychicky, fyzicky) tyrali a potom sa jej podarilo ujst. Do konca zivota bude mat holka stresy koli tomu, pre toto sa bojim stopovat, iked som chalan
pripomina mi tato tema, ako som raz pozeral 112 na Tv Nova a jednu studentku cesku, ktora stopovala zobral jeden nenapadny starsi par, vsetko v pohode, potom odbocili k ich domu zviazali ju, dlhy cas ju (sexualne, psychicky, fyzicky) tyrali a potom sa jej podarilo ujst. Do konca zivota bude mat holka stresy koli tomu, pre toto sa bojim stopovat, iked som chalan
-
Začiatok Konca
Professional
Hej stopoval som,ale len v skautskom tabore do dediny..to bolo asi 7 km..siel som s kamaratkou a stopli sme stareho spoteneho chlapika na skutry(125-250cm3) a tak sme sli traja na jednom mensom skutry..navyse ten chlap bol do pol pasa vyzleceny a zanho som posadil moju kamaratku Alenku(tymto ju pozdravujem)..keby ste ju videli..
ta sa ho drzala jak horuceho zemiaka..len zapastiami a ten ksicht
naozaj som sa veeelmi zabaval...skoda,ze ona uz tak nie..
A potom mi este kamarati vraveli,ze stopli takeho tipka na tatrovke, a ze ich zobral..sli dalej..a pred nimi baby, ktore velmi nemali radi..tak mu povedali,nech im nieco spravi..oni samozrejme stopovali a tan chlap im zastavil tak cca 70 metrov pred nimi...a oni sa rozbehli este spat a ked boli uz tesne blizko,tak dupol na plyn a odisiel..
take fajn mile a na pobavenie prihody.. 
A potom mi este kamarati vraveli,ze stopli takeho tipka na tatrovke, a ze ich zobral..sli dalej..a pred nimi baby, ktore velmi nemali radi..tak mu povedali,nech im nieco spravi..oni samozrejme stopovali a tan chlap im zastavil tak cca 70 metrov pred nimi...a oni sa rozbehli este spat a ked boli uz tesne blizko,tak dupol na plyn a odisiel..
-
miki690
Medium Professional
no ja velmi nestopujem, ked tak len tak necakane a stale sa nieco podari
minule sme tak niceo oslavovali na intraku, potom sme sa rozhodli ze idemem do mesta. Problem bol v tom ze sme zmeskali bus a po polnoci chodia len raz za hodinu, tak sa vraciamie na intrak a okolo islo nejake auto. Kamos len tak zdvihol ruku a typek nam zastavil a zobral nas setkych 4 do mesta. Este nam aj ukazal jeden super podnik. Takze asi tak
-
seth82
Darca
Heh stopoval som s kamosom kazdy vikend, ked som zostaval na intraku v Puchove na FPT...bola tam nehorazna nuda, ziaden net, nic, proste koniec, tak sme chodievali na Cechy popozerat mesta, tam a naspat stopom, boli sme pripraveni aj na pripadnu prepravu vlakom, ale to sa stalo iba raz, dokonca sme boli raz aj na diskoteke tusim sa to volalo hotel Moskva v Zline....stopoval som pomerne casto a uspesne...
Nestopujem a ani neberiem stoparov. Raz ked sme isli s kamosom z chaty tak on sa rozhodol ze pojde stopom...tak ja som sa postavil na zastavku a cakal na SAD a on isiel o par metrov dalej a stopoval...hmm to mi dalo definitivnu bodku ze taketo veci robit nebude...bol tam iba ako sasek a vodici si z neho robili prdel. zastavili a ked sa vybral k nim tak pridali a zdrhli a behom 10 min mu to spravili aspon traja...dik radsej nasetrim na autobus a mam to v pohode...kedze som student busi a vlaky mam lacne tak naco hentak saskovat
-
JohnFrusciante
Star
ja stopujem casto. najviac som stopoval 150km a stacilo mi. teda stacilo na vtedy
teraz by som siel stopovat zase. je super ked bo pol hodine cakania zastavi nejaky super chlapik s ktorym sa da celkom slusne pokecat. jednoducho kto neskusil stopovanie nech je radsej ticho a nech nehovori ze je to pre uboziakov 
-
Eritrea
Star
ja stopujem len s kamoskou..
heh to sa skor zveziem s nou lebo ona sedi v predu a keca so soferom.(zena nam este nezastavila)no ale minule som nestihla bus do PO (v ten den ich menili) a tak som bola nutena stopovat lebo by som nestihla vlak do ZV kde studujem..no ale k veci proste bolo to super.
nikdy som to sama neskusala lebo som sa hambila..viete..ale je to fain ..
))
no sama by som sa neodvazila cestovat daleko..ale laka ma stop po slovensku, cez leto,..alebo po europee.
znie to super..len keby bolo s kym:(
no sama by som sa neodvazila cestovat daleko..ale laka ma stop po slovensku, cez leto,..alebo po europee.
-
dew6
Light Star
Fakt sa za to hanbím, no raz som na stop nasadila 7 detí a psa, za ktoré som bola zodpovedná s najstarším 11-ročným chalanom, aby ich odviezli asi 1km... Nie je to veľa, no ja som tam išla peši, lebo oni nevládali a nezmestila som sa....(schovala som ich za kríky a keď zastavil, tak som ich tam rýchlo napratala, aby nestihol ujsť)
No ale raz som stopla geológa a s tým som si teda riadne pokecala....
Raz som si len tak robila srandu (dávno) a moji rodičia boli pri aute za zákrutou, no a ja som sa vytratila a veselo som stopovala a pýtala sa vodičov, koľko je hodín....mladý sympatický Bratislavčan v mercedese bol ok, no tí 4 cigáni, ktorých som sa ani nesnažila ma skoro stiahli....

No ale raz som stopla geológa a s tým som si teda riadne pokecala....
Raz som si len tak robila srandu (dávno) a moji rodičia boli pri aute za zákrutou, no a ja som sa vytratila a veselo som stopovala a pýtala sa vodičov, koľko je hodín....mladý sympatický Bratislavčan v mercedese bol ok, no tí 4 cigáni, ktorých som sa ani nesnažila ma skoro stiahli....
ja som vminule stopoval s kamosmi...vlak nam mal ist as o hodinu a autobus nam usiel...boli sme traja a potrebovali sme zviest tak 15 km..stopli sme asi 3.auto co slo..mno proste uplna parada..nadupane auto..plna vybava a thak proste obor auto a vnom taky typek...vravel ze aj on kedisi stopoval tak bere stoparov ze to chape..taky haluzak..mno parada proste