Stopovanie

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Stopovanie

Príspevok od používateľa Jeremy »

Co si myslite o stopovani?
Kam ste uz dostopovali?

Ja bezne stopujem a podla mna je stopovanie super. Vzdy stretnem novych zaujimavych ludi. vacsinou mi zastanu ludia co uz stopovali a vedia ake to je.
Vacsinou vsak stopujem iba po slovensku ale chcel by som ist do zahranicia stopom

a co vy pochvalte sa
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ja som stopoval len parkrat a zatial to vzdy bolo v pohode, raz som napriklad isiel z BA domov, vsetky posledne spoje som zmeskal, tak som siel peso a mal som predsebou asi 20km co sa mi moc nechcelo no a za 5 minut som stopol auto a zachvilku som bol doma 8)
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

ja ked mam 4-6 hodin, a idem zo skoly, tak stale stopujem, niekedy som stopol vzdy prve auto ale naposledy som stopoval 45min..... ale neprestanem to praktizovat....
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

Stopovanie je fajn... Len ako ženská to radšej nevykonávam sama, najradšej s nejakým kámošom... Však ušetrené peniažky sa zídu a navyše niektorí ľudia sú fakt veľmi milí....
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

dajte sem dake funny stories nech sa pobavime popripade neprijemne zazitky :)
napr nevem ci funny ale snad hej... moj oco bral stopara a po par bájkach mu dal 500 sk lebo vraj mu zomreli rodicia a ide na pohreb z viedne tri noci nespal a somariny... o pol roka na navsteve to vravel a jeho kamarat si spomenul ze viezol cloveka s rovnakym pribehom a dal mu 700 sk :lol:

o tri mesiace sa otec s tym clovekom stretol a nahanal ho autom po zvolene az na nejake poorane pole cez ktore ten clovek-zlodej krizom utekal... oco vravel ze vraj za 5kil mu to stalo, aky bol vyleptany :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Raz v zivote som isiel z Nitry domov stopom. Zastavil nam taky chlapik v strednych rokoch. Strasne v pohode. Rozpraval nam o tom o svojej milenke a tak. Tesne pred Zamkami mi podal telefon so slovami: Pocuj, nevies, ako zmazem tie spravy, co mi tato mlada posiela, ked mi to stara uvidi, zabije ma. Neskutocny smiech v aute, ale potom dal aj cislo a hovoril, ze casto ide z NR, keby chceme zviest, ze hocikedy mam zavolat.
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ja som raz stopoval do piestan z banskej bystrice. Za novakmi mi zastala zena ucitelka autoskoly... ze ma zobere do topolcian. Tak som nasadol a zaspal. A zobudil som sa v Zlatych moravciach. A ona sa mi zacala ospravedlnovat ze ona zabudla ze nejde cez topolcany. Tak som s usmevom vystupil a stopoval do nitry a hlohovca. A v tom zacalo prsat. Fakt podareny den ale potom som stopol typa az do hlohovca tak bolo v pohode :D)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Ja som este nestopoval, ale vnukla sa mi otazka, ci by som ja do mojho auta niekoho pustil a odpovedam si, ze nie. V tomto smere som nedovercivy. :)
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Na takych ludi z vacsa potichu nadavam :) ale pravda je ze casy su divne ale vies som student kazda korunka draha a tie peniaze sa vzdy zidu

preto stopujem

a je pravda ze vzdy stopnem zaujimaveho cloveka... a niekedy skautov niekedy stoparov

raz mi tak zastal chalanisko co den predtym sa vratil stopom z francuzska a dali mi cislo a rano ma zobrali zo ziaru do bystrice...:)

proste pohodovy chlapci
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

ak mozem, napisem:

pripomina mi tato tema, ako som raz pozeral 112 na Tv Nova a jednu studentku cesku, ktora stopovala zobral jeden nenapadny starsi par, vsetko v pohode, potom odbocili k ich domu zviazali ju, dlhy cas ju (sexualne, psychicky, fyzicky) tyrali a potom sa jej podarilo ujst. Do konca zivota bude mat holka stresy koli tomu, pre toto sa bojim stopovat, iked som chalan :D
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Hej stopoval som,ale len v skautskom tabore do dediny..to bolo asi 7 km..siel som s kamaratkou a stopli sme stareho spoteneho chlapika na skutry(125-250cm3) a tak sme sli traja na jednom mensom skutry..navyse ten chlap bol do pol pasa vyzleceny a zanho som posadil moju kamaratku Alenku(tymto ju pozdravujem)..keby ste ju videli..:hehe: ta sa ho drzala jak horuceho zemiaka..len zapastiami a ten ksicht :hehe: naozaj som sa veeelmi zabaval...skoda,ze ona uz tak nie..

A potom mi este kamarati vraveli,ze stopli takeho tipka na tatrovke, a ze ich zobral..sli dalej..a pred nimi baby, ktore velmi nemali radi..tak mu povedali,nech im nieco spravi..oni samozrejme stopovali a tan chlap im zastavil tak cca 70 metrov pred nimi...a oni sa rozbehli este spat a ked boli uz tesne blizko,tak dupol na plyn a odisiel.. :hehe: take fajn mile a na pobavenie prihody.. :D
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

no ja velmi nestopujem, ked tak len tak necakane a stale sa nieco podari :D minule sme tak niceo oslavovali na intraku, potom sme sa rozhodli ze idemem do mesta. Problem bol v tom ze sme zmeskali bus a po polnoci chodia len raz za hodinu, tak sa vraciamie na intrak a okolo islo nejake auto. Kamos len tak zdvihol ruku a typek nam zastavil a zobral nas setkych 4 do mesta. Este nam aj ukazal jeden super podnik. Takze asi tak
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Heh stopoval som s kamosom kazdy vikend, ked som zostaval na intraku v Puchove na FPT...bola tam nehorazna nuda, ziaden net, nic, proste koniec, tak sme chodievali na Cechy popozerat mesta, tam a naspat stopom, boli sme pripraveni aj na pripadnu prepravu vlakom, ale to sa stalo iba raz, dokonca sme boli raz aj na diskoteke tusim sa to volalo hotel Moskva v Zline....stopoval som pomerne casto a uspesne...
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

Nestopujem a ani neberiem stoparov. Raz ked sme isli s kamosom z chaty tak on sa rozhodol ze pojde stopom...tak ja som sa postavil na zastavku a cakal na SAD a on isiel o par metrov dalej a stopoval...hmm to mi dalo definitivnu bodku ze taketo veci robit nebude...bol tam iba ako sasek a vodici si z neho robili prdel. zastavili a ked sa vybral k nim tak pridali a zdrhli a behom 10 min mu to spravili aspon traja...dik radsej nasetrim na autobus a mam to v pohode...kedze som student busi a vlaky mam lacne tak naco hentak saskovat
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

ja stopujem casto. najviac som stopoval 150km a stacilo mi. teda stacilo na vtedy :D teraz by som siel stopovat zase. je super ked bo pol hodine cakania zastavi nejaky super chlapik s ktorym sa da celkom slusne pokecat. jednoducho kto neskusil stopovanie nech je radsej ticho a nech nehovori ze je to pre uboziakov :)
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

ja stopujem len s kamoskou..:D heh to sa skor zveziem s nou lebo ona sedi v predu a keca so soferom.(zena nam este nezastavila)no ale minule som nestihla bus do PO (v ten den ich menili) a tak som bola nutena stopovat lebo by som nestihla vlak do ZV kde studujem..no ale k veci proste bolo to super.:) nikdy som to sama neskusala lebo som sa hambila..viete..ale je to fain ..:)))
no sama by som sa neodvazila cestovat daleko..ale laka ma stop po slovensku, cez leto,..alebo po europee.:) znie to super..len keby bolo s kym:(
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

skus nejaky kaser ako spolujazdca:)
ffnatic
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ffnatic »

no ja som stopovával každý den zo školy..a vždy nám niekto zastavil...je to super len občas nám zastavili divný ľudia :D
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Fakt sa za to hanbím, no raz som na stop nasadila 7 detí a psa, za ktoré som bola zodpovedná s najstarším 11-ročným chalanom, aby ich odviezli asi 1km... Nie je to veľa, no ja som tam išla peši, lebo oni nevládali a nezmestila som sa....(schovala som ich za kríky a keď zastavil, tak som ich tam rýchlo napratala, aby nestihol ujsť) :oops:

No ale raz som stopla geológa a s tým som si teda riadne pokecala....
Raz som si len tak robila srandu (dávno) a moji rodičia boli pri aute za zákrutou, no a ja som sa vytratila a veselo som stopovala a pýtala sa vodičov, koľko je hodín....mladý sympatický Bratislavčan v mercedese bol ok, no tí 4 cigáni, ktorých som sa ani nesnažila ma skoro stiahli.... :roll:
:D
sinaj
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa sinaj »

ja som vminule stopoval s kamosmi...vlak nam mal ist as o hodinu a autobus nam usiel...boli sme traja a potrebovali sme zviest tak 15 km..stopli sme asi 3.auto co slo..mno proste uplna parada..nadupane auto..plna vybava a thak proste obor auto a vnom taky typek...vravel ze aj on kedisi stopoval tak bere stoparov ze to chape..taky haluzak..mno parada proste
Napísať odpoveď