Vas Hrdina???

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

axXis: možno keby si bol na ich mieste alebo by ti naozaj zachránili život by si zmenil názor. Hej, možno to berú ako rutinu, povinnosť, je to pre nich práca a určite by boli neraz radšej doma, ale napriek tomu ich to, čím sú stavia do tejto polohy "hrdinu".
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Hm... asi spominany Bono z U2, mozno este Maxwell Fraser (Maxi Jazz z Faithless) alebo Brian Molko (spevak Placebo).

A Hojko :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

JC
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Hans Christian Andersen
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

axXis napísal:Uznavam, ze ich praca je sice z moralneho hladiska uzasna. Zachranuju zivoty ecetera. Ale aj tak mi to stale pripada ako z povinnosti a nie ze by to boli "hrdinovia" v prvamo slova zmysle. Ked uz ste tu tak nadhodili, ze o stvrtej rano si zavolam sanitku, oni dojdu, daju mi injekciu a som zachraneny...Nemyslite, ze aj oni su celi nestastni z toho, ze maju nocnu a onmoho radsej by spali doma, to ze "len" zachranuju zivoty je uz rutina? Podla mna ano.
Je to povinnosť. Ale tú povinnosť si vybrali. Vieš, záchranárom sa nemôžeš stať len tak. Toto nie je zamestnanie, toto je poslanie. Nie je záchranár, ktorí by študoval a zachraňoval len tak. Síce mu ráno na základni zazvoní telefón, v polomrákotách sadá do sanitky, zanadáva si, ale keď sa zákrok podarí, je to pokaždom neuveriteľný pocit.
Neexistujú ľudia pred ktorými mám väčší rešpekt ako sú oni.
Viem o čom ti teraz píšem, moja mama ... Síce nie je záchranárka, ale pracuje na OAIM /oddelenie anesteziológie a intenzívnej medicíny/ :wink:
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

uplink napísal:JC
kto to je? :shock:

//erytrocyt: Ježiš Kristus
aha :slap:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Oscar Schindler
Paul Rosebagina
Jan Pavol II
Leonidas
Alkibiades - jeden z najlepsich atenskych vojvodcov v dejinach ..zniceny svojimi vlastnymi vasnami a nedoverov atenskeho ludu pocas peloponezskej vojny

Ludia ktory ukazali svetu velkost ducha bez toho aby si to vynucovali ....nechcem byt ako oni stali sa hrdinami silou vole a hlavne zhodou nahod a urcite by som nechcel zazit ich zivoty , avsak vzdy daju odhodlanie aj pre generacie po nich sa zlepsit ...forever glory
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Na margo zachranarov, ked uz mame takychto ludi nazyvat hrdinami, tak to su na prvom mieste hasici. To su skutocni hrdinovia. Zachranari oproti nim nemusia robit nic. Oni maju pristroje, ktore im pomahaju pomahat pacientom, su skoleni, vedia presne, co telo moze, co nie atd.. nechcem zachadzat do detailov. Ale hasici to maju OVELA tazsie. Idu priamo do ohna (sice aj oni maju techniku atd.), ale NIKDY nevedia presne predpovedat, ci na nich nespadne nejaky tram, ci im popripade nezacne horiet cesta, odkial prisli. Riskuju svoje zivoty pre nas a hlavne ma ide porazit, ked chudaci musia riskovat zivot, kvoli nejakej drbnutej macke, ktora je na elektrickom stoziari a podobne.
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

hmmm...akonahle dosiahnem max level a skoro vsetky skilly hladam dalsieho hrdinu :lol:
Hladanie hodnot je v podstate nekonecne, kazdy je v niecom hrdina a v niecom uplny oIo. Niekto sa priam az obetuje pre urcitu vec, a jeho akcia moze vyvolat ozaj silny respekt. Od ninja korytnaciek po mojho suseda, vzdy sa da najst nieco az vzorne, ale celkova autorita stylu hrdina nikto nie je, a ani nikdy nebude. Ale v malych davkach su to hlavne ludia co uznavaju svojimi cinmi ludskost samotnu, dokazu silny, POZITIVNY VPLYV ktory ich stoji az sebaobetu.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

p4ra napísal:....
P4ra ale oni si tu pracu zvolili to iste mozes povedat aj o vojakoch ...lenze oni si profesiju vybrali a musia pocitat aj s rizikami ine je ak sa do situacie dostanes nechtiac a mozes sa rozhodnut ci tam za tou mackou vylezies alebo nebudes riskovat
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Pod pojmom hrdina si predstavujem človeka, ktorý neváha pomôcť druhému, ked to v ťažkej chvíli potrebuje bez toho aby pozeral na možné rizika pre seba :)

pre mna je zpomedzi známych ľudí hrdinom hokejista Joe Sakic, ktorý je pre mna životným vzorom tým, že raz pomohol tehotnej žene pri havárii privolaním vrtuľníka, pričom ostatní ani prstom nepohli, kvôli tomu som si ho aj vybral za môj vzor, pretože napriek tomu, že je to hviezda tak sa správa obetavo nie len na ľade ale aj mimo neho.

btw. asi pre každého človeka, ktorý má rodinu tak sú hrdinami jeho rodičia o to viac je to pre mňa moja mamka, ktorá sa o mňa stara od môjho detstva sama a to je hrdinstvo si myslím :wink:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

semir jednoznacne :D a este steve - o
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

P3Bo napísal:P4ra ale oni si tu pracu zvolili to iste mozes povedat aj o vojakoch ...lenze oni si profesiju vybrali a musia pocitat aj s rizikami ine je ak sa do situacie dostanes nechtiac a mozes sa rozhodnut ci tam za tou mackou vylezies alebo nebudes riskovat
Suhlasim, ale ja som len akusi stupnicu chcel spravit alebo co. :)
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

Spider-man :lol: a este Bart Simpson a Homer Simpson :wink:
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

p4ra :) a hojko :)

niekedy aj t0m4s3 ...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Marshall z "how i met your mother" on raz otvoril strasne tazke dvere :lol:
slide
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa slide »

The Game....berem to skor ako svoj idol :) a nie hrdina
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Robert Nesta Marley, pretoze mi neustale dodava silu a pomaha mi prekonat rozne tazke zivotne situacie, aj ked si pomaham v skutocnosti ja, ale spomienka na neho ma vzdy povzbudi a jeho hudba ma naplna laskou a stastim. Jednoducho beriem ho ako mojho hrdinu, preto co pre mna robi jeho existenica v tomto casopriestore.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

suhlasim s axxisom vo vsetkom :)
a este:
Tommy, Davor Suker, Peter Stastny, Mark Renton, Bart Simpson, Miroslav Hornicek, Spiderman, Blue ...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

miki24686 napísal: Peter Stastny, Mark Renton, Bart Simpson, Miroslav Hornicek, Spiderman, Blue ...
v čom sú títo ľudia hrdinovia?
Napísať odpoveď