Vas Hrdina???
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Je to povinnosť. Ale tú povinnosť si vybrali. Vieš, záchranárom sa nemôžeš stať len tak. Toto nie je zamestnanie, toto je poslanie. Nie je záchranár, ktorí by študoval a zachraňoval len tak. Síce mu ráno na základni zazvoní telefón, v polomrákotách sadá do sanitky, zanadáva si, ale keď sa zákrok podarí, je to pokaždom neuveriteľný pocit.axXis napísal:Uznavam, ze ich praca je sice z moralneho hladiska uzasna. Zachranuju zivoty ecetera. Ale aj tak mi to stale pripada ako z povinnosti a nie ze by to boli "hrdinovia" v prvamo slova zmysle. Ked uz ste tu tak nadhodili, ze o stvrtej rano si zavolam sanitku, oni dojdu, daju mi injekciu a som zachraneny...Nemyslite, ze aj oni su celi nestastni z toho, ze maju nocnu a onmoho radsej by spali doma, to ze "len" zachranuju zivoty je uz rutina? Podla mna ano.
Neexistujú ľudia pred ktorými mám väčší rešpekt ako sú oni.
Viem o čom ti teraz píšem, moja mama ... Síce nie je záchranárka, ale pracuje na OAIM /oddelenie anesteziológie a intenzívnej medicíny/
-
P3Bo
Guru wannabe
Oscar Schindler
Paul Rosebagina
Jan Pavol II
Leonidas
Alkibiades - jeden z najlepsich atenskych vojvodcov v dejinach ..zniceny svojimi vlastnymi vasnami a nedoverov atenskeho ludu pocas peloponezskej vojny
Ludia ktory ukazali svetu velkost ducha bez toho aby si to vynucovali ....nechcem byt ako oni stali sa hrdinami silou vole a hlavne zhodou nahod a urcite by som nechcel zazit ich zivoty , avsak vzdy daju odhodlanie aj pre generacie po nich sa zlepsit ...forever glory
Paul Rosebagina
Jan Pavol II
Leonidas
Alkibiades - jeden z najlepsich atenskych vojvodcov v dejinach ..zniceny svojimi vlastnymi vasnami a nedoverov atenskeho ludu pocas peloponezskej vojny
Ludia ktory ukazali svetu velkost ducha bez toho aby si to vynucovali ....nechcem byt ako oni stali sa hrdinami silou vole a hlavne zhodou nahod a urcite by som nechcel zazit ich zivoty , avsak vzdy daju odhodlanie aj pre generacie po nich sa zlepsit ...forever glory
-
p4ra
Redeemer
Na margo zachranarov, ked uz mame takychto ludi nazyvat hrdinami, tak to su na prvom mieste hasici. To su skutocni hrdinovia. Zachranari oproti nim nemusia robit nic. Oni maju pristroje, ktore im pomahaju pomahat pacientom, su skoleni, vedia presne, co telo moze, co nie atd.. nechcem zachadzat do detailov. Ale hasici to maju OVELA tazsie. Idu priamo do ohna (sice aj oni maju techniku atd.), ale NIKDY nevedia presne predpovedat, ci na nich nespadne nejaky tram, ci im popripade nezacne horiet cesta, odkial prisli. Riskuju svoje zivoty pre nas a hlavne ma ide porazit, ked chudaci musia riskovat zivot, kvoli nejakej drbnutej macke, ktora je na elektrickom stoziari a podobne.
hmmm...akonahle dosiahnem max level a skoro vsetky skilly hladam dalsieho hrdinu 
Hladanie hodnot je v podstate nekonecne, kazdy je v niecom hrdina a v niecom uplny oIo. Niekto sa priam az obetuje pre urcitu vec, a jeho akcia moze vyvolat ozaj silny respekt. Od ninja korytnaciek po mojho suseda, vzdy sa da najst nieco az vzorne, ale celkova autorita stylu hrdina nikto nie je, a ani nikdy nebude. Ale v malych davkach su to hlavne ludia co uznavaju svojimi cinmi ludskost samotnu, dokazu silny, POZITIVNY VPLYV ktory ich stoji az sebaobetu.
Hladanie hodnot je v podstate nekonecne, kazdy je v niecom hrdina a v niecom uplny oIo. Niekto sa priam az obetuje pre urcitu vec, a jeho akcia moze vyvolat ozaj silny respekt. Od ninja korytnaciek po mojho suseda, vzdy sa da najst nieco az vzorne, ale celkova autorita stylu hrdina nikto nie je, a ani nikdy nebude. Ale v malych davkach su to hlavne ludia co uznavaju svojimi cinmi ludskost samotnu, dokazu silny, POZITIVNY VPLYV ktory ich stoji az sebaobetu.
správa
Pod pojmom hrdina si predstavujem človeka, ktorý neváha pomôcť druhému, ked to v ťažkej chvíli potrebuje bez toho aby pozeral na možné rizika pre seba
pre mna je zpomedzi známych ľudí hrdinom hokejista Joe Sakic, ktorý je pre mna životným vzorom tým, že raz pomohol tehotnej žene pri havárii privolaním vrtuľníka, pričom ostatní ani prstom nepohli, kvôli tomu som si ho aj vybral za môj vzor, pretože napriek tomu, že je to hviezda tak sa správa obetavo nie len na ľade ale aj mimo neho.
btw. asi pre každého človeka, ktorý má rodinu tak sú hrdinami jeho rodičia o to viac je to pre mňa moja mamka, ktorá sa o mňa stara od môjho detstva sama a to je hrdinstvo si myslím
pre mna je zpomedzi známych ľudí hrdinom hokejista Joe Sakic, ktorý je pre mna životným vzorom tým, že raz pomohol tehotnej žene pri havárii privolaním vrtuľníka, pričom ostatní ani prstom nepohli, kvôli tomu som si ho aj vybral za môj vzor, pretože napriek tomu, že je to hviezda tak sa správa obetavo nie len na ľade ale aj mimo neho.
btw. asi pre každého človeka, ktorý má rodinu tak sú hrdinami jeho rodičia o to viac je to pre mňa moja mamka, ktorá sa o mňa stara od môjho detstva sama a to je hrdinstvo si myslím
-
p4ra
Redeemer
Suhlasim, ale ja som len akusi stupnicu chcel spravit alebo co.P3Bo napísal:P4ra ale oni si tu pracu zvolili to iste mozes povedat aj o vojakoch ...lenze oni si profesiju vybrali a musia pocitat aj s rizikami ine je ak sa do situacie dostanes nechtiac a mozes sa rozhodnut ci tam za tou mackou vylezies alebo nebudes riskovat
Robert Nesta Marley, pretoze mi neustale dodava silu a pomaha mi prekonat rozne tazke zivotne situacie, aj ked si pomaham v skutocnosti ja, ale spomienka na neho ma vzdy povzbudi a jeho hudba ma naplna laskou a stastim. Jednoducho beriem ho ako mojho hrdinu, preto co pre mna robi jeho existenica v tomto casopriestore.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe