vytvorenie inštalátora Windows
-
sanyika
Medium Star
vytvorenie inštalátora Windows
Som volakedy volakde videl nieco takeho, ze bol program na vytvorenie instalacky windowsu, nahdzali sa tam softy ktore sa mali nainstalovat spolu s windowsom, pri instalacii windowsu sa ukazalo okno s checkboxami a tam si mohol clovek vybrat ktore aplikacie sa maju nainstalovat. len newim jak sa ten program volal...niekto to hadam bude wediet....ci nie

nLite je dobry program, dělam si prave isntalacku windows, mam tam vsekto urobene, ale hledam zpusob jak upravim samotný instalator (napr to modre pozadi na černe atd..), a jak tam pridam svoje programy jako firefox atd...Šu-Do napísal:n-lite ?
a taky by mě zajímalo jak upravim bootovaci obrázek, a ikony (jako tento počítač, složky..)
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nie... to si spravis CDcko alebo DVDcko kde si nahodis vsetko co chces... a ako ked normalne instalujes windows tak ho budes mat upraveny podla seba pri instalacii.. to co chces ti nainstaluje tak ako si si to dal v nlitePilifo napísal:To vážne takýto programík je? A stačí ho iba pustiť pri inštalovaní Windowsu, aby tam nahodil všetky programy, ktoré chcem??
-
sanyika
Medium Star
to Pillifo: nainstalujes vo wine ten soft...spustis...musis mat skopirovane instalacne cd na disk pretoze ak to nemozes citat z cd/dvd pretoze to tam chce ten soft vypalit...a uz sa riadis len podla moznosti softu...nahadzes programy ktore tam chces mat...vyhodis sucasti windowsu, pridas zaplaty, drivery atd atd.... 
Na programy ti nestaci len Nlite, potrebujes si stiahnut aj Nlite addon maker. Postahujes si instalacky danych programov a pomocou addon maker vytvoris cab archivy a tie sa potom importnu v nlite. Potom sa ti budu instalovat aj softy pri instalacii samotneho systemu. Je to pohodlne, ja sam to mam spravene, Avast, Keiro, Opera, CCleaner a este nejake tam mam, kedze aj tak to vzdy nahadzujem. Ale to bolo uz davnejsie, co som to robilPilifo napísal:To vážne takýto programík je? A stačí ho iba pustiť pri inštalovaní Windowsu, aby tam nahodil všetky programy, ktoré chcem??
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
pato83: Rozmyslal som nad niecim takym, lenze problem je, ze mam rad aktualne veci a teda som nuteny updatovat, ci ide napriklad o Total Commander, WinRAR, WinAmp, Firefox, uTorrent, Miranda... a hoci by som to mozno napchal do instalacky, tak o tri mesiace to nie je uz aktualne. Preto radsej preferujem vytvorenie samotnej instalacky, ktoru si vyladim ako potrebujem, spravim Windows Update, nasledne za pouzitia programu TuneUP Utilities to doladim... a az potom pride na rad instalacia programov, ktore pouzivam. Samozrejme vzdy vsadzam na nove verzie, rovnako ako najnovsie ovladace..., v niektorych pripadoch sa nebranim ani beta verziam.
Tak ale ty si potom tzv. betatester.hojko napísal:pato83: Rozmyslal som nad niecim takym, lenze problem je, ze mam rad aktualne veci a teda som nuteny updatovat, ci ide napriklad o Total Commander, WinRAR, WinAmp, Firefox, uTorrent, Miranda... a hoci by som to mozno napchal do instalacky, tak o tri mesiace to nie je uz aktualne. Preto radsej preferujem vytvorenie samotnej instalacky, ktoru si vyladim ako potrebujem, spravim Windows Update, nasledne za pouzitia programu TuneUP Utilities to doladim... a az potom pride na rad instalacia programov, ktore pouzivam. Samozrejme vzdy vsadzam na nove verzie, rovnako ako najnovsie ovladace..., v niektorych pripadoch sa nebranim ani beta verziam.
Edit: Co sa tyka tebou spomenutych programov, tak Firefox si zisti a upozorni ta na novsiu verziu, taktiez miranda, ak sa nemylim, utorrent neviem, winamp nemusim
diky moc za ten Nlite addon makerpato83 napísal:Na programy ti nestaci len Nlite, potrebujes si stiahnut aj Nlite addon maker. Postahujes si instalacky danych programov a pomocou addon maker vytvoris cab archivy a tie sa potom importnu v nlite. Potom sa ti budu instalovat aj softy pri instalacii samotneho systemu. Je to pohodlne, ja sam to mam spravene, Avast, Keiro, Opera, CCleaner a este nejake tam mam, kedze aj tak to vzdy nahadzujem. Ale to bolo uz davnejsie, co som to robil
ale třeba takove nero mi stači nero 7, stejne pochybuju ze v nových verích něco bude, mě stačí vypalování a to umi