Anglicky Windows => Slovensky Windows ?
-
sINN3R
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Anglicky Windows => Slovensky Windows ?
kamarat ma original anglicky windows XP pro a chcel by ho mat poslovensky. nasiel som ze sa predavaju za 100SK cd ktore to preinstaluju [vlastne daka nadstavba] na slovensku verziu. Chcel som sa spytat ci niekto nevie ci sa to neda najst niekde na stranke microsoftu alebo dakde inde sak to musi byt free..... dik
GothaR: mam pocit, ze to je len na cesku verziu a on ma anglicku
urcite je to zadarmo, ale neviem to teraz najst - spolubyvajuci mi to raz poslal len uz neviem ako sa to volalo a malo to okolo 110 MiB...ked pridem dom tak to pozriem - mal by som to mat v druhom pc...
EDIT// tak zadarmo to zrejme nebude kedze to nikde neviem najst...
urcite je to zadarmo, ale neviem to teraz najst - spolubyvajuci mi to raz poslal len uz neviem ako sa to volalo a malo to okolo 110 MiB...ked pridem dom tak to pozriem - mal by som to mat v druhom pc...
EDIT// tak zadarmo to zrejme nebude kedze to nikde neviem najst...
GothaR napísal:Tu to je zadarmo, ale je to iba preklad interface, mam pocit, ze help nie je prelozeny.
Windows XP ® Slovak Interface Pack
Stručný popis
Slovak Interface Pack
Produkt Slovak Interface Pack pre českú verziu systému Windows XP Professional a českú verziu systému Windows XP Home Edition poskytuje slovenské používateľské rozhranie pre prevažnú časť používateľského rozhrania systému Windows XP.
Aha, tak nic, ospravedlnujem sa za vzniknute neprijemnostik6 napísal:
//mne to islo v pohode, len mi vadilo, ze z toho bol cesko-slovensky windows, teda ta lokalizacia do svk bola dost odflaknuta
-a udajne aj slovenska verzia win XP sa stabilitou nemoze rovnat ceskej...
ja som dva roky pouzival CZ windows a teraz ked mam KONECNE vlastny pc iba EN. uz nemusim mat viac bordel na disku(dost ze tam mam wins)
..uz ziadne adresare Desktop, Application Data a hned vedla Plocha a Data aplikácí, atd...
myslim ze by nijaky clovek co vie ovladat pc nemal mat problemy so slovickami ako File, Copy, Delete, My Computer, Settings...
..uz ziadne adresare Desktop, Application Data a hned vedla Plocha a Data aplikácí, atd...
myslim ze by nijaky clovek co vie ovladat pc nemal mat problemy so slovickami ako File, Copy, Delete, My Computer, Settings...