Skinheads
ako yebnuty clovek musi byt aby toto napisal...masterrr napísal:som rad ze tvoj cierny kamarat bol spokojny s bitkou, dost cudne ale ok, nech mu to dlho vydrzi..
xenofobia - strax z cudzix veci, ludi,...
no a este toto:
rasizmus je v kazdom z nas???
vo mne nie - mozno bol este kym som si neuvedomil ze rasizmus je zbytocna nenavist, nenavist zatemnuje mysel plodi zas len nenavist (ake poeticke
a k tomu ze prameni z hrdosti k predkom:
moji predkovia su slovania - ty ktoryx xcel hitler zabit taqze urcite nebudem uznavat jeho myslienky, ktore NS skini uznavaju
no co ...keby ze ty ides sam niekde kde by bolo 5 ciernych nasratych chlapcov a vydeli by teba sameho bieleho ze by ti nedali na pi*u??Rubiki napísal:masterrr> Mozes my napisat co konkretne su tam bludy, nech sa nieco priucim od mudrejsieho!
Inak to co si napisal o rasizme je absolutna blbost, podla teba ked mam povod pravdepodobne az niekde v Stredovekej Europe a som potomok Slovanov tak mam automaticky nenavidiet Cernochov alebo co?? Ved v tych dobach sa cernoch v tychto koncinach ani nedal stretnut!!!!
suhlasim ani ja nebijem ciernych zltych filajovych a neviem akych...ja ich respektujem ale je tam trochu toho rasizmu...ked uz nic ine aspon si urobim srandu....ze" hen jaky negga" ...chapes ne?...a to iste si myslia ja oni "biely jebko tralala"..........
btw....ja som este slusneho skina nevydel...aj ked som vyedel par typkov oblecenyh jak fasouni a kukam ze nieco antifa,tak som az potom pochopil
ze ani do mna nepiCovali.
aspon viem o koho ide...
No ja nevravim ze cernosi su sveti, su aj dobri aj zly, ale to je bezneSaq.utd napísal: no co ...keby ze ty ides sam niekde kde by bolo 5 ciernych nasratych chlapcov a vydeli by teba sameho bieleho ze by ti nedali na pi*u??
suhlasim ani ja nebijem ciernych zltych filajovych a neviem akych...ja ich respektujem ale je tam trochu toho rasizmu...ked uz nic ine aspon si urobim srandu....ze" hen jaky negga" ...chapes ne?...a to iste si myslia ja oni "biely jebko tralala"..........
btw....ja som este slusneho skina nevydel...aj ked som vyedel par typkov oblecenyh jak fasouni a kukam ze nieco antifa,tak som az potom pochopil
ze ani do mna nepiCovali.
aspon viem o koho ide...
Robit si srandu je bezne, len sa treba kontrolovat a netreba niekoho urazit
ano strach z cudzich/neznamych ludi.. cigani/negri/... niesu cudzi a neznami. Praveze vieme dobre co su zacViRuS napísal: ako yebnuty clovek musi byt aby toto napisal...
xenofobia - strax z cudzix veci, ludi,...
no a este toto:
rasizmus je v kazdom z nas???
vo mne nie - mozno bol este kym som si neuvedomil ze rasizmus je zbytocna nenavist, nenavist zatemnuje mysel plodi zas len nenavist (ake poeticke)
a k tomu ze prameni z hrdosti k predkom:
moji predkovia su slovania - ty ktoryx xcel hitler zabit taqze urcite nebudem uznavat jeho myslienky, ktore NS skini uznavaju
to ze Hitler chcel zabit Slovanou je blbost, rovnako ako 6mil....
nemusis uznavat Hitlera aby si mal hrdost ze si biely predsa
there´s no hate without love
boli ma z vas hlava
ide o to ze nie kazdy cigan, nie kazdy cierny, nie kazdy clovek je zlymasterrr napísal:ano strach z cudzich/neznamych ludi.. cigani/negri/... niesu cudzi a neznami. Praveze vieme dobre co su zaca z toho prameni ten odpor
![]()
neodsudim kvoli niekolkym (ani kvoli vacsine) celu "rasu"
co keby si bol slepy? ako by si posudzoval kto je cierny, zlty,... ?
Justice is blind
a k tomu dolfimu - slovania boli na rade po zidox a ciganox, ked by im zacal doxadzat "lebensraum"
pokial viem taq je to aj v majn kampf taqze neklam sam seba
To ze Hitler chcel vyvrazdit Slovanov je historicky dokazane a zacal s tym pri zahajeni operacie Barbarosa!! Jednotky SS hladili Ruske obyvatelsto vsade kde prisli a robili to nesmierne brutalne a to vsetko pod zamienkou vytvorenia zivotneho priestoru pre Nemcov!!!masterrr napísal: ano strach z cudzich/neznamych ludi.. cigani/negri/... niesu cudzi a neznami. Praveze vieme dobre co su zaca z toho prameni ten odpor
![]()
to ze Hitler chcel zabit Slovanou je blbost, rovnako ako 6mil....
nemusis uznavat Hitlera aby si mal hrdost ze si biely predsa![]()
![]()
there´s no hate without love![]()
boli ma z vas hlava
Rubiki som zvedavy na tie historicke fakty
. Mas to v hlave uplne domylene. Inak ked si uz taky historik, nevies preco nemcov civilne obyvatelstvo vitalo ako osloboditelov? Preco vznikali slovanske SS divizie?
Retne este som nemal tu "cest" mat v blizksoti negra ale ludia z inych casti sveta kde ich maju, maju na ten smrad trochu iny nazor

Virus Mein Kampf si necital a v Mein Kampfe to neni.
Retne este som nemal tu "cest" mat v blizksoti negra ale ludia z inych casti sveta kde ich maju, maju na ten smrad trochu iny nazor
-
Ali N
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
preto lebo vo vacsine slavanskych krajin bol (alebo hrozilo ze bude) komunizmus a ludia vnimali fasistov ako "osloboditelov" od komunizmu pricom netusili ze po Zidoch a Romoch maju byt na rade Slovaniamasterrr napísal:Rubiki som zvedavy na tie historicke fakty. Mas to v hlave uplne domylene. Inak ked si uz taky historik, nevies preco nemcov civilne obyvatelstvo vitalo ako osloboditelov? Preco vznikali slovanske SS divizie?
pravdu mate obaja - najprv ix vytali ako osloboditelov, potom zacali nackovia s vyvrazdovanimmasterrr napísal:Rubiki som zvedavy na tie historicke fakty. Mas to v hlave uplne domylene. Inak ked si uz taky historik, nevies preco nemcov civilne obyvatelstvo vitalo ako osloboditelov? Preco vznikali slovanske SS divizie?
![]()
Retne este som nemal tu "cest" mat v blizksoti negra ale ludia z inych casti sveta kde ich maju, maju na ten smrad trochu iny nazor![]()
a ty si urcite mein kampf cital...
Re: ach boze........
Jesen napísal:ludia, sa zobudte...skinheads nema spolocne absolutne nic s rasizmom ani sovinizmom....skins je nieco podobne ako punks, maju svoju kulturu, muziku, vystredny zivotny styl, ale ziadne prejavy rasovej neznasanlivosti...to len neonacisti (nackovia, fasisti, nazi......) prebrali skinheadsku kulturu a upravili podla svojich sprostych ideologii....prave tito kazia povest tzv skins, ludia na Slovensku a v Cechach ich hadzu vsetkych do jedneho vreca....pritom skins tvoria jednu z vetiev Antifa, spolu s Oi!, punx, sk8, hip hop, ska.....
takze bol by som rad, aby ste nepovazovali skinheads za neonacistov a naopak....viem, ze skinhead na Slovensku si aj tak mysli, ze je nacek, ale to je to iste, co si myslite vlastne vy.....
ludom to vysvetlujem uz dlho, ale malokto dokaze toto pochopit a rozlisit..
neverte vsetkemu, co citate v mediach, vidite v spravach.....lebo aj tam sa skins oznacuju za tych, ktori zmlatili nejake Roma alebo ineho cloveka...pritom vlastne vydavaju falosnu spravu, lebo prislusnik hnutia skins by nenapadol cloveka skrz rasovu neznasanlivost...
dufam, ze aspon niektori pochopili, co som tymto prispevkom myslel....
zatim
matka zem!!! ty nevies co hovoris.
skinheads vzniklo z nenavisti k pristahovalcom(tj. negri, moslimovia, aziati...) a popritom najvecsie problemy mali v tedy s punkacmy(rudy)...
tak sa uvedom prosim ta
jedine mozes spojit punk a skinheads v podobnom obliekani a to je vsetko.
-
rsc
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
To je pekna blbost whitek, co si napisal! Sak Skins a Punks boli kedysi jedna banda - normalne sa znasali. Potom sa vsak Skins osamostatnili (alebo Punks, ako chces), lebo sa nezhodovali v nazore na demokraciu - obidvom skupinam bol vlastny boj proti komanchom a vsetkym, ktori ich obmedzovali. Tak nevim, co tu pleties pristahovalcov. Si videl asi Kult hakoveho kriza co?whitek napísal:
matka zem!!! ty nevies co hovoris.
skinheads vzniklo z nenavisti k pristahovalcom(tj. negri, moslimovia, aziati...) a popritom najvecsie problemy mali v tedy s punkacmy(rudy)...
tak sa uvedom prosim ta![]()
jedine mozes spojit punk a skinheads v podobnom obliekani a to je vsetko.
rsc napísal: Jensen mas uplnu pravdu, len ostatni to asi nepochopili. Pravdepodobne do toho vidis (resp. vidime) o trosku viac.
Len by som dodal, ze hnutie skinheads ma napr. od punku, alebo inych stylov jednu zasadnu odlisnost - riadi sa urcitymi pravidlami, ktore aj platia a aj sa dodrzuju.
To, ze sa za nich skryvaju nazis je bohuzial realitou dnesneho sveta.
rsc ty trapko!!!
velmi dobre poznam ten obrazok co mas v awatari-----chyba ti tam este okolo neho napis SKINHEADS SLOVAKIA.
tak sa tu na nic nehraj hovno vies o tom.
JJ Punks and Skins boli casi bok po boku na pivko a roi.rsc napísal: To je pekna blbost whitek, co si napisal! Sak Skins a Punks boli kedysi jedna banda - normalne sa znasali. Potom sa vsak Skins osamostatnili (alebo Punks, ako chces), lebo sa nezhodovali v nazore na demokraciu - obidvom skupinam bol vlastny boj proti komanchom a vsetkym, ktori ich obmedzovali. Tak nevim, co tu pleties pristahovalcov. Si videl asi Kult hakoveho kriza co?