Jaký používáte Linux?
-
r4wMUnt34q
Star
Ubuntu 7.10 + Win XP (casom to dam asi prec) dualboot.
Gnome mozno neni az taky pekny, ale na Kubuntu sa mi nepacili programi, hlavne Konqueror nezobrazoval vsetko ako mal, ked som ho mal na desktope z LiveCD. Navyse som si toto tak pekne spravil, ze o KDE ani nezakopnem + CompizFusion, nadhera... Slape mi tu aj wifi, aj graficka vdaka restricted driveru, vsetko rychlo lahko spolahlivo, je to prisposobitelne, aj ked mam este problemy s instalaciou niekedy a tymi prikazmi vsetkymi, Rozmyslam, ze odkial to vsetci beru, neviete niekto nejaky zoznam dobry na nete ? Ubuntu ma silnu komunitu aj podporu, preto sa mi to paci, uz som musel vyriesit nejeden problemik
Nakolko som v Linuxe noob, tak mi userfriendly distro staci no, bohvie ci niekedy budem kompilovat jadra
, asi nie...
Gnome mozno neni az taky pekny, ale na Kubuntu sa mi nepacili programi, hlavne Konqueror nezobrazoval vsetko ako mal, ked som ho mal na desktope z LiveCD. Navyse som si toto tak pekne spravil, ze o KDE ani nezakopnem + CompizFusion, nadhera... Slape mi tu aj wifi, aj graficka vdaka restricted driveru, vsetko rychlo lahko spolahlivo, je to prisposobitelne, aj ked mam este problemy s instalaciou niekedy a tymi prikazmi vsetkymi, Rozmyslam, ze odkial to vsetci beru, neviete niekto nejaky zoznam dobry na nete ? Ubuntu ma silnu komunitu aj podporu, preto sa mi to paci, uz som musel vyriesit nejeden problemik
Nakolko som v Linuxe noob, tak mi userfriendly distro staci no, bohvie ci niekedy budem kompilovat jadra
hmm, linux je synonymum stability... momentalne mam Slackware 12 , ale menim to castejsie ako ponozkyhavrann napísal:uz ziadny , som sa s tym tr*kal a pouzival to polroka ,bohuzial to ma stabilitu pod psa , Linux jedine ako server u mna uz nic viac
-
berynatorko
Medium Expert
ja som ubuntu daval na cisty komp len s cerstvo danym Xpckom a tiez som 2x instalaciu pokazil. bola to moja chyba lebo som si myslel ze som velmi sikovny a dal som pri urcovani particii na instalaciu manualny mod a som si myslel ze tomu rozumiem. tak som si raz vymazal celu tabulku a druhy krat som to zle nastavil.sirmisoturbo napísal:ja som sa dnes snazil dat Ubuntu nejaku, no som dopadol asi tak, ze mi to odsralo vsetky data v pc (zopar serii simpsnov, nejake iso hry, filmy, dokumenty dolezite a tak..)
potom som na nete nasiel navod a uz to islo bez problemov. radsej 2x citaj ako raz instaluj. ale aspon viem ze nemam robit veci, do ktorych sa nevyznam. ale som rad ze som prisiel len o 1,5 hodinovu instalaciu, nie o data.
-
Blackshadow
Light Expert
- Kontaktovať používateľa: