win vista local area network connection
win vista local area network connection
neviete mi poradit ako vo win vista spravim klasicke sietove pripojenie medzi dvoma pocitacmi ?? na xpcku to bola malina ale tu je to nejake zlozite a vobec tomu nechapem...na oboch pocitacoch mam vistu
-
Dante3000rpm
Medium Star
uz sa mi podarilo najst a zmenit IPcky ale problem je v tom ze neviem ako vlastne spravim tusiet..lebo ked dam manage new network ci co to tam je tak mi vypise ze sa to neda..a ked aj chcem najst nejaky iny pocitac pomocou ctrl+win+f tak mi vypise ze domenove sluzby active directory momentalne nie su k dispozicii
-
sanyika
Medium Star
Takze prvy krok......
na 1. PC nastawis ip na 192.168.0.1 a masku na 255.255.255.0
na 2. PC nastawis ip na 192.168.0.2 a masku na 255.255.255.0
potom ti ma vysta zacat hladat siet....dalsi krok je ked ti vista naznaci ze je siet a vedla nazvu siete budes mat napisane ze verejná sieť potom kliknes napravo vedla toho je nejaka moznost a po kliknuti zmenis tu verejnu siet na privatnu-sukromnu a potom by ti to uz malo ist....vela stastia...ja som to robil takto a ide to dodnes....
na 1. PC nastawis ip na 192.168.0.1 a masku na 255.255.255.0
na 2. PC nastawis ip na 192.168.0.2 a masku na 255.255.255.0
potom ti ma vysta zacat hladat siet....dalsi krok je ked ti vista naznaci ze je siet a vedla nazvu siete budes mat napisane ze verejná sieť potom kliknes napravo vedla toho je nejaka moznost a po kliknuti zmenis tu verejnu siet na privatnu-sukromnu a potom by ti to uz malo ist....vela stastia...ja som to robil takto a ide to dodnes....
suhlasim s vyssie uvedenym tvrdenim
len este jedna vec...neviem ci to je potrebne spravit aj pri prepojeni 2 pocitacov, ale ked sme mali Vistu napojenu v intranetovej sieti tak sa na ten pc nedalo napojit pokial si nas chalan nedal medzi hostov a nepovolil si zdielanie dat s nami...to bolo treba spravit pre kazdeho hosta zvlast, ale zrejme bolo nemozne to spravit v sieti kde je okolo 1500 pc...
len este jedna vec...neviem ci to je potrebne spravit aj pri prepojeni 2 pocitacov, ale ked sme mali Vistu napojenu v intranetovej sieti tak sa na ten pc nedalo napojit pokial si nas chalan nedal medzi hostov a nepovolil si zdielanie dat s nami...to bolo treba spravit pre kazdeho hosta zvlast, ale zrejme bolo nemozne to spravit v sieti kde je okolo 1500 pc...
Počuj a tento problém mám aj ja ale moja téma zostala akosi bez povšimnutia. Takže mne by stačilo keby aspon ten net išiel. Prvý primárny je XP a druhý je vista na ktorom chcem tiež netovať. tu je téma poď mi napísať k tomu niečo.Dante3000rpm napísal:ja som tiez mal problem s prepojenim XP a vista a bolo to fakt na pi... ale nakoniec sa to nejak urobilo zmenou IPcky a isiel zdielat net a hrat hry po lan lenze doteraz mi nejde zdielat subory