Joker napísal: JJ Punks and Skins boli casi bok po boku na pivko a roi.
myslis ked ZONA A spievala o ciganskom probleme(na ich zaciatku) vtedy hej
Joker napísal: JJ Punks and Skins boli casi bok po boku na pivko a roi.
Co zas trepes blbosti - co sem pleties druhu svetovu? Ja mam zida zubara napr - a tak ako on mi nespravi zuby nikto.whitek napísal:o historiu sa tu nezaujmajte lebo cela hystoria okolo 2 sv. vojny je zmanippulovana a pozmenena zidmi.
Hee ako Punker som bol na koncerte v Karlovke na Kratkom a pohoda.whitek napísal:
myslis ked ZONA A spievala o ciganskom probleme(na ich zaciatku) vtedy hej
K tym historickym faktom ti niekolko milionov postrielanych Ruskych civilistov nestaci?masterrr napísal:Rubiki som zvedavy na tie historicke fakty. Mas to v hlave uplne domylene. Inak ked si uz taky historik, nevies preco nemcov civilne obyvatelstvo vitalo ako osloboditelov? Preco vznikali slovanske SS divizie?
![]()
Retne este som nemal tu "cest" mat v blizksoti negra ale ludia z inych casti sveta kde ich maju, maju na ten smrad trochu iny nazor![]()
Virus Mein Kampf si necital a v Mein Kampfe to neni.
Kód: Vybrať všetko
http://www.unity.host.sk/skins.htmpreco by mal byt hned sknhd? za to ze sa niekto hanbi za svoju rasu nemusi byt hned sknhd. ja sa tiez hnabim za niektorych hrdych "slovakov" a nie som kvoli tomu hned madarADOXtreme napísal:A co hovorite na toto?! Ked ma cigan (rom) natetovane na hrudi: "SOM CIGAN A HAMBIM SA ZA SVOJU RASU". Je samozrejme sknhd.
Hahaha, mozem sa zasmiat?? Napis my teda oznacenie tej Ruskej Divizie SS, ked uz existovali a v ktorej skupine armad posobili!!masterrr napísal:Hej, pocul. Boli aj ruske ss divizie. einsatzgruppen boli urcnene na likvidiaciu zidov, nie slovanov. Kde mas v tom svojom "Untermensch" napisane nieco o slovanoch?
Protifaktov je vela len sa mi to nehce teraz hladat a vacsina materialov je v anglictine takze....mozno neskor
Ale inak, co maju spolocne NS skinheadi s tym, ze Himmler alebo niekto, to nemal celkom v poriadku v hlave?
(napis ci mi ci rozumies english, ok?)
si najprv precitaj vsetko co som pisal a az potom sa rozculuj. ale ked sa ti nechce tak ti to napisem este raz. ja som povedal ze viem co snimi. a nie ze by som to s nimi urobil jajerino napísal: Neviem cim to je ale mam pocit ze ked ich stretnete na ulici ste vy ty prvi, ktori sklopite pohlady a a tvarite sa ze nic. Ale na nete ste najvacsi hrdinovia