a este jedno hlavne - chcelo by to USB
THX for all
a este som zabudol cena od 1000 do max 3000...nieco medzi tym by bolo naj
ehm, ja mam s oravou len zle skusenosti. Mal som DVD Orava 561 a stale sa zasekaval, casto mrzol, hucal jak vrtulnik ... Na jeho mieste by som sa popozeral po kvalitnejsich znackachseth82 napísal:http://www.orava.info/fkh/default.asp?c ... tiid=26289
lacny, spolahlivy a naviac podporis slovensku ekonomiku...
2199SK s DPH
Orava 561reno23 napísal:ehm, ja mam s oravou len zle skusenosti. Mal som DVD Orava 561 a stale sa zasekaval, casto mrzol, hucal jak vrtulnik ... Na jeho mieste by som sa popozeral po kvalitnejsich znackach
PS: a ani neviem ci tym podpori slovensku ekonomiku ked vsetky produkty od spolocnosti Orava su "Made in China"
PROSIM? Aku slovensku ekonomiku? Ty si jeden z tych ludi, co este nevedia o tom, ze tie vyrobky nemaju so slovenskom nic spolocne? Ze sa vyrabaju v cine a je to len sikovne zaregistrovana obchodna znacka? Ze v Trstenej v FKH (uvadzana adresa sidla spolocnosti) su len sklady a ziadne vyrobne haly? Orava "vyraba" vsetko od televizorov cez DVD snad az po kuchynske mixery. Vie niekto o nejakej fabrike na slovensku, kde by sa to vyrabalo? Ludia uz sa preberte, ORAVA je len obrovsky podvod!!!seth82 napísal:http://www.orava.info/fkh/default.asp?c ... tiid=26289
lacny, spolahlivy a naviac podporis slovensku ekonomiku...
2199SK s DPH
Počuj v akom formáte dávaš titulky ku filmom? Lebo ja mám nejaké DivX filmy a k tomu titulky vo formáte *.srt a miesto mäkčeňov tam mám klikyhákypatro16 napísal:ja som kupil Philips DVP5160 http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... d=14055160 a som s nim nadmieru spokojnydokonca cita DVD DL co som bol prekvapeny lebo v tech. specifikacii o tom neni ani zmienka
mam ho cca pol roka a ziaden problem som s nim nemal - nezamrza, je tichucky, ma slim design, podporuje titulky v roznych jazykoch a formatoch, cita vsetko co si vymenoval vyssie no co viac mozes chciet jedine co by som mu vytkol je, ze obrazky vo väcsom rozliseni (5-10 megapixel) mu trva nacitat troska dlhsie(z CD-DVD)
P.S.: tu oravu a znacky tomu podobne(Technika, Funai, Hyundai, Goodmans, Mascom, add.) by som urcite neskusal, vyhni sa im velkym oblukom(viem ocom hovorim teraz ma toho tatko doma plno na opravu) ber znacky ako SONY, PHILIPS, PIONEER
joo, to mam aj ja na mojom kenwoode, dost ma to stve, takze ja mam soft, do ktoreho skopcim titulky, dam odstranit diakritiku (cca 5 sekund) a skopcim spat miesto povodnych:)SiS napísal:Počuj v akom formáte dávaš titulky ku filmom? Lebo ja mám nejaké DivX filmy a k tomu titulky vo formáte *.srt a miesto mäkčeňov tam mám klikyháky
je jedno v akom formate su prehra skoro kazde no aj mne to robilo a nevedel som preco ale uz som na to prisiel musis si prenastavyt jazyk titulkou na cz alebo sk proste v akom jazyku mas titulky a potom pojde vsetko ako maSiS napísal:Počuj v akom formáte dávaš titulky ku filmom? Lebo ja mám nejaké DivX filmy a k tomu titulky vo formáte *.srt a miesto mäkčeňov tam mám klikyháky