Kupa DVD prehravaca

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
shadow_band
Amateur
Amateur

Kupa DVD prehravaca

Príspevok od používateľa shadow_band »

cavte....tak chcel by som kupit nejaky ten DVD prehravac, ktory by dokazal prehrat v podstate vsetko cize DVD±R, DVD±RW, DivX/XiviD, Mp3, Jpeg, CD-R, CD-RW....atd
a este jedno hlavne - chcelo by to USB :!:
THX for all
a este som zabudol cena od 1000 do max 3000...nieco medzi tym by bolo naj :D
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

ja mam nejaky kenwood, neskor ti napisem presny typ, no nema usb a inak je paradny :) dostal som ho minule vianoce... neskor ked najdem krabicu, co dufam, tak ti sem hodim typ... a stal nejak 2500 :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

http://www.orava.info/fkh/default.asp?c ... tiid=26289
lacny, spolahlivy a naviac podporis slovensku ekonomiku...
2199SK s DPH
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

seth82 napísal:http://www.orava.info/fkh/default.asp?c ... tiid=26289
2199SK s DPH
ehm, ja mam s oravou len zle skusenosti. Mal som DVD Orava 561 a stale sa zasekaval, casto mrzol, hucal jak vrtulnik ... Na jeho mieste by som sa popozeral po kvalitnejsich znackach

PS: a ani neviem ci tym podpori slovensku ekonomiku ked vsetky produkty od spolocnosti Orava su "Made in China"
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

reno23 napísal:ehm, ja mam s oravou len zle skusenosti. Mal som DVD Orava 561 a stale sa zasekaval, casto mrzol, hucal jak vrtulnik ... Na jeho mieste by som sa popozeral po kvalitnejsich znackach

PS: a ani neviem ci tym podpori slovensku ekonomiku ked vsetky produkty od spolocnosti Orava su "Made in China"
Orava 561 :lol: :lol: :lol: ... ta ista skusenost :wink: .. hosi DVD prehravac znacky orava by som v zivote nebral... sice ani nic ine ako DVD prehravac vobec nie... pozrel by som sa napr. na SONY... ked mi vratili prachy za 561 tak som bral hned SONY a som spokojny :wink:
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

ja som kupil Philips DVP5160 http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... d=14055160 a som s nim nadmieru spokojny :D dokonca cita DVD DL co som bol prekvapeny lebo v tech. specifikacii o tom neni ani zmienka :) mam ho cca pol roka a ziaden problem som s nim nemal - nezamrza, je tichucky, ma slim design, podporuje titulky v roznych jazykoch a formatoch, cita vsetko co si vymenoval vyssie no co viac mozes chciet jedine co by som mu vytkol je, ze obrazky vo väcsom rozliseni (5-10 megapixel) mu trva nacitat troska dlhsie(z CD-DVD)

P.S.: tu oravu a znacky tomu podobne(Technika, Funai, Hyundai, Goodmans, Mascom, add.) by som urcite neskusal, vyhni sa im velkym oblukom(viem ocom hovorim teraz ma toho tatko doma plno na opravu) ber znacky ako SONY, PHILIPS, PIONEER
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

seth82 napísal:http://www.orava.info/fkh/default.asp?c ... tiid=26289
2199SK s DPH
PROSIM? Aku slovensku ekonomiku? Ty si jeden z tych ludi, co este nevedia o tom, ze tie vyrobky nemaju so slovenskom nic spolocne? Ze sa vyrabaju v cine a je to len sikovne zaregistrovana obchodna znacka? Ze v Trstenej v FKH (uvadzana adresa sidla spolocnosti) su len sklady a ziadne vyrobne haly? Orava "vyraba" vsetko od televizorov cez DVD snad az po kuchynske mixery. Vie niekto o nejakej fabrike na slovensku, kde by sa to vyrabalo? Ludia uz sa preberte, ORAVA je len obrovsky podvod!!!
Matisek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matisek »

vela ludi si mysli ze Orava (lacna azijska elektornika) je sk vyrobok lenze to je omyl , sk vyrobok z Oravy(oblast) je OVP (Oravsky vyrobny podnik) , Trstena, kt. vyraba televizory
SiS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa SiS »

patro16 napísal:ja som kupil Philips DVP5160 http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... d=14055160 a som s nim nadmieru spokojny :D dokonca cita DVD DL co som bol prekvapeny lebo v tech. specifikacii o tom neni ani zmienka :) mam ho cca pol roka a ziaden problem som s nim nemal - nezamrza, je tichucky, ma slim design, podporuje titulky v roznych jazykoch a formatoch, cita vsetko co si vymenoval vyssie no co viac mozes chciet jedine co by som mu vytkol je, ze obrazky vo väcsom rozliseni (5-10 megapixel) mu trva nacitat troska dlhsie(z CD-DVD)

P.S.: tu oravu a znacky tomu podobne(Technika, Funai, Hyundai, Goodmans, Mascom, add.) by som urcite neskusal, vyhni sa im velkym oblukom(viem ocom hovorim teraz ma toho tatko doma plno na opravu) ber znacky ako SONY, PHILIPS, PIONEER
Počuj v akom formáte dávaš titulky ku filmom? Lebo ja mám nejaké DivX filmy a k tomu titulky vo formáte *.srt a miesto mäkčeňov tam mám klikyháky :)
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Dôležité je kódovanie a to, či prehrávač podporuje také znaky (a nie formát).
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

SiS napísal:Počuj v akom formáte dávaš titulky ku filmom? Lebo ja mám nejaké DivX filmy a k tomu titulky vo formáte *.srt a miesto mäkčeňov tam mám klikyháky :)
joo, to mam aj ja na mojom kenwoode, dost ma to stve, takze ja mam soft, do ktoreho skopcim titulky, dam odstranit diakritiku (cca 5 sekund) a skopcim spat miesto povodnych:)
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

SiS napísal:Počuj v akom formáte dávaš titulky ku filmom? Lebo ja mám nejaké DivX filmy a k tomu titulky vo formáte *.srt a miesto mäkčeňov tam mám klikyháky :)
je jedno v akom formate su prehra skoro kazde no aj mne to robilo a nevedel som preco ale uz som na to prisiel musis si prenastavyt jazyk titulkou na cz alebo sk proste v akom jazyku mas titulky a potom pojde vsetko ako ma :D
Napísať odpoveď