Najlepši mobil,aky zatial poznam.
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nepotrebujem mudre telefony a moj naj bol Siemens M65. Zial uplne odisiel do mobilnych lovist a tak som teraz vlastnikom nokie 5140i
sice ma svoje muchy a stary dobry siemens nic nenahradi... chcelo by to aby opat zacali vyrabat telefony co aj daco vydrzia lebo to co je dnes v obchode je sunt - padne na skalu a je po tom... 
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Celkom Nechapem Tuto Temu
Neviem ci tu hladate mobil s najpevnejsou konstrukciou ak hej tak podla mna nema nic nad tie nokia sportove telefony napr 5500 ale bo podla funkcnosti to nic nema nad w960i alebo tak wseobecne =) noo mam momentalne nokiu 6300 a nemozem sa stazovat aj ked mi chyba symbian =)
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
pred dvoma tyzdnami som sa zbavil komunikatora Nokia E90, ktori mnohi povazovali za 8my div sveta, nanestestie to bola totalna kraxna, ktora sa kazila pri vsetkych prilezitostiach. Teraz mam druhy tyzden iPhone, zatial sa nemozem stazovat, skor by som povedal, ze ma dost prekvapil (nokiu som odsudzoval a E90 ma v tom utvrdila, ze su to kraxne, Apple ma milo prekvapil na druhej strane.), myslim, ze nim (a LG Prada) zacala nova generacia telefonov.