Je to podla vas nevera?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Doris
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Doris »

Shark NX napísal:k6 keby som sa dozvedel ze mi niekto vykefoval priatelku ...
Najprv by ma zaujimali okolnosti ... Keby niekde na oslave a bola by tazko ozrata ... Jej by som to dokazal odpustit a chlapcovi by som polamal kosti
Ale keby som sa dozvedel o tom ze ju niekto kefoval viac krat ... to je jedno ako dlho ... To ne ... Asi by ma kleplo
Strasne by ma zarazilo to ze ja som ju tak lubil a doveroval a ju tam zatial obrabal druhy
taketo spravanie na rozdiel od tej "virtualnej nevery" je podla mna neospravedlnitelne, toto je uz nevera hrubsieho zrna, aj ked je tam jeden faktor, ktory nechcem nazvat, ze ospravedlnujuci...alkohol, ale ako ste uz vyssie pisali, vtedy clovek "o sebe nevie" a urobi vela kravin, medzi tym sa dopusti aj nevery...
ale podla mna este horsia nevera ( ak sa to da takto vystupnovat ) je nevera, ked clovek ide a cielene s jasnym umyslom podvedie svojho partnera, ci uz ide o obycajne zasukanie si, alebo su tam aj city..podla mna je to o tom istom.
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

ja by som nebola velmi rada, asi by som mu to povedala ze nechcem aby to robil. podla mna to znamena ze uz partner nieje postacujuci pre flirtujuceho a potrebuje zvysit adrenalin inym...takze nesuhlasim s tym
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

No, men sa raz stala podobna vec. Siel som si na azet rpekontrolovat maily, lebo som sa niekde regoval, zacala mi blikat polozka priatelia. Co ma dost zarazilo, kedze mi rpiatelka tvrdila, ze od marca tohto roku tam nebola, sla do mietsnosti zoznamka. Na ICQ mi tvrdial, ze tam neni, ked som sa jej opytal, rpeco mi na RP neodpoveda. Napsiala, ze ona na azete neni. Dala mi jej heslo k nicku, ze nech si skontrolujem veci atd., lebo ze v poslednej dobe jej vyvolavaju chalani ze co neni na tom a tom mieste, ze ich tam pozvaal atd. nakoniec z toho vysvytlo, ez vsetko robil jej spoluziak. Zmenial si heslo a uz je klud. Len vtedy ked som ju videl an zoznamke, bol to divny pocit, ani nie, ze som ziarlil, len som bol zvedavy, ez co tam robi, ked psie, ze tam nechodi, lebo sa nema s kym tam zhovarat a ze ju to tam nebavi.
Lucasss
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lucasss »

p4ra napísal:Nevidim dovod flirtovat s niekym, ak niekoho uz mam.
PRESNE TAK !!! :x
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

No definujte neveru no hh..... to asi nepojde.
Dalej, ak niekdo s niekym flirtuje tak mu v tom vztahu asi nieco chyba, treba prist na to co :) alebo mu to treba nenapadne "vytmavit" aby sa dotycny/a zamyslel/a. A uvdedomil si ze tym ublizuje druhej strane
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

no neviem kto to povedal, ale znie to mudro: "Nevera je naša túžba nasmerovaná k inému človeku, ktorá partnera zraňuje. Alebo zvoľme radšej podmieňovací spôsob, ktorá by ho zranila, keby o nej vedel."
takze ak viete co vas partner/ka robi a vy to tolerujete, tak je to asi tak ako spomenul hojko hned na zaciatku (aj ked to je viac menej nestandardne). lenze kazdy clovek je osobity a to iste uz niekomu inemu ublizuje.
a ak o tom nevie? ale to ste tu uz rozoberali :wink:
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Asi by mi to nebolo celkom jedno, no po dohode s partnerom by som s tým nemala problém...
Pokiaľ je to samozrejme len virtuálne....
:smt018
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

dew6 napísal:no po dohode s partnerom by som s tým nemala problém...
akože nič v zlom, ale ako si predstavuješ vzťah, v ktorom by si tolerovala internetovú neveru...fakt zaujímavé z pohľadu dievčaťa...
midnight_man
Guru
Guru

DonLuca napísal:akože nič v zlom, ale ako si predstavuješ vzťah, v ktorom by si tolerovala internetovú neveru...fakt zaujímavé z pohľadu dievčaťa...
definuj co je internetova nevera hh ?
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

DonLuca napísal:definuj co je internetova nevera hh ?
Napr.Flirt cez internet-dvojzmyselne kecy atd...Pokial niekoho clovek lubi a cita potom taketo flirtovanie svojej lasky,urcite to boli.
A vztah by mal byt o poteseni,podpore a nie sposobovani si bolesti,trapeni..
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Viktor, je to myslené ako flirtovanie cez pokec, e-maily, ICQ a pod.
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

ja s tym mam skusenosti... moja byvala,este ked sme spolu chodili, pisala furt na plochu, ze ci s nov nepopise nejaky chalan a teketo pi..viny... potom som sa s nov o tom porozpraval, a dohodli sme sa zeteda KONIEC... a je to tak lepsie, lebo pripadalo mi ako kevy som jej nestacil...
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

DonLuca napísal:akože nič v zlom, ale ako si predstavuješ vzťah, v ktorom by si tolerovala internetovú neveru...fakt zaujímavé z pohľadu dievčaťa...
No to iste nejde do hlavy ani mne. Akoze keby jej partner povie, ze "vies, idem si troska zaflirtovat s nejakymi dievcatami, ale neboj sa, bude to len cez internet", som zvedavy, ako by sa tvarila.

Nie, ja by som to v ziadnom pripade netoleroval. Ako uz napisal p4ra, preco by som mal flirtovat s inymi, ak uz mam partnerku... dew6- si cudna :twisted:
midnight_man
Guru
Guru

No ako normalny pokec zavse mozno daka sranda...ale dake krute flirtovanie naco? ked ma priatelku nemam dovod flirtovat s dakou babou ci uz osobne alebo cez ICQ, pokec. Ako sa vravi vsetko s mierou :)
midnight_man
Guru
Guru

fizz napísal:boze...vsak su to len reci. Hlupe, bezvyznamne reci. Pokial si nevymienaju cisla, nedohaduju stretko, neponahlaju od svojich partnerov k pc tak je to jedno. Nic z toho nebude a je to len sranda.
No dajme tomu ze mas pravdu ale ked to bude take intenzivne tak nikdy nevies kedy si tie cisla vymenia a dohodnu si stretko.Tusim som mal v PC jeden cas taky track nahraty z ceskeho radia kde si takto jedna baba pisala z chalanom cez net(pritom mala chalana) ten s ktorym si pisala o tom nevedel a tak sa stym radiom dako dohodli a proste prisiel k nej tusim a pekne jej to obaja vytmavili....cize nikdy nevies :)
midnight_man
Guru
Guru

fizz napísal:Ale nikdy nevies, ci sa tvoja priatelka nezalubi do niekoho kto popri nej prejde a to neznamena, ze ju nebudes samu pustat na ulicu.
No ved nic nieje iste...pokial je to len v tom stadiu ze pisane tak pohoda..ostatok by ma uz zacalo kvalitne znervoznovat.Ved ano sme sbolodny mozeme si robit co chceme.Je to len a len na tom cloveku
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

fizz napísal:boze...vsak su to len reci. Hlupe, bezvyznamne reci. Pokial si nevymienaju cisla, nedohaduju stretko, neponahlaju od svojich partnerov k pc tak je to jedno. Nic z toho nebude a je to len sranda.
Ano to je pravda,ze je to sranda.Avsak skus sa vzit do situacie ked si na opacnej strane-teda takto sranduje niekto koho lubis.To uz taka sranda nie je.Alebo chces povedat,ze tebe to je lahostajne ak tvoja"laska"takto flirtuje?Zazila si nieco podobne niekedy?
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:definuj co je internetova nevera hh ?
flirt prostredníctvom správ typu ICQ, RP-pokec....
Proste vypisovanie určitých vecí, ktoré, ak má jedna z dvoch strán vzťah, tak by sa tam ABSOLÚTNE nemali vyskytovať :evil:
fizz napísal:boze...vsak su to len reci.Nic z toho nebude a je to len sranda.
Sa spamätaj :roll: .... slovom dokáže človek ublížiť ako činnom.... by som bol zvedavý či by sa to páčilo tvojmu vyvolenému :lol:
midnight_man napísal:No dajme tomu ze mas pravdu
Nič v zlom, ale ver, že v tomto pravdu nemá... skús sa poriadne nad tým zamyslieť :x
Grosay napísal: Nie, ja by som to v ziadnom pripade netoleroval.:
Presne, žiadna tolerancia, proste toto nie je možné v skutočnopm vzťahu tolerovať :evil:
midnight_man
Guru
Guru

DonLuca napísal:Presne, žiadna tolerancia, proste toto nie je možné v skutočnopm vzťahu tolerovať :evil:
no neviem don ja som tak niekde medzi nieco by som vedel prepacit ale tak vies niekde v strede :)
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:no neviem don ja som tak niekde medzi nieco by som vedel prepacit ale tak vies niekde v strede :)
Ja chápem načo narážaš, ale kámo tu sa teraz nerieši, to, že napríklad tvoja priateľka by pomáhala niekomu v ťažkej chvíľke, ale tu sa kecá o flirtovaní kámo, a ten flirt môže zájsť do dosť nepríjemných situácii....čo by si povedal, keby si (náhodou) tvoja priateľka preberala s iným chalanom otázky sexu a podobné veci... alebo v priebehu daného flirtu, by si náhodou vymenili šteklivé fotografie..... no aj toto by si toleroval :roll: ....buď realista
Napísať odpoveď