ako sa prestat hanbit
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
Cely svet je tu kvoli tebe a pre teba. Ty si stredobod vesmiru a vsetky udalosti sa deju len kvoli tebe. Aj tuto spravu som napisal preto, pretoze si sa narodil TY!
Ako najlepsie celit svojmu stachu? POSTAVIT SA MU!!! Bojis sa vysok? skoc s padakom! Zistis, ze to nie je nic strasne! Hanbis sa pred dievcatom? Vystartuj po nej! Neboj sa nicoho! Zivot je kratky a za chvilu zomrieme! neni cas na blbe ostychy! Nevyslo to s jednou? A co ma byt?! Dalsie cakaju na tvoj zaujem!!!
Ako najlepsie celit svojmu stachu? POSTAVIT SA MU!!! Bojis sa vysok? skoc s padakom! Zistis, ze to nie je nic strasne! Hanbis sa pred dievcatom? Vystartuj po nej! Neboj sa nicoho! Zivot je kratky a za chvilu zomrieme! neni cas na blbe ostychy! Nevyslo to s jednou? A co ma byt?! Dalsie cakaju na tvoj zaujem!!!
-
Masaker
Medium Professional
ja yb som to povedal asi tak. .ze sa treba pokusit a ak ta odj*be stele chdit akos ef a drzat si nadhlad ako keby nic- -a neskor ti to nebude vadit sa babe povtierat...
myslim ze tvoj pripad je taky ze si to este v zivote nevyskusal tak sa bojis... ale ked to skusis raz a budes odbity tak budes vediet ze spytat sa nieje tazke.. ale hlane to nerob stylom: cau chces so mnou chodit ?..
troska aj ponamotavaj
myslim ze tvoj pripad je taky ze si to este v zivote nevyskusal tak sa bojis... ale ked to skusis raz a budes odbity tak budes vediet ze spytat sa nieje tazke.. ale hlane to nerob stylom: cau chces so mnou chodit ?..
troska aj ponamotavaj
Nooo ja som presne na tej úrovni. A vidíte nič z toho. Akurát že som o level vyššie ale od cieľa mám aj ja hodne ďaleko.ale ked to skusis raz a budes odbity tak budes vediet ze spytat sa nieje tazke..
1. Ten kto sa hanbí, sa neprihovorí a výsledok je nula.
2. Ja sa prihovorím, ona ma odbije a výsledok je tak isto len nula.
-
Fabo
Hardcore addict
3. Prihovoríš sa a nedobije ťa. Výsledok 1.MayDaySK napísal:Nooo ja som presne na tej úrovni. A vidíte nič z toho. Akurát že som o level vyššie ale od cieľa mám aj ja hodne ďaleko.
-
jin
VIP
Takýmto prístupom, ako si opísal v bode 2 cieľ nedosiahneš nikdy. Týmto prístupom sa automaticky presúvaš späť k bodu 1. Vidíš babu a aktivuje sa v Tebe mechanizmus alá. "sakra odmietne ma, nemá cenu to ani skúšať"MayDaySK napísal:Nooo ja som presne na tej úrovni. A vidíte nič z toho. Akurát že som o level vyššie ale od cieľa mám aj ja hodne ďaleko.
Kto neskúsí - nemá - nech sa nesťažuje
//Edit: No veď to, že si sa s tým začal zmierovať. Ale je to tvoje rozhodnutie...
-
Masaker
Medium Professional
tak mozno je to neajkou telesnou preddispoziciu.. mozno nieste pekny... ( priklad berem zo south parku: kluk s koulema na brade)
nevravim ze mmmas gule ne brade.. ale mozno moc jebakov al. nieco podobne... mozno aj preto az 50 odbiti.. ale to aj vy musite vidiet ze ked tam nieje sanca ze ona je supermodelka a vy kockaci s okuliarmi ako popolniky tak tam sanca mizne... tak popracujte na image al. nieco take.. alebo skratka sa prihovarajte tam kde vidite ze sanca je nie kazdej...
lebo sa iba zbytocne sklamete a bude vas to srat... aj ja som bol odbity raz a som s nou teraz aspon kamartat...
nevravim ze mmmas gule ne brade.. ale mozno moc jebakov al. nieco podobne... mozno aj preto az 50 odbiti.. ale to aj vy musite vidiet ze ked tam nieje sanca ze ona je supermodelka a vy kockaci s okuliarmi ako popolniky tak tam sanca mizne... tak popracujte na image al. nieco take.. alebo skratka sa prihovarajte tam kde vidite ze sanca je nie kazdej...
lebo sa iba zbytocne sklamete a bude vas to srat... aj ja som bol odbity raz a som s nou teraz aspon kamartat...
Ináč tento napísal svätú pravdu. Priznám sa že si dávam moc vysoko latku ale zase je logické že radšej budem single ako chodiť s pani shrekovou.ale to aj vy musite vidiet ze ked tam nieje sanca ze ona je supermodelka a vy kockaci s okuliarmi ako popolniky
Presne taaak!lebo sa iba zbytocne sklamete a bude vas to srat
-
Masaker
Medium Professional
a este k tej prehre a naslednemu trapeniu...MayDaySK napísal:Ináč tento napísal svätú pravdu. Priznám sa že si dávam moc vysoko latku ale zase je logické že radšej budem single ako chodiť s pani shrekovou.Presne taaak!
vzdy je lepsie zit normalne ako predtym ako ked nemozete zaspat a rozmyslate preco vas nechce co robit a tak..
takze to chce aj trochu objektivneho hodnotenia a sebakritiky
hahaha tak ked sa jej spytas ci sa jej pacis, bude na teba pozerat ako na volarw napísal:jedneho kamosa som sa tiez pital ze ako mam zacat, lebo sa hanbim. a povedal ze sa jej nemozem najprv sytat ci sa jej pacim. vravi ze je to detske. co vy na to? mam sa jej to spytat? ALE problem je v tom ze sa moc nepozname a ani sa moc nerozptravame. ani sa moc nepozname. neviem pomozte!
-
Masaker
Medium Professional
a co tak len medzi recou povedat.. a co povies na mna... vies dakedy sa to tak robi ked chces pocut naozajstny nazor toho clovewka.. ale nie akoze na mna ako sexualne ale piovaha a pod... tak je to potom normalnerw napísal:jedneho kamosa som sa tiez pital ze ako mam zacat, lebo sa hanbim. a povedal ze sa jej nemozem najprv sytat ci sa jej pacim. vravi ze je to detske. co vy na to? mam sa jej to spytat? ALE problem je v tom ze sa moc nepozname a ani sa moc nerozptravame. ani sa moc nepozname. neviem pomozte!
-
Masaker
Medium Professional
a co tak nam prezradit jeden z tych "okatych" znakov ktore mas na mylsi?turtlak69 napísal:hahaha tak ked sa jej spytas ci sa jej pacis, bude na teba pozerat ako na volato je asi to najhorsia otazka. baba velmi jasne ukaze, ze ci sa jej pacis alebo nie. netreba na to otazky ako v skolke predsa
P.S. : nikdy sa nepokusaj o baby ktore ta pritahuju len fyzickou krasou.. nic z toho nebude .. hladaj aj rozm...
ja mam tiez podobny problem,
Uz niekolko mesiacov obkukujem jednu holku, no problem je v tom ,ze som s nou v zivote nehovoril.
Raz som tak siel v skole po chodbe a ona oproti, a hrozne pekne sa na mna pozerala ako keby cakal ze nieco poviem a ja debil som sa nezmohol ani na jedno slovo a vycitam si to dodnes
A sem tam este ked sa vydime na chodbe sa na mna pozrie, a stale sa nemozem odhodlat
citim sa trapne 
Uz niekolko mesiacov obkukujem jednu holku, no problem je v tom ,ze som s nou v zivote nehovoril.
A sem tam este ked sa vydime na chodbe sa na mna pozrie, a stale sa nemozem odhodlat
takze noo na toto je len jedna moznost ked uz sa po sebe usmievate tak zaklad mas za sebou ... na buduce skus povedat aj ahoj hmmLub0$ napísal:...