tak si kukni ty stranku je tam ze je offkukiak napísal:a co sa tak poziet na ich stranku? .. wau tak toto uz je moc
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Donald_
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
www.mystiq.cz myslis tym tuto stranku??? lebo tam je status off!!!!!!!kukiak napísal:hovorime o mystiq.cz ? Ak ano.. Tak po novom roku, treba ist najskor ku obvodnej lekarke a ta ti da listok, aby ta ocny lekar vysetril..
hrávam na kryhe a ten patch nový priniesol iba plno pitchovín ak mám pravdu povedať, napríklad looking for group channel, kde prebiehalo hladanie partií aj taký všeobecný medzihráčsky pokec, teraz nefunkčné, iba hláška že sa mám neviem čo v looking for group aby mi bol pristupný, ale asni ked to urobím, neni...
-
blitzkrieg
Professional
-
kukiak
Addict
pozri sa na pravu stranu stranky...slepuchDonald_ napísal:www.mystiq.cz myslis tym tuto stranku??? lebo tam je status off!!!!!!!
-
tom.tom11
Star
Ludia nepsite co je lepsie ako wow tato tema je tu pre tych ktory maju radi wow a chcu sa s nami o nieco podelit alebo sa nieco opytat....ak chcete pisat o L2 tak chodte do topicu o L2
Edit//Tak uz sa to zmazalo
ale aspon viete ze o com sa tu pisalo
Inac neofic servery niesu len max.200ludi ja hravam na onlinegamers....celkom slusny server kde sa najde poobede aj cez 1000ludi a celkom slusne ide
A este sa chcem opytat ja nieco
Nemate niekto link na mangos a vsetko co k nemu treba pokope??aj daky ten navod moze byt aj na rapidshare....Dakujem
Edit//Tak uz sa to zmazalo
Inac neofic servery niesu len max.200ludi ja hravam na onlinegamers....celkom slusny server kde sa najde poobede aj cez 1000ludi a celkom slusne ide
Nemate niekto link na mangos a vsetko co k nemu treba pokope??aj daky ten navod moze byt aj na rapidshare....Dakujem
www.wowresource.eu dufam ze stacitom.tom11 napísal:Ludia nepsite co je lepsie ako wow tato tema je tu pre tych ktory maju radi wow a chcu sa s nami o nieco podelit alebo sa nieco opytat....ak chcete pisat o L2 tak chodte do topicu o L2
Edit//Tak uz sa to zmazaloale aspon viete ze o com sa tu pisalo
-
tom.tom11
Star
jj presne toto som hladal
dik K+ ta neminie 
a este jedna vec co sa instaluje lahsie Mangos alebo Antrix?
EDIT//nainstaloval som mangos...trosku mi trvalo ale som to zvladol
ale teraz ked sa zalogujem tak som tam sam ako postava....ziadne NPC tam niesu neviete kde moze byt problem??
EDIT2//uz su tam npc ale niesu Questy
a este jedna vec co sa instaluje lahsie Mangos alebo Antrix?
EDIT//nainstaloval som mangos...trosku mi trvalo ale som to zvladol
EDIT2//uz su tam npc ale niesu Questy
nooo, tak som sa prisiel popytat, co mi poradite...
nvm si vybrat za koho hrat, healujem fajn, co hovori za priesta, ale zase expit ako holy je na hovno, warriora som mal teraz, magea nescem, toho ma brasko, tak mi asi zostava rogue, druid, warlock a palach, este hunter
tak skuste poradit z osobnych skusenosti, za co je fajn
viem ze je fajn vsetko, ale tak neviem sa rozhodnut, hunter ma peta a to mi pride fajn ze nie je sam:D, zase lock je nadupany, no prosim o nazory
)
nvm si vybrat za koho hrat, healujem fajn, co hovori za priesta, ale zase expit ako holy je na hovno, warriora som mal teraz, magea nescem, toho ma brasko, tak mi asi zostava rogue, druid, warlock a palach, este hunter
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Ako je to s komunikaciou medzi alikmi a hordou ?
Lebo ked napise nieco alik tak horde to napise nieco ine. Ale co ? Tie slova, ktore sa zobrazia horde ked alik nieco napise su nahodne alebo je na to nejaky slovnik
? Napriklad ked alik napise "lol" horde napise "kek". Tak ako je to
? Ja si myslim ze ked sa "lol" zmeni na "kek" tak by to mohlo byt ze kazde pismenko alikov znamena ine pismenko u hordy .
L u alikov = K u hordy
O u alikov = E u hordy
L u alikov = K u hordy
a tak to sedi
.. nemyslite ze by to mohlo byt tak ? To som posudil iba z tej premeny lol na kek
teda sry, poplietol som alikov z hordou .. ale teoreticky by to mohlo byt to iste .. uz sa mi to nechce opravovat .. takto to ma byt
když člen Hordy napíše lol, hráčovi Aliance se objeví kek
Lebo ked napise nieco alik tak horde to napise nieco ine. Ale co ? Tie slova, ktore sa zobrazia horde ked alik nieco napise su nahodne alebo je na to nejaky slovnik
L u alikov = K u hordy
O u alikov = E u hordy
L u alikov = K u hordy
a tak to sedi
.. nemyslite ze by to mohlo byt tak ? To som posudil iba z tej premeny lol na kek
teda sry, poplietol som alikov z hordou .. ale teoreticky by to mohlo byt to iste .. uz sa mi to nechce opravovat .. takto to ma byt
když člen Hordy napíše lol, hráčovi Aliance se objeví kek