Polovnik zastrelil medveda, hrozia mu dva roky...
-
den333
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Polovnik zastrelil medveda, hrozia mu dva roky...
http://www.bleskovky.sk/cl/10/189815/Po ... u-dva-roky
co na to hovorite...podla mna je to uplne nelogicke...zas ked sa namna ruti medved tak sa nebudem nanho pozerat jaq ma trha....ale tiez to mohlo byt tak ze medved sa vobec nerutil a on ho zastrelil....aky je vas nazor?
co na to hovorite...podla mna je to uplne nelogicke...zas ked sa namna ruti medved tak sa nebudem nanho pozerat jaq ma trha....ale tiez to mohlo byt tak ze medved sa vobec nerutil a on ho zastrelil....aky je vas nazor?
hm, dvakrat vystrelil, to je casu a casu....Ak mal gulovnicu opakovacku, tak sa to da pochopit, ale ak ho najprv zbadal, potom si vydedukoval ze bezi priamo nanho - (1 sekunda) vytiahol zbran zamieril, odistil - (1,5 sekundy), vystrel, strela leti, trafila medveda, predpokladam ze bol dost blizko pri polovnikovi, lebo gulovnice su nastavene na dialku, cize no netrafil presne tam kde chcel, prebil, zamieril, vystrelil....to robi dokopy otazku nejakych 4-6 sekund, ak vytahoval naboje z vrecka, tak viac,.....co ja viem, je to strasne diskutabilne a nedrzte sa toho, co som napisal
lebo PO VOJNE JE KAZDY GENERAL 
re
mal asi cakat pokym jeho medved nezabije alebo mal rovno namierit zbran proti sebe...
je to smiesne ako mu moze hrozit 2 rocny trest za taketo nieco ked mu islo o zivot. mozno to bolo aj umyselne aj ked sa to bude tazko dokazovat, ale ak nie tak je tento pripad na zaplakanie
Veselé vianočné sviatky a šťastný nový rok vedenie Hojka a všetci hojkáči
je to smiesne ako mu moze hrozit 2 rocny trest za taketo nieco ked mu islo o zivot. mozno to bolo aj umyselne aj ked sa to bude tazko dokazovat, ale ak nie tak je tento pripad na zaplakanie
Veselé vianočné sviatky a šťastný nový rok vedenie Hojka a všetci hojkáči
no to je tragedia, ako by tu tych medvedov nebolo dost a ja sa necham len kvoli tomu ze je zakon chraneni roztrahat, a ja nie som zakonom chraneny? Ja si aj tak myslim, ze teraz vystupi na scenu zdruzenie Vlk a Greenpeace a budu retazami pospajany protestovat pred uradom vlady, aby potrestali cloveka, ktory si dovolil v sebaobrane zastrelit medveda s nevycislitelnou hodnotou.
Pekne Vianoce vsetkym.
Pekne Vianoce vsetkym.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ani by som sa nedivil, keby ho nahodou aj odsudili, sak na Slovensku je zname, ze zvierací život má oveľa väčšiu cenu, ako ľudský. takisto je známe, že keď na parkovisku odreš sudcovi auto pri parkovani, tak dostaneš tak 2x - 2,5x vyšší trest ako viacnásobný vrah
...
... ale ako bolo spomenute nevidime do toho, takze je kludne mozne aj to ze historka vznikla az po smrti medveda
...
... btw.: macovia su sice zlati, ale iba ked ich neni vela, a ak nahodou nejaky oproti tebe nebezi
... ale ako bolo spomenute nevidime do toho, takze je kludne mozne aj to ze historka vznikla az po smrti medveda
... btw.: macovia su sice zlati, ale iba ked ich neni vela, a ak nahodou nejaky oproti tebe nebezi
-
t0m4s3
Admin
V prirode funguje stary zakon, ze silnejsi vyhrava. V prvom rade musi mysliet kazdy na seba, az potom na ostatnich, prip. na zvierata a pod. Pokial mu skutocne islo o zivot, bol by hlupak aby ho nebranil vsetkymi moznymi prostriedakmi.fruxo napísal:je zaujimave ako je niekomu uplne u prdeli ze ci zabiju (zabijem) medveda alebo nie... ja nedokazem zabit ani muchu, pavuka, a hocico male ... (aj velke samozrejme), citim sa potom ako uplny kkt radsej ju vypustim von ... nikto by nemal mat pravo zobrat zivot inemu a je jedno ci je to mucha alebo slon... teda IMHO
![]()
tesim sa na reakcie
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
ja som nereagoval na polovnika ale na perhsignov prispevok... konkretne na toto
noa, medvede su premnozene...a je zakazane ich odstrelovat...
noa, medvede su premnozene...a je zakazane ich odstrelovat...
To je pekne ze je taky zakon prirody, ale myslim ze s nasim vedomim a inteligenciou by sme to mohli robit inak... pokial je to nieje v sebaobranet0m4s3 napísal:V prirode funguje stary zakon, ze silnejsi vyhrava. V prvom rade musi mysliet kazdy na seba, az potom na ostatnich, prip. na zvierata a pod. Pokial mu skutocne islo o zivot, bol by hlupak aby ho nebranil vsetkymi moznymi prostriedakmi.
ja som dokonca pocul, ze aj ludia su premnozeni... uvazuj, rabuju obchody, ublizuju ostatnym, uz si vela dovoluju.... tak preco ich paru nepostrielat?pershing napísal: uvazuj, medvede rabuju kose, strasia ludi a pod, uz si vela dovoluju, preto lebo su premnozene, tak preco ich paru nepostrielat? ulahcime prirode zivot![]()
ulahcime prirode zivot.. medved jej ho nestazuje, ved je jej sucastou.. clovek obetovanim dusevnej evolucie v prospech technickeho pokroku uz s prirodou davno nema nic spolocne...
(len reagujem na tvoj prispevok, AK na polovnika medved skutocne zautocil, mal pravo si zivot chranit)
prečo medvede rabujú koše? Prečo si veľa dovoľujú?! Preto lebo človek sa pchá na ich územie a dôsledkom toho všetkého je to že ten blbý medveď si bráni svoje územie a napadne človeka.pershing napísal:fruxo ty si zena
uvazuj, medvede rabuju kose, strasia ludi a pod, uz si vela dovoluju, preto lebo su premnozene, tak preco ich paru nepostrielat?
-
qwerty-xyz
Re: Polovnik zastrelil medveda, hrozia mu dva roky...
no to je SLOVENSKO.... co cakas?den333 napísal:http://www.bleskovky.sk/cl/10/189815/Po ... u-dva-roky
-
vivaSlovakia
Guru wannabe