Polovnik zastrelil medveda, hrozia mu dva roky...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
den333
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Polovnik zastrelil medveda, hrozia mu dva roky...

Príspevok od používateľa den333 »

http://www.bleskovky.sk/cl/10/189815/Po ... u-dva-roky
co na to hovorite...podla mna je to uplne nelogicke...zas ked sa namna ruti medved tak sa nebudem nanho pozerat jaq ma trha....ale tiez to mohlo byt tak ze medved sa vobec nerutil a on ho zastrelil....aky je vas nazor?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

pripomina mi to polovnikov zo southparku: Ruuti sa na naaas!
ked nanho vybehol medved co mal robit? pojde asi o to kde ho trafil, ci do hlavy alebo do zadku.)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Uz to pisali v diskusii k tomu clanku: Ak vystrelil v sebaobrane(co je asi pravda), tak mu nehrozi nic a mozno nebude ani sud, pripad sa len zacal vysetrovat, po skonceni vysetrovania ani nemusi byt voci polovnikovi vznesene obvinenie. Zas to len novy cas nafukol a zas tu nie je o com diskutovat. :roll:
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

hm, dvakrat vystrelil, to je casu a casu....Ak mal gulovnicu opakovacku, tak sa to da pochopit, ale ak ho najprv zbadal, potom si vydedukoval ze bezi priamo nanho - (1 sekunda) vytiahol zbran zamieril, odistil - (1,5 sekundy), vystrel, strela leti, trafila medveda, predpokladam ze bol dost blizko pri polovnikovi, lebo gulovnice su nastavene na dialku, cize no netrafil presne tam kde chcel, prebil, zamieril, vystrelil....to robi dokopy otazku nejakych 4-6 sekund, ak vytahoval naboje z vrecka, tak viac,.....co ja viem, je to strasne diskutabilne a nedrzte sa toho, co som napisal :P lebo PO VOJNE JE KAZDY GENERAL :)
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

mal asi cakat pokym jeho medved nezabije alebo mal rovno namierit zbran proti sebe...
je to smiesne ako mu moze hrozit 2 rocny trest za taketo nieco ked mu islo o zivot. mozno to bolo aj umyselne aj ked sa to bude tazko dokazovat, ale ak nie tak je tento pripad na zaplakanie

Veselé vianočné sviatky a šťastný nový rok vedenie Hojka a všetci hojkáči :)
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

no to je tragedia, ako by tu tych medvedov nebolo dost a ja sa necham len kvoli tomu ze je zakon chraneni roztrahat, a ja nie som zakonom chraneny? Ja si aj tak myslim, ze teraz vystupi na scenu zdruzenie Vlk a Greenpeace a budu retazami pospajany protestovat pred uradom vlady, aby potrestali cloveka, ktory si dovolil v sebaobrane zastrelit medveda s nevycislitelnou hodnotou.

Pekne Vianoce vsetkym. 8)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

vôbec by ma neprekvapilo, ak by si historku o sebaobrane vymyslel.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

noa, medvede su premnozene...a je zakazane ich odstrelovat, to je proti logike :roll:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

pershing napísal:noa, medvede su premnozene...a je zakazane ich odstrelovat, to je proti logike :roll:
je zaujimave ako je niekomu uplne u prdeli ze ci zabiju (zabijem) medveda alebo nie... ked svedomie mu nic nehlasi, nebude mat problem ani s clovekom...

ale to uz asi dramatizujem :P

tesim sa na reakcie :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Fruxo raz ti dam kurz sociopatie.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

fruxo ty si zena :D
uvazuj, medvede rabuju kose, strasia ludi a pod, uz si vela dovoluju, preto lebo su premnozene, tak preco ich paru nepostrielat? ulahcime prirode zivot :D aj ked ja by som asi tiez neodpalil len tak ale to uz je nieco ine :P
stastne a vesele :D
//macovia su zlaty ;D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ani by som sa nedivil, keby ho nahodou aj odsudili, sak na Slovensku je zname, ze zvierací život má oveľa väčšiu cenu, ako ľudský. takisto je známe, že keď na parkovisku odreš sudcovi auto pri parkovani, tak dostaneš tak 2x - 2,5x vyšší trest ako viacnásobný vrah :-) ...

... ale ako bolo spomenute nevidime do toho, takze je kludne mozne aj to ze historka vznikla az po smrti medveda :-) ...

... btw.: macovia su sice zlati, ale iba ked ich neni vela, a ak nahodou nejaky oproti tebe nebezi :-)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

fruxo napísal:je zaujimave ako je niekomu uplne u prdeli ze ci zabiju (zabijem) medveda alebo nie... ja nedokazem zabit ani muchu, pavuka, a hocico male ... (aj velke samozrejme), citim sa potom ako uplny kkt radsej ju vypustim von ... nikto by nemal mat pravo zobrat zivot inemu a je jedno ci je to mucha alebo slon :) ... teda IMHO :)

tesim sa na reakcie :D
V prirode funguje stary zakon, ze silnejsi vyhrava. V prvom rade musi mysliet kazdy na seba, az potom na ostatnich, prip. na zvierata a pod. Pokial mu skutocne islo o zivot, bol by hlupak aby ho nebranil vsetkymi moznymi prostriedakmi.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

ja som nereagoval na polovnika ale na perhsignov prispevok... konkretne na toto

noa, medvede su premnozene...a je zakazane ich odstrelovat...
t0m4s3 napísal:V prirode funguje stary zakon, ze silnejsi vyhrava. V prvom rade musi mysliet kazdy na seba, az potom na ostatnich, prip. na zvierata a pod. Pokial mu skutocne islo o zivot, bol by hlupak aby ho nebranil vsetkymi moznymi prostriedakmi.
To je pekne ze je taky zakon prirody, ale myslim ze s nasim vedomim a inteligenciou by sme to mohli robit inak... pokial je to nieje v sebaobrane
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

pershing napísal: uvazuj, medvede rabuju kose, strasia ludi a pod, uz si vela dovoluju, preto lebo su premnozene, tak preco ich paru nepostrielat? ulahcime prirode zivot :D
ja som dokonca pocul, ze aj ludia su premnozeni... uvazuj, rabuju obchody, ublizuju ostatnym, uz si vela dovoluju.... tak preco ich paru nepostrielat?
ulahcime prirode zivot.. medved jej ho nestazuje, ved je jej sucastou.. clovek obetovanim dusevnej evolucie v prospech technickeho pokroku uz s prirodou davno nema nic spolocne...
(len reagujem na tvoj prispevok, AK na polovnika medved skutocne zautocil, mal pravo si zivot chranit)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

pershing napísal:fruxo ty si zena :D
uvazuj, medvede rabuju kose, strasia ludi a pod, uz si vela dovoluju, preto lebo su premnozene, tak preco ich paru nepostrielat?
prečo medvede rabujú koše? Prečo si veľa dovoľujú?! Preto lebo človek sa pchá na ich územie a dôsledkom toho všetkého je to že ten blbý medveď si bráni svoje územie a napadne človeka.
qwerty-xyz

Re: Polovnik zastrelil medveda, hrozia mu dva roky...

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

den333 napísal:http://www.bleskovky.sk/cl/10/189815/Po ... u-dva-roky
co na to hovorite...podla mna je to uplne nelogicke...zas ked sa namna ruti medved tak sa nebudem nanho pozerat jaq ma trha....ale tiez to mohlo byt tak ze medved sa vobec nerutil a on ho zastrelil....aky je vas nazor?
no to je SLOVENSKO.... co cakas? :P uz nas ma polovnik zbran na to aby vyzeral jak na obrazku z knizky pre deti ale akonahle odstreli nieco co ho chcelo povodne zozrat tak ide do basy lebo macikov mame malo ... :evil:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

podľa mňa tento štát úplne ale úplne padol na hlavu
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

ak ho ohrozoval zabil by som ho ak nie nechal by som ho
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

ertre napísal:jezis zastrelil medvedika aj tak je ich tu dost nepoviem keby odbachol kamzika
dalsi, ktoremu je ukradnute ze bol zastreleny medved :roll:
Napísať odpoveď